Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 20 10
Call-Girls
20271
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Προσωπικά όταν κάλεσα στο γραφείο θα πω πως δεν ήταν επιλογή μου η κοπέλα ,επειδή δε μου κάθεται καλά το κοινότυπο όνομα Μαρία πρώτα απολα, και μετά απτις φωτό μου φάνηκε λίγο μπαμπατσικη και δεν ήταν κάτι να εντυπωσιαστω.
Θα μου πεις τώρα εσύ περνεις βιζιτακι και κοιτάς το όνομα??? Έλα μου ντε,αλλά είναι κολλήματα μας.
Η τηλεφωνήτρια παρόλα αυτά με πειθώ κατέληξε να με πείσει και το μόνο που της είπα επειδή δεν είμαι πελάτης ελπίζω να με κερδίσεις και όχι να με χάσεις.
Περνώντας στο ραντεβού θα πω γενικά τα παρακάτω.
Η κοπέλα όταν ήρθε είναι γλυκύτατη στο πρόσωπο!
Δεν είναι το μπαμπατσικο που λίγο δείχνουν οι φωτό ,ίσα ίσα το σωματακι της είναι προς το γαμησιμο πολύ ωραίο.
Καθαρή πολύ.
Φιλιά με το ζόρι από μεριά της νόμιζε μάλλον πως ήμουν ο γκόμενος της,που της είπα σε κάποια φάση εγώ,μωρό μου δεν είμαι και πολύ του φιλιού.
Σε όλο το ραντεβού έβγαζε μια καύλα ναζιαρικη ,που πιθανόν είναι της ηλικίας,γιατί είναι όντως πιτσιρικά και στις καύλες της.
Βυζάκι μικρό,πίπα πολύ καλή και με τέχνη παρόλο το μικρό της ηλικίας της.
Στα 4 όταν την έβαλα βαραγε χαστουκακια και μόνη της το κωλο της και με καυλώνε πολύ αυτό.
Από το ραντεβού μου έμεινε πολύ η όλη καύλα που έβγαζε και η αθώα πουτανια της.
Θα μου πεις τώρα εσύ περνεις βιζιτακι και κοιτάς το όνομα??? Έλα μου ντε,αλλά είναι κολλήματα μας.
Η τηλεφωνήτρια παρόλα αυτά με πειθώ κατέληξε να με πείσει και το μόνο που της είπα επειδή δεν είμαι πελάτης ελπίζω να με κερδίσεις και όχι να με χάσεις.
Περνώντας στο ραντεβού θα πω γενικά τα παρακάτω.
Η κοπέλα όταν ήρθε είναι γλυκύτατη στο πρόσωπο!
Δεν είναι το μπαμπατσικο που λίγο δείχνουν οι φωτό ,ίσα ίσα το σωματακι της είναι προς το γαμησιμο πολύ ωραίο.
Καθαρή πολύ.
Φιλιά με το ζόρι από μεριά της νόμιζε μάλλον πως ήμουν ο γκόμενος της,που της είπα σε κάποια φάση εγώ,μωρό μου δεν είμαι και πολύ του φιλιού.
Σε όλο το ραντεβού έβγαζε μια καύλα ναζιαρικη ,που πιθανόν είναι της ηλικίας,γιατί είναι όντως πιτσιρικά και στις καύλες της.
Βυζάκι μικρό,πίπα πολύ καλή και με τέχνη παρόλο το μικρό της ηλικίας της.
Στα 4 όταν την έβαλα βαραγε χαστουκακια και μόνη της το κωλο της και με καυλώνε πολύ αυτό.
Από το ραντεβού μου έμεινε πολύ η όλη καύλα που έβγαζε και η αθώα πουτανια της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
ToTomari
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Δεν ξέρω αν γίνομαι υπερβολικός αλλά θεωρώ ότι στα120€πουλα οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες