Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10
Call-Girls 31032
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είπα δειλά δειλά να ξαναμπώ στην ενεργό δράση, μετά την καραντίνα... ήταν αργά Πέμπτη και ήθελα κάτι σίγουρο. Οι επιλογές λίγες. Οι καύλες πολλές. Πήρα τη Μαρίνα που την είχα άχτι να την ξαναδώ. Ήρθε και με θυμόταν. Πρώτα δηλαδή θυμήθηκε το σπίτι μου που της άρεσε και μετά εμένα. Ας το δεχτώ Γλώσσα

Όποιος θέλει μπορεί να δει και την πρώτη μου κριτική. Σε αυτή θα γράψω συμπληρωματικά ο,τι καινούριο είδα ή συμπέρανα. Καταρχάς μάλλον δεν της αρέσει να φιλάει στο στόμα. Δε με πείραξε αν και είμαι φαν των φιλιών.

Αν τον έχεις μεγάλο, δε θα μπορέσεις να την πας PSE εύκολα. Είναι παρα πολύ στενή. Πραγματικά τα ένιωθα όλα. Από τα πιο στενά μουνάκια εβερ. Και δε βάζει ποτέ λιπαντικό. Μόνο σάλιο. Στα μεγάλα + αυτό. Επίσης σε ακούει, είναι πρόθυμη και ευχάριστη παρέα, ξέρει καλά ελληνικά και η συνεννόηση ήταν πολύ καλή.

Θα την έπαιρνα Τρίτη φορά;... ίσως. Είναι VFM το Μαρινάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
107
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Learxos, panagos7 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουνίου, 2020
ρε φίλος να σου κάνω μία ερώτηση, Η Μαρίνα τώρα δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες σωστά;

πήγα και εγώ πριν την καραντίνα και συνάντησα μάυρα μαλλιά , πιο πετιτ φάση και πολύ μικρό και σφιχτό κωλαράκι, πέτρα μιλάμε...
ισχύει;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1