Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 10 10
Call-Girls
37093
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Το ραντεβου εγινε μεσα Φεβρουαριου.
Ευκολη επικοινωνια με το γραφειο και κλεισιμο ραντεβου για 2 μερες μετα οπου θα ηταν διαθεσιμο το μωρο.
Κατοπιν επιθυμιας μου ζητησα η κορασις να ερθει στο ραντεβου της με κατι εφαρμοστο ωστε να διαγραφετε το κορμι της.
Σε γνωστο ξενοδοχειο του κεντρου βραδινες ωρες και ενω καθομουν σταυροποδι στην πολυθρονα του δωματιου
ακουσα την πορτα να χτυπα δυο φορες και μια κοριτσιστικη φωνουλα να λεει " H Eλλη ειμαι"
Ανοιξα την πορτα και αντικρισα την Ελλη.
Η εμφανιση της ανταξια των προδοκιων μου και σχεδον ακριβως με οτι εβλεπα στις φωτο.
Μετριου αναστηματος κορασιδα αρκετα ψηλοτερη πανω στα τακουνια καταξανθο μαλλι και τσιμπουκοχειλα.
Το βαψιμο στο προσωπο της το εβρισκα εντονο και λιγο υπερβολικο ωστοσο ηταν σεξι και την εκανε προστυχη.
Φορουσε ενα δερματινο εφαρμοστο μπορντο παντελονι, γοβα, και απο πανω ενα μαυρο κοντο σακακι με ενα
αερινο πουκαμισο απο μεσα οπου φαινοταν οι ρωγες της !! Τσοντα απο εμφανιση !!!
Μπηκε μεσα και χαιρετηθηκαμε ενω επεσε και λιγο σοσιαλ..
Της ειπα οτι την παρακολουθουσα στα κοινωνικα δικτυα εδω και πολλα χρονια απο τοτε που ηταν ανηλικη
και εβαζε κατι ξεκολες φωτο στο facebook με τα κωλομαγουλα εξω.
Απο τοτε ηθελα να σε σκισω της ειπα.
Η Ελλη με κοιταξε λιγο αμηχανα ενω το ματι μου γυαλιζε απο την καυλα.
Μου ζητησε να της δωσω λιγα λεπτα να γδυθει και να παει στο μπανιο να φρεσκαριστει παρολο που μοσχομυριζε
ολοκληρη και γεμισε με φρασκαδα το δωματιο οταν μπηκε μεσα.
Ειναι απαραιτητο το μπανιο της ειπα.
Ε ναι για να ειμαι οσο πιο καθαρη γινεται για τον πελατη μου ειπε.
Οχι δε θελω να κανεις μπανιο σε θελω οπως εισαι της ειπα.
Τη στριμωξα στον τοιχο και κολλησα πανω της χουφτωνοντας τα πεταχτα κωλομερια της.
Βεντουζωσα το στομα μου στο λαιμο της και αρχισα να την πιπιλαω με τη μικρη να αναστεναζει
σε λιγο ηρθαν και τα γλωσσοφιλα με φουλ σαλιο απο τη μερια της.
Γδυθηκαμε με γρηγορους ρυθμους και φασωθηκαμε για λιγο στα ορθια.
Ξαπλωσε να σου φαω τη μουναρα σου κοριτσαρα μου.
Η Ελλη ξαπλωσε και μου ανοιξε τις ποδαρες, το μουνι της γλομπος με τα μουνοχειλα να ξεχυνονται.
Επεσα πανω στο μουνι της και το ρουφουσα σα να ειναι η τελευταια φορα που ρουφαω μουνι στη ζωη μου.
Το ροζουλι μουνακι δεν αργησε να γινει υγρο και τα μουνοχειλακια να πρηστουν.
Σηκωθηκα και με το "ελα" που της ειπα καταλαβε οτι ηταν η σειρα της.
Ορθιος εγω στα γονατα αυτη με πιπωνε δυνατα με ντιπ θροτ και περασμα απο αρχιδαρες.
Της επιασα το κεφαλι και της εκανα γρηγορο mouth fuck με βαθια μπασιματα με την Ελλη να
με εχει πιασει απο τα κωλομερια.
Ετσι ρουξηξε τον πουταναρα της ειπα ενω αυτη με κοιτουσε με τα μεγαλα αμυγδαλωτα ματια της τα οποια
καποια στιγμη οταν της τον εχωσα ολο μεσα μεχρι τερμα δακρυσαν.
Βαλε καποτα της ειπα.
Tην εστησα στα τεσσερα και αρχισα να της ρουφαω τα μουνοχειλα και σε αυτη τη σταση ενω περασα
και απο την ομορφη ροζ κωλοτρυπα της την οποια ρουφηξα με μανια.
Αφου ρουφηξα αρκετο μουνο-υγρο της τον εχωσα στη μουνα της και μπηκε ολος μεσα τερμα με ευκολια.
Με τοσο γλειψιμο που ειχε φαει λογικο ηταν να εχει ανοιξει το μουνι της.
Την γαμησα γρηγορα και δυνατα σα κουνελι με τα κωλομερια της να παλλονται ενω ανα μερικες
πουτσιες κολλαγα και ολος πανω στον κωλο της.
Παρτην ολη μεσα πουταναρα της ελεγα με την Ελλη να μην την ενοχλει ενω αναστεναζε δυνατα.
Με τις πατουσες στο κρεβατι την καβαλησα απο πανω και την γαμουσα δυνατα σα σκυλα.
Η Ελλη δεχτηκε αδιαμαρτυρητα την πουτσα ολη μεσα ενω το τσιριχτο πηγαινε βροχη.
Με σκιζεις πουστη !! γαμα την καριολα σου !! Ολον μεσα τον θελω ετσι !!
Τετοια ακουγα και εγω φορτωνα περισσοτερο !
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου κολλησα πανω στα βυζια της και την γαμησα δυνατα χουφτωνας τις ατελειωτες
ποδαρες της οι οποιες ειναι τρυφερες και απαλες.
Το μουνι της εκανε πλατσ πλουτς και δεν εχασα την ευκαιρια να ρουφηξω λιγο ακομα μουνοζουμο.
Γυρισμα σε σταση 69 χωρις καποτα αυτη τη φορα οπου αλληλορουφηχτηκαμε μεχρι τελους....
Εχυσα σαν αλογο μεσα στο στομα της ενω δε σταματησε να με πιπωνει μεχρι τελευταιας σταγονας.
Επειτα σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο οπου γυρισε με αδειο το στομα.
Δευτερος γυρος δεν επαξε αφου με τα γλειψιματα και το γαμησι κλεισαμε 50λεπτο.
Ακολουθησε χαλαρο σοσιαλ και αναχωρησε λεγοντας οτι το ευχαριστηθηκε.
Συμπερασματικα η Ελλη ειναι μια προστυχη καυλοπιπινα που γουσταρει να γαμιεται.
Πεντακαθαρη χωρις βιασυνες και κλεψιματα δεχτηκε δυνατο γαμησι αβασανιστα.
Σιγουρα θα την ξανασυντουσα.
Ευκολη επικοινωνια με το γραφειο και κλεισιμο ραντεβου για 2 μερες μετα οπου θα ηταν διαθεσιμο το μωρο.
Κατοπιν επιθυμιας μου ζητησα η κορασις να ερθει στο ραντεβου της με κατι εφαρμοστο ωστε να διαγραφετε το κορμι της.
Σε γνωστο ξενοδοχειο του κεντρου βραδινες ωρες και ενω καθομουν σταυροποδι στην πολυθρονα του δωματιου
ακουσα την πορτα να χτυπα δυο φορες και μια κοριτσιστικη φωνουλα να λεει " H Eλλη ειμαι"
Ανοιξα την πορτα και αντικρισα την Ελλη.
Η εμφανιση της ανταξια των προδοκιων μου και σχεδον ακριβως με οτι εβλεπα στις φωτο.
Μετριου αναστηματος κορασιδα αρκετα ψηλοτερη πανω στα τακουνια καταξανθο μαλλι και τσιμπουκοχειλα.
Το βαψιμο στο προσωπο της το εβρισκα εντονο και λιγο υπερβολικο ωστοσο ηταν σεξι και την εκανε προστυχη.
Φορουσε ενα δερματινο εφαρμοστο μπορντο παντελονι, γοβα, και απο πανω ενα μαυρο κοντο σακακι με ενα
αερινο πουκαμισο απο μεσα οπου φαινοταν οι ρωγες της !! Τσοντα απο εμφανιση !!!
Μπηκε μεσα και χαιρετηθηκαμε ενω επεσε και λιγο σοσιαλ..
Της ειπα οτι την παρακολουθουσα στα κοινωνικα δικτυα εδω και πολλα χρονια απο τοτε που ηταν ανηλικη
και εβαζε κατι ξεκολες φωτο στο facebook με τα κωλομαγουλα εξω.
Απο τοτε ηθελα να σε σκισω της ειπα.
Η Ελλη με κοιταξε λιγο αμηχανα ενω το ματι μου γυαλιζε απο την καυλα.
Μου ζητησε να της δωσω λιγα λεπτα να γδυθει και να παει στο μπανιο να φρεσκαριστει παρολο που μοσχομυριζε
ολοκληρη και γεμισε με φρασκαδα το δωματιο οταν μπηκε μεσα.
Ειναι απαραιτητο το μπανιο της ειπα.
Ε ναι για να ειμαι οσο πιο καθαρη γινεται για τον πελατη μου ειπε.
Οχι δε θελω να κανεις μπανιο σε θελω οπως εισαι της ειπα.
Τη στριμωξα στον τοιχο και κολλησα πανω της χουφτωνοντας τα πεταχτα κωλομερια της.
Βεντουζωσα το στομα μου στο λαιμο της και αρχισα να την πιπιλαω με τη μικρη να αναστεναζει
σε λιγο ηρθαν και τα γλωσσοφιλα με φουλ σαλιο απο τη μερια της.
Γδυθηκαμε με γρηγορους ρυθμους και φασωθηκαμε για λιγο στα ορθια.
Ξαπλωσε να σου φαω τη μουναρα σου κοριτσαρα μου.
Η Ελλη ξαπλωσε και μου ανοιξε τις ποδαρες, το μουνι της γλομπος με τα μουνοχειλα να ξεχυνονται.
Επεσα πανω στο μουνι της και το ρουφουσα σα να ειναι η τελευταια φορα που ρουφαω μουνι στη ζωη μου.
Το ροζουλι μουνακι δεν αργησε να γινει υγρο και τα μουνοχειλακια να πρηστουν.
Σηκωθηκα και με το "ελα" που της ειπα καταλαβε οτι ηταν η σειρα της.
Ορθιος εγω στα γονατα αυτη με πιπωνε δυνατα με ντιπ θροτ και περασμα απο αρχιδαρες.
Της επιασα το κεφαλι και της εκανα γρηγορο mouth fuck με βαθια μπασιματα με την Ελλη να
με εχει πιασει απο τα κωλομερια.
Ετσι ρουξηξε τον πουταναρα της ειπα ενω αυτη με κοιτουσε με τα μεγαλα αμυγδαλωτα ματια της τα οποια
καποια στιγμη οταν της τον εχωσα ολο μεσα μεχρι τερμα δακρυσαν.
Βαλε καποτα της ειπα.
Tην εστησα στα τεσσερα και αρχισα να της ρουφαω τα μουνοχειλα και σε αυτη τη σταση ενω περασα
και απο την ομορφη ροζ κωλοτρυπα της την οποια ρουφηξα με μανια.
Αφου ρουφηξα αρκετο μουνο-υγρο της τον εχωσα στη μουνα της και μπηκε ολος μεσα τερμα με ευκολια.
Με τοσο γλειψιμο που ειχε φαει λογικο ηταν να εχει ανοιξει το μουνι της.
Την γαμησα γρηγορα και δυνατα σα κουνελι με τα κωλομερια της να παλλονται ενω ανα μερικες
πουτσιες κολλαγα και ολος πανω στον κωλο της.
Παρτην ολη μεσα πουταναρα της ελεγα με την Ελλη να μην την ενοχλει ενω αναστεναζε δυνατα.
Με τις πατουσες στο κρεβατι την καβαλησα απο πανω και την γαμουσα δυνατα σα σκυλα.
Η Ελλη δεχτηκε αδιαμαρτυρητα την πουτσα ολη μεσα ενω το τσιριχτο πηγαινε βροχη.
Με σκιζεις πουστη !! γαμα την καριολα σου !! Ολον μεσα τον θελω ετσι !!
Τετοια ακουγα και εγω φορτωνα περισσοτερο !
Γυρισμα σε κανονικη σταση οπου κολλησα πανω στα βυζια της και την γαμησα δυνατα χουφτωνας τις ατελειωτες
ποδαρες της οι οποιες ειναι τρυφερες και απαλες.
Το μουνι της εκανε πλατσ πλουτς και δεν εχασα την ευκαιρια να ρουφηξω λιγο ακομα μουνοζουμο.
Γυρισμα σε σταση 69 χωρις καποτα αυτη τη φορα οπου αλληλορουφηχτηκαμε μεχρι τελους....
Εχυσα σαν αλογο μεσα στο στομα της ενω δε σταματησε να με πιπωνει μεχρι τελευταιας σταγονας.
Επειτα σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο οπου γυρισε με αδειο το στομα.
Δευτερος γυρος δεν επαξε αφου με τα γλειψιματα και το γαμησι κλεισαμε 50λεπτο.
Ακολουθησε χαλαρο σοσιαλ και αναχωρησε λεγοντας οτι το ευχαριστηθηκε.
Συμπερασματικα η Ελλη ειναι μια προστυχη καυλοπιπινα που γουσταρει να γαμιεται.
Πεντακαθαρη χωρις βιασυνες και κλεψιματα δεχτηκε δυνατο γαμησι αβασανιστα.
Σιγουρα θα την ξανασυντουσα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα