Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
H ημερομηνία ενδεικτική, έψαχνα καιρό να βρω μια ασσιάτισσα, και με το που είδα τα σχιστά μάτια δεν το σκέφτηκα καθόλου.Στο ψητό τώρα ,αγαπητοί μου κύριοι, ψιλόλιγνο σώμα , μελαμψό χρώμα , ουκρανικής καταγωγής. Στήθος πεσμένο και πίσω κίνηση , τπτ το ιδιαίτερο. Αλλά στο θέμα του κρεβατιού δεν μου αρνήθηκε τπτ. Δεν έχω και τρελές απαιτήσεις , αλλά πήρα πιστεύω το 100%.Σε ολιγόλεπτη συζήτηση, μου είπε ότι έχει "επισκεφθεί" πολλές χωρες του κοσμου και νομίζω απο το τροπο που μου τα λεγε, "ξερνούσε εμπειρία" σε συναρτηση με αυτά που κάναμε στο 60λεπτο.Τώρα, η αλήθεια είναι ότι ήταν περιποιημενη , είχε λίγο τρίχα κάτω αλλά μου είπε πως της αρέσει έτσι κτλπ(αισθητικά και μόνο , μαρέσει να χει και λίγο και να μην είναι γλόμπος). Επίσης , διαβάζοντας την τελευταία κριτική του φίλου, παραδέχτηκε ότι κανει καταχρήσεις, βέβαια μπροστά μου με ρώτησε κιόλας αν μπορεί να ανάψει τσιγάρο, οπότε δεν είδα κάτι επιλήψιμο. Αν και μου αρέσει η σταθερότητα, για την συγκεκριμένη δεν ξέρω αν θα πήγαινα πάλι. Μπορεί να κάνει ικανοποιητική πίπα, μπορεί να είχε καλα στησίματα κτλπ αλλά δεν μου βγαλε , αν όχι την καύλα(μην θέλουμε και πολλά) τουλάχιστον την ενέργεια που θέλω από μια επαγγελματία (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για όρεξη). Δεν μπορώ να το θέσω καλύτερα , γραπτώς. Ελπίζω να βοήθησα.
Υ.Γ. Οποιος εχει συγκεκριμενη ερωτηση και ξέρω να απαντήσω, πολύ ευχαρίστως στα σχόλια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί