Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 7 10
Call-Girls
17334
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Το ραντεβού κλείστηκε εν κατοικον περιορισμο με την Ηλέκτρα,που με ενημέρωσαν απτό γραφείο είναι νέο άτομο τελείως.
Όπως και διαπίστωσα και από μόνος μου καθώς πελάτης του γραφείου γνωρίζω τα άτομα.
Έφτασε στο ραντεβού μας στην ώρα της με ένα φορεματακι καλοκαιρινό μίνι και πέδιλο με τακούνι ωραίο με περιποίημενο πεντικιούρ.Γιατι αυτά τα κοιτάω λόγο καλοκαιριού και έλλειψης σεξ τόσο καιρό που μας κλείδωσαν.
Χαρούμενο άτομο,κοινωνικό και με διάθεση που καταλαβαίνεις με το που περάσει το κατώφλι.
Συννενόηση πολύ καλή σχεδόν άψογη
Μπανάκι πριν,ενδιάμεσα και μετά σε ρυθμούς ατσίδας,δεν έφαγε καθόλου χρόνο.
Έκατσε και 5 λεπτά παραπάνω απτή κλήση μπορώ να πω.
Πίπα καλή αλλά όχι βαθιά,δε με χάλασε όμως γιατί δεν έκανε γρήγορες σπαστικός κινήσεις που συνήθως κάνουν οι ρηχές πίπες.
Σωματότυπο καλό,όχι στέκα,προς το γαμησιμο.
Χουφτωματα δέχτηκε παντού,και σήκωσε και τον Ρυθμό στο δεύτερο γύρο με κραυγουλες γαμηστερες.
Δύο γύροι κανονικά, μια ώρα ΓΕΜΑΤΗ, με διάθεση και χαμόγελο.
Δεν ξέρω αν επειδή λόγο αναδουλειας το καιρό της καραντινας έπεσε με τα μούτρα, αλλά πολύ ΤΙΜΙΑ κοπέλα!
Όπως και διαπίστωσα και από μόνος μου καθώς πελάτης του γραφείου γνωρίζω τα άτομα.
Έφτασε στο ραντεβού μας στην ώρα της με ένα φορεματακι καλοκαιρινό μίνι και πέδιλο με τακούνι ωραίο με περιποίημενο πεντικιούρ.Γιατι αυτά τα κοιτάω λόγο καλοκαιριού και έλλειψης σεξ τόσο καιρό που μας κλείδωσαν.
Χαρούμενο άτομο,κοινωνικό και με διάθεση που καταλαβαίνεις με το που περάσει το κατώφλι.
Συννενόηση πολύ καλή σχεδόν άψογη
Μπανάκι πριν,ενδιάμεσα και μετά σε ρυθμούς ατσίδας,δεν έφαγε καθόλου χρόνο.
Έκατσε και 5 λεπτά παραπάνω απτή κλήση μπορώ να πω.
Πίπα καλή αλλά όχι βαθιά,δε με χάλασε όμως γιατί δεν έκανε γρήγορες σπαστικός κινήσεις που συνήθως κάνουν οι ρηχές πίπες.
Σωματότυπο καλό,όχι στέκα,προς το γαμησιμο.
Χουφτωματα δέχτηκε παντού,και σήκωσε και τον Ρυθμό στο δεύτερο γύρο με κραυγουλες γαμηστερες.
Δύο γύροι κανονικά, μια ώρα ΓΕΜΑΤΗ, με διάθεση και χαμόγελο.
Δεν ξέρω αν επειδή λόγο αναδουλειας το καιρό της καραντινας έπεσε με τα μούτρα, αλλά πολύ ΤΙΜΙΑ κοπέλα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 19, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα