Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 12 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Υπαρχουνε παντα οι κακοβουλοι που οταν γραφεις μια κριτικη σου σπανε τα αρχιδια. Θα ηθελα μετα 130 κριτικες και πανω εδω και σε νηματα να με διαβαζουνε οσοι με πιστευουνε και ολοι οσοι εχουνε βοηθηθει απο τις κριτικες μου. Οι αλλοι παρακαλω τον πουλο. Η Φαιη εμενα μου αρεσε παρα πολυ και το προσωπο της που ειναι πολυ καυλωτικο και το σωμα της που ειναι για να την ξεσκισεις ασχημα. Μπηκε μεσα με ενα στενο ασπρο φορεμα που πεταγε το πεταχτο κωλαρακι της και ελαφρα πολυ ωραια βαμμενη με πανω πιασμενα τα μακρια μαλλια της. Μελαχροινη καυλα με ματαρες και χειλαρες και σωμα για πολυ γλυψιμο και σκισιμο. Πολυ ευγενικη μιλαει ωραια , φερεται σαν γυναικα και ξερει να σε καυλωνει. Ηρθε διπλα μου γυρισμενη, εβγαλε αισθησιακα το φορεμα της και μου κολλησε το πεταχτο της κωλαρακι πανω μου. Βυζακι δυαρι στητο, κοιλια πλακα , τσιμπουκοχειλα , ματια που σε κοιτανε προστυχα και ποδια γυμνασμενα. Σκεφτηκα αν στο προγραμμα ειναι οπως εμφανισιακα ειμαι πολυ τυχερος σημερα. Πολυ καλη και στο προγραμμα. Αισθησιακη πιπα με γλυψιμο αρχιδιων και ωραια παιχνιδια με την γλωσσα , πολυ ωραια φιλια με γλωσσα στο στομα ενω σε χαιδευει και σε τριβει παντου. Πολυ καλο γαμησι απο πανω σε 3 στασεις. Ειδικα γυρισμενη να κουναει το πεταχτο της κωλαρακι ειναι ολα τα λεφτα. Δεν την ζορισα με τραβηγματα μαλλιων , σκαμπιλια , βρισιμο και τετοια. Δεν μου βγηκε μαζι της την ειδα αλλιως. Πολυ δυνατο πισοκολλητο που ανοιγα πολυ τα κωλομερια της να βλεπω κωλοτρυπιδα. Αμαρτια να μην δινει κωλο αυτη η γυναικα. Ιεραποστολικο με πολυ ανοιγμα στα ποδια που το εχει. Χυσιμο στο στομα την μια στο προσωπο την δευτερη πολυ ανετα χωρις προβληματα. Εγω ευχαριστηθηκα γαμησι και θα την ξανατιμησω πολυ συντομα. Το μουνι αξιζει ανετα τα λεφτα του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 travestolagnos, IvanTheGreat, kwstasxat και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2020
είναι όντως 32 η πατάει τα 40 γιατι οι πεοσσότερες που έχω πάρει και λέει ότι είναι 25 μοίζουν 35 μην πω και παραπάνω
30 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χωρις πλακα η γκομενα δειχνει μικροτερη απο την ηλικια της. Αν την παρεις σε παρακαλω επιβεβαιωσε για του λογου το αληθες.
03 Ιουνίου, 2020
Δηλαδή φιλε pse η gfe φάση?
F
FollowTheWolf
08 Ιουνίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Διαβασε τις κριτικες και των επομενων για να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα της κοπελας. Ολα φιλε μου ειναι υποκειμενικα το εχω πει πολλες φορες. Μια θεα για εμενα μπορει να ειναι φολα για εσενα η το αντιθετο. Με καμμια κριτικη δεν εισαι 100% σιγουρος ποτε.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4