Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 26 10
Call-Girls 23305
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
επικοινωνία με το γραφείο μια χαρά, μίλησα και με τους τρεις που βρίσκονταν στον χώρο, Αγνή , Άγγελο και Άντζη , είχαμε να τα πούμε 14/3. μου πρότειναν δυο-τρεις κοπέλες και διάλεξα την rachel.
έφτασε στην ώρα της και την υποδέχτηκα στον χώρο μου.
φατσούλα καλή χωρίς την λάμψη των φωτό, σίγουρα μεγαλύτερη των αναγραφόμενων με ξανθό εξτέ μαλλί , δοντάκια με τον γνωστό κερματοδέκτη , το κενό στα μπροστινά δοντάκια δλδ χαριτωμένο , φορεματάκι όμορφο που δεν προδιέθετε την ιδιότητα της και παπουτσάκι όμορφο. Λίγα αγγλικά αλλά το προσπαθεί.
ζήτησε ουίσκι και περάσαμε στο σαλόνι για κουβεντούλα.
αρχίσαμε με χάδια και φιλιά . μου ζήτησε να πλύνουμε χέρια και όπως και κάναμε. αρχίσαμε να γδυνόμαστε και είχαμε άλλη μια διακοπή για διαφημίσεις, ζήτησε να περάσει να φρεσκαριστεί.
γυρνώντας είχα ένα κορμάκι καλοδιατηρημένο, στήθια ενισχυμένα , στο μέγεθος που της ταιριάζει, θηλές όμορφες με φουλ ανταπόκριση. οπίσθια στην θέση τους αλλά όχι και των φωτό.
από φιλιά μπόλικα με γλώσσα , ασχολήθηκα με όλο το κορμάκι της, πέρασε η γλώσσα μου από παντού εκτός από την πίσω πόρτα.
ερεθίζεται η κυρία , υγραίνεται και το απολαμβάνει.
την πείραζαν λίγο τα γένια μου , δεν θέλει αγριάδες και απότομες κινήσεις, σε καθοδηγεί σε αυτό που την ευχαριστεί.
από πεοθηλασμό καλά το πάει σε νορμάλ επίπεδο, επισκέψεις δίπλα και παραδίπλα δεν είχαμε . δεν πειράζει.
πέρασμα προφυλακτικού και καβάλα στα άλογα. δεν κάναμε κάτι το εξτρίμ , νορμάλ πράγματα αλλά πέρασα όμορφα. αλλάξαμε δυο-τρεις στάσεις και τελείωσα μέσα της στα 4.
μπανάκι μανάκι και τσιγάρο. η ώρα είχε περάσει , δεν μας ενόχλησε κανείς και γεια σας.
μια ικανοποιητική συνεύρεση μετά καραντίνας!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα