Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 4 10
Call-Girls 5854
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για να μην παρεξηγηθώ. Αρχικά όταν είχα πάει εγώ οι φωτογραφίες ήταν αληθινές. Στην πορεία όμως μπήκαν ψεύτικες και δεν ξέρω γιατί. Δεν ξαναπήγα για να επιβεβαιώσω ότι είναι αυτή. Βέβαια επειδή ήταν το πρώτο μου call girl και επειδή ξετρελάθηκα με τα πολλά την βρήκα σου FB.

Πρόκειται για μια Ουκρανίδα με ωραίο σώμα και καλές αναλογίες. Μοναδικό μείον η τομή από την καισαρική. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα πλάσμα πολύ τρυφερό που σε προσέχει και θέλει να περάσεις τέλεια.

Μου άρεσε πολύ ο ασθιασμος που έβγαζε και η υφερπουσα καυλα της. Δεν θα πω πολλά για τη συνάντηση, ήταν ενεργητική πάντως με κραυγουλες και συμμετοχή αληθινή με πρωτοβουλίες...

Αυτό που μου έμεινε πάντως και δεν ξεχνώ με τπτ είναι όταν τη γαμουσα όρθια μπροστά στο καθρέφτη να κοιταζομαστε στα μάτια, να με νιώθει και χωρίς να πω τπτ και χωρίς να το έχω ζητήσει από πριν, γυρνάει πέφτει στα γόνατα τον παίρνει στο στόμα και τον ρουφάει και τον ρουφάει και τον ρουφάει... Κοιτάζοντας με στα μάτια εχυσα στο στόμα της και τα ήπιε όλα δείχνοντας με ναζί τη γλωσσίτσα της ότι δεν έμεινε Τπτ. Με κέρδισε

Υ. Γ δίνει και κωλαράκι (έξτρα) και λυπάμαι που δεν το πήρα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2019
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!