Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 136 10
Call-Girls
336485
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Έχω συναντηθεί με την Χριστίνα 2 φορές μέχρι στιγμής και μπορώ να πω ότι πέρασα τρομερά και τις 2. Πολύ εύκολη συνεννόηση μέσω Viber και απαντάει σχετικά γρήγορα σε ότι ερωτήσεις μπορεί να έχεις. Τα ρούχα που της ζήτησα τα φόραγε και με ειδοποίησε εγκαίρως για κάποια πράγματα που δεν είχε ώστε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Εμφανισιακά έμενα μου αρέσει πολύ, γενικά την θεωρώ όμορφη γυναικά, άλλα είναι καθαρά η άποψη μου. Το σώμα της είναι πάρα πολύ καλό αν και μου είπε ότι δεν γυμνάζεται, το οποίο με εξέπληξε!
Αυτό που με κέρδισε όμως ήταν ο χαρακτήρας της και το πόσο καλός άνθρωπος είναι. Έκατσε πρόθημα να ακούσει κάποια πράγματα τα οποία ήθελα να πω σε κάποιον και μου έδωσε και κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές. Γενικά με αντιμετώπισε σαν άνθρωπο και όχι σαν πελάτη το οποίο το θεωρώ το πιο σημαντικό απ όλα. Ήταν πολύ ευδιάθετη και στις 2 μας συναντήσεις παρόλο που η πρώτη ήταν πολύ αργά το βράδυ.
Της αρέσουν πολύ τα χάδια και τα φιλιά παντού τα οποία και ανταποδίδει. Επίσης έχει τρομερά πατουσο-δαχτυλάκια, για πολύ γλύψιμο και μασάζ το οποίο επίσης της αρέσει πολύ. (Αδελφοί ποδολάγνοι απλά κάντε ντου!)
Σχετικά με το τι έγινε στο κρεββάτι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα ήθελα κάποια πράγματα να τα κρατήσω για μένα αλλά θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που έχουν πει οι προηγούμενοι. Εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
Τέλος, θα ήθελα να πω ότι και στα 2 ραντεβού ήταν καθαρότατη και μοσχομυρωδάτη, μύριζε γλυκά σαν μια καραμελίτσα. Το κάθε μας ραντεβού ήταν διαφορετικό και έπειτα από κάθε ραντεβού έφευγα χαρούμενος και ανάλαφρος (σωματικά και ψυχικά).
Θα τα πούμε σύντομα Χριστινάκι!
Υ.Γ: Οι βαθμολογίες είναι οι υψηλότερες επιτρεπτές απ το σύστημα.
Αυτό που με κέρδισε όμως ήταν ο χαρακτήρας της και το πόσο καλός άνθρωπος είναι. Έκατσε πρόθημα να ακούσει κάποια πράγματα τα οποία ήθελα να πω σε κάποιον και μου έδωσε και κάποιες πολύ σημαντικές συμβουλές. Γενικά με αντιμετώπισε σαν άνθρωπο και όχι σαν πελάτη το οποίο το θεωρώ το πιο σημαντικό απ όλα. Ήταν πολύ ευδιάθετη και στις 2 μας συναντήσεις παρόλο που η πρώτη ήταν πολύ αργά το βράδυ.
Της αρέσουν πολύ τα χάδια και τα φιλιά παντού τα οποία και ανταποδίδει. Επίσης έχει τρομερά πατουσο-δαχτυλάκια, για πολύ γλύψιμο και μασάζ το οποίο επίσης της αρέσει πολύ. (Αδελφοί ποδολάγνοι απλά κάντε ντου!)
Σχετικά με το τι έγινε στο κρεββάτι δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα ήθελα κάποια πράγματα να τα κρατήσω για μένα αλλά θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που έχουν πει οι προηγούμενοι. Εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος.
Τέλος, θα ήθελα να πω ότι και στα 2 ραντεβού ήταν καθαρότατη και μοσχομυρωδάτη, μύριζε γλυκά σαν μια καραμελίτσα. Το κάθε μας ραντεβού ήταν διαφορετικό και έπειτα από κάθε ραντεβού έφευγα χαρούμενος και ανάλαφρος (σωματικά και ψυχικά).
Θα τα πούμε σύντομα Χριστινάκι!
Υ.Γ: Οι βαθμολογίες είναι οι υψηλότερες επιτρεπτές απ το σύστημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2020
Διάρκεια
3 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Διαγραμμένο μέλος 75870
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Το ίδιο και σε εμένα φίλε.....καλή γυναίκα η Χριστίνα
Είναι πολύ ναζιάρα & παιχνιδιάρα και ειδικά στο δεύτερο ραντεβού μας ήταν λες και ήξερε ακριβώς τι μου αρέσει και τι ήθελα από εκείνη. Σέβεται τα λεφτά που της δίνεις και κάνει ότι περνάει απ το χέρι της για να σε ικανοποιήσει.
Αν δεν με περιόριζε το σύστημα τότε θα έβαζα σε όλα εννέα (9).
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν πειράζει. Να σαι καλά.