Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Call-Girls 15966
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Mετα απο πολυ μεγαλη αποχη απο το αθλημα που οπως πιστευω συνεβηκε με το συντριπτικο ποσοστο των συναγωνιστων , ηρθε η χαρμοσυνη ειδηση. Ανοιξανε τα μαγαζια της ηδονης. Οι Καυλες πλεον ειχανε πιασει κοκκινο αφου μετα απο πολλα χρονια σε εμας τους μεσηλικες σηκωνομασταν με σηκωμαρες η βλεπαμε ονειρα σαν σκληρες τσοντες. Τηλεφωνο και ακουσα μετα απο πολυ καιρο τις θεσπεσιες φωνες της Νικολ και Αντζυς μου. Ειπα κοριτσια καντε κατι γιατι κοιταμε στον δρομο πλεον μεχρι και πατσαβουρες και νομιζουμε οτι ειναι μοντελα. Κερυ μου προτεινανε και χωρις πολλα πηγα στο γνωστο ξενοδοχειο στην Ηλιουπολη και περιμενα με αγωνια. Μπανακι και ετοιμος το μονο που ελειπε το χτυπημα της πορτας. Χτυπημα μπαινει μεσα η Κερυ απο τις σπανιες φορες που χυμηξα στην κοπελα αμεσως και της ειπα κανε ντους γρηγορα και ελα. Βγαινει απο το μπανιο την τον βαζω αμεσως στο στομα καλουτσικη πιπα με προσπαθειες για deepthroat γυρισμα φοραω καποτα και σφυροκοπημα οσο ποιο δυνατα μπορουσα τραβηγμα μαλλιων βρισιμο και ξυλο. Πολυ γρηγορα σε σχεση με παλιοτερα βγαλσιμο προφυλακτικου και χυσιμο στο στομα. Η κοπελα πολυ καλη γουσταρει αγριαδες καυλωνει και βριζει ασταματητα. Λιγη ομιλια οτι δουλευε Θεσσαλονικη οτι ενας της εγραψε πολυ μαλακια κριτικη κλπ εγω το μονο που σκεφτομουνα ποτε θα την ξεμουνιασω. Παλι πιπα καβαλημα απο την Κερυ πολυ καλη σε αυτη την σταση, ιεραποστολικο με πολυ σηκωμενα ποδια και δυνατο σκισιμο με πολυ δυνατο σπρωξιμο χαστουκια στο προσωπο ψιλοπνιξιμο και πολυ βρισιμο. Αυτη να βριζει σκισε με γαμαμε μαλακα θελω να με πονεσεις και τετοια, πολυ ανωμαλη η γκομενα πολυ καυλιαρα. Χυσιμο παλι στο στομα λιγη ομιλια που με ενημερωσε οτι κανει και ντουο με φιλη της και αυταρχικο. Συμπερασμα πολυ καλη στο γαμησι θα ικανοποιησει και τους ποιο απαιτητικους γουσταρει pse bdsm ποιο πολυ, ανταποκρινεται και σε gfe. Δεν θα δειτε κανα μοντελο μετρια στο προσωπο κανονικο σωματακι ουτε μοντελου ουτε ασχημο, κανονικο. Απο εμενα προτεινεται ανεπιφυλακτα για πολυ καλο γαμησι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
118
Likes:
5.578
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Κωστας 13(2), kwstasxat, iso7 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2020
Ουτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο υπάλληλος του γραφειου.Βγηκε στην επιφανεια μετα 2 μηνες απουσίας.Πάντα για το ιδιο γραφειο,πάντα τα ιδια λογια copy paste.
Ελεος πια,υποβαθμιζει το σαιτ.
12 Μαΐου, 2020
Φίλε άνοιξε το χοτέλ; Ή τα διαμερίσματα που νοικιάζει;
12 Μαΐου, 2020
Φίλε το hotel στην Ηλιουπολη δουλεύει ξανά για ημιδιαμονή;
Είναι το αγαπημένο μου.
13 Μαΐου, 2020
εγώ έχω μια περιέργεια, αφού η κοπέλα δεν εμφανίζεται στο σάιτ του γραφείου τώρα πως την έκλεισες ;
13 Μαΐου, 2020
Τύπε μάλλον σε ερωτεύτηκε γιατί cim δεν είχε κάνει σε κανέναν στο παρελθόν. Εμένα ούτε στη μάπα δεν με άφησε να της τα ρίξω...
Χαλάστηκε και με την κριτική, σου είπε τον καημό της και εσύ είπες να το αναφέρεις εδω μέσα, για ποιό λόγο; Θα ανέβουν οι μετοχές της τώρα; Τί ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η αναφορά;
13 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα διαμερισματα διπλα αν θελεις τηλεφωνο στειλε πμ. Ειμαι εκτος υπαλληλος του your angels και του Πριαμος Ηλιουπολη οπως λεει ο Αρχιμαλακας πανω πανω!
13 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα διαμερισματακια. Ενημερωμενο φουλ σε βλεπω φιλε.
13 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εσυ γιατι απο τις 47 κριτικες σου η 30 κριτικες σου ειναι για το yourangels? Μηπως εσυ εισαι υπαλληλος τους και φοβασαι μην σου παρουμε την δουλεια? Δοκιμασες κομπλεξικε ανθρωπε την κοπελλα για να κρινεις αν λεω αληθεια? ΟΧΙ. Τοτε πως κρινεις ρε ανθρωποειδες αποβρασμα? Ρε σαλτα και γαμισου λεω εγω!
14 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παρα πολυ απλο και το ανεφερα στην κριτικη μου. Οι τηλεφωνητριες μου την προτεινανε οταν πηρα τηλεφωνο. Ουτε την ειχα δει ουτε ηξερα τιποτα. Ειχα καυλες και το ρισκαρα. Δεν πηρα το θεομουνο τα ειπα αλλα ευχαριστηθηκα γαμησι. Μην ακους μαλακιες του κομπλεξικου ετσι κανει οτι κριτικη γραφω λεει οτι ειμαι υπαλληλος. Του εχει κολλησει η βελονα.
14 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τυπε να λεει μαλακιες ο κομπλεξικος το καταλαβαινω. Να λες ομως και εσυ με τοσες κριτικες δεν μου κολλαει καλα. Βλεπεις τις υπηρεσιες στο σαιτ η τυφλωθηκες? Οταν πηγες εσυ αν πηγες δεν εκανε. Πηγαινε τωρα και αν δεν σου κανει βγες και κραξε με. Μεχρι τοτε ομως σταματα να λες ονειρωξεις και κακοπροαιρετες μπουρδες. Μετα για το δευτερο που λες. Οτι μου ειπε ειπα για ποιο λογο ρε τυπε να θελω να παει καλα τι ειμαι νταβατζης της? Η τις μαλακιες που λεει ο βλακας απο πανω υπαλληλος του γραφειου? Ετσι ειμαι σαν χαρακτηρας αμα την βρω καπου και κολλησω τελειωσε. Ειχα φαει αρχικα κολλημα με το athens network επι χρονια. Μετα κολλησα ασχημα με το magic τωρα με το your angels. Κανω και με ανεξαρτητες παιχνιδι και αμα ακουσω τιποτα πολυ καλο τριγυρω. Ολα τα αλλα ειναι απλα κακοπροαιρετες μαλακιες και τιποτε αλλο.Μετα ο αρχιβλακας λεει οτι γραφω ολο τα ιδια. Ποιος αλλαζει το στυλ που γαμαει μηπως εσυ? Μηπως ολοι οι αλλοι? και γιατι διαβαζει συνεχεια τις κριτικες μου και συνεχεια βγαζει χολη και ζηλια? Γιατι εχω 85 κριτικες συν αλλες 50 στα νηματα σε 1.5 χρονο τυπε αυτο τον πειραζει τιποτε αλλο. Που εχω φραγκα και γαμαω αυτο του την δινει τιποτε αλλο. Ο ανθρωπος ειναι για τα πανηγυρια. Εσυ εισαι σημαντικο μελος του σαιτ οπως ολα τα πρωτα νουμερα κριτων σαν και εμενα. Μην πεφτεις σε αυτο το επιπεδο τυπε. Εμεις τουλαχιστον πρεπει να κραταμε ενα επιπεδο εδω μεσα γιατι πεφτει πολυ ζηλια , κακια , κουτοπονηρια , υπερβολικη χαζομαρα και δηθεν εξυπναδα. Οτι γαμαμε αβερτα αυτο πειραζει τυπε τιποτε αλλο.
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3