Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Call-Girls 15979
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπόν.... είχα κλείσει για σήμερα Κυριακή 31/5, 13:00, την Φαίη από yourangels. Με ενημερώνει όμως η Άντζη ότι η Φαίη ζήτησε ρεπό για σήμερα. Οπότε είναι Σάββατο, έχω γυρίσει από έξοδο και θέλω να κάνω σεξ.

Επιλέγω την Kerry επειδή είδα από "συναδέλφους" εδώ καλές κριτικές εν γένει. Ήταν άμεσα διαθέσιμη. Ήρθε στην ώρα της. Με ένα σέξι και κυριλέ φόρεμα μίντι, (στο γόνατο) τακούνια, ντυμένη στα μαύρα. Καστανή, μακριά μαλλιά. Πολύ όμορφο προσωπάκι και "φρέσκο". Μου είπε είναι 25, την έκανες άνετα και 22-23. Το σώμα της επίσης πολύ φρέσκο, με δύο τατουάζ, ένα στο λαιμό πολύ σέξι και ένα δεξιά στην κοιλιά χαμηλά.. Νέο, αδύνατο. Το στήθος της μικρομεσαίο και στο "ύψος" του λόγω ηλικίας. Στητό. Πολύ θερμό χαμόγελο. Μιλάει σπαστά ελληνικά και συνεννοείσαι μια χαρά. Σπάει τον πάγο μόνη της αμέσως. Μπαίνει στο μπάνιο, βγαίνει σχετικά γρήγορα και αρχίζουμε το παιχνίδι. Με γδύνει - δε φορούσα και πολλά.

Εδώ ήταν το ωραίο. Νόμιζα πως ήμουν με την κοπέλα μου. Η Kerry με φιλούσε στο στόμα ασταμάτητα, και πάντα στο ρυθμό που ήθελα εγώ. Στην αρχή διστακτική λίγο στη γλώσσα, μετά πολύ βαθιά φιλιά. Μετά ξεκίνησε το στοματικό. Εκεί θέλει δουλίτσα. Χρησιμοποιεί τη γλώσσα της αρκετά αλλά δεν κάνει deepthroat - σε εμένα ούτε προσπάθεια για deep έκανε όπως γράφετε μερικοί από κάτω αλλά έχω σχετικά μεγάλο χοντρό πουλί και μπορεί να μην μπήκε στη διαδικασία για αυτό το λόγο. Ωστόσο επέμεινε αρκετή ώρα και μου τον σήκωσε τέρμα. Βασικά μου τον κράτησε σηκωμένο τέρμα γιατί κακά τα ψέμματα, τα παθιασμένα φιλιά στο στόμα με ένα όμορφο κορίτσι ίσως μας καυλώνουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο κι έτσι από τα φιλιά μας νωρίτερα ήμουν ήδη έτοιμος να μπω μέσα της.

Μου βάζει προφυλακτικό, το κάναμε αρκετή ώρα στην κλασσική ιεραποστολική στάση με δυνατές αγκαλιές και φιλιά στο στόμα. Η Kerry έχει ένα βλέμμα διαπεραστικό που σε καυλώνει. Όποτε με κοίταζε με τις ματάρες της καύλωνα περισσότερο. Έλεγε και προστυχόλογα στα ελληνικά, ωραία ήταν. Κάποιες εναλλαγές στάσεων, στα τέσσερα θα θαυμάσεις τα πολύ όμορφα οπίσθιά της. Δεν ξέρω αν γυμνάζεται ή αν φταίει το ότι είναι πολύ νέα, πάντως η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιαστη.... μετά με καβάλησε αφού της το ζήτησα (της λες τι να κάνει και το κάνει, πραγματικά πολύ πρόθυμη να σε ικανοποιήσει δείχνοντας και ότι γουστάρει με τα ατελείωτα φιλιά στο στόμα).

Τελείωσα στο σώμα της. Τον έπαιζα μπροστά της κανα δεκάλεπτο γιατί είχα κάνει σεξ και το μεσημέρι με μια κοπέλα που γνώρισα αλλά και πάλι η Kerry έκανε υπομονή και με καύλωνε κάνοντας τα δικά της για να τελειώσω.

Έγραψα ότι δε θα την ξανασυναντούσα αλλά κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια επιλογή "μάλλον όχι". 100 φορές να γυρνούσε ο χρόνος πίσω χτες, θα την ξαναεπέλεγα. Απλά αναμένω να έρθει νέο αίμα από Ιούλιο και στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα λέω να γλεντήσω το νέο μου φλερτ (βιζιτογκόμενα εντελώς τσίμπησα από tinder) με το οποίο έκανα σεξ Πέμπτη βράδυ και χτες το μεσημέρι και να περιμένω λίγες εβδομάδες πριν ξαναπάρω escort. Κατά τα άλλα η Kerry παιδιά κάνει για φουλ GFE αλλά και όποτε δοκίμαζα να γίνω άγριος και να τρέξω σε ρυθμούς PSE, και πάλι ανταποκρινόταν, δείχνοντας μάλιστα ότι το γουστάρει περισσότερο. Οπότε είναι για όλους τους ρυθμούς. Αρκεί να σου αρέσουν τα μοντελέ σώματα γιατί δεν είναι η νταρντάνα με τις βυζάρες. Είναι το πιπίνι των 50-53 κιλών και προσωπικά αυτή είναι η αγαπημένη μου κατηγορία κιλών και σωματότυπου.

Εύχομαι να βοήθησα, μάγκες. Καλή Κυριακή σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.691
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Alex.Xen., sackatack2 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού