Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 6 10
Call-Girls
8488
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
H ημερομηνία ενδεικτική, έψαχνα καιρό να βρω μια ασσιάτισσα, και με το που είδα τα σχιστά μάτια δεν το σκέφτηκα καθόλου.Στο ψητό τώρα ,αγαπητοί μου κύριοι, ψιλόλιγνο σώμα , μελαμψό χρώμα , ουκρανικής καταγωγής. Στήθος πεσμένο και πίσω κίνηση , τπτ το ιδιαίτερο. Αλλά στο θέμα του κρεβατιού δεν μου αρνήθηκε τπτ. Δεν έχω και τρελές απαιτήσεις , αλλά πήρα πιστεύω το 100%.Σε ολιγόλεπτη συζήτηση, μου είπε ότι έχει "επισκεφθεί" πολλές χωρες του κοσμου και νομίζω απο το τροπο που μου τα λεγε, "ξερνούσε εμπειρία" σε συναρτηση με αυτά που κάναμε στο 60λεπτο.Τώρα, η αλήθεια είναι ότι ήταν περιποιημενη , είχε λίγο τρίχα κάτω αλλά μου είπε πως της αρέσει έτσι κτλπ(αισθητικά και μόνο , μαρέσει να χει και λίγο και να μην είναι γλόμπος). Επίσης , διαβάζοντας την τελευταία κριτική του φίλου, παραδέχτηκε ότι κανει καταχρήσεις, βέβαια μπροστά μου με ρώτησε κιόλας αν μπορεί να ανάψει τσιγάρο, οπότε δεν είδα κάτι επιλήψιμο. Αν και μου αρέσει η σταθερότητα, για την συγκεκριμένη δεν ξέρω αν θα πήγαινα πάλι. Μπορεί να κάνει ικανοποιητική πίπα, μπορεί να είχε καλα στησίματα κτλπ αλλά δεν μου βγαλε , αν όχι την καύλα(μην θέλουμε και πολλά) τουλάχιστον την ενέργεια που θέλω από μια επαγγελματία (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλάω για όρεξη). Δεν μπορώ να το θέσω καλύτερα , γραπτώς. Ελπίζω να βοήθησα.
Υ.Γ. Οποιος εχει συγκεκριμενη ερωτηση και ξέρω να απαντήσω, πολύ ευχαρίστως στα σχόλια.
Υ.Γ. Οποιος εχει συγκεκριμενη ερωτηση και ξέρω να απαντήσω, πολύ ευχαρίστως στα σχόλια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί