Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 15 10
Call-Girls
26090
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λοιπόν, το γραφείο και εδώ άψογο, ζιτησα να πάρω τη Αντζελίνα επειδή μου άρεσε το μαυρισμένο κορμάκι στις φωτογραφίες της,ρώτησα βέβαια το γραφείο τι παίζει και μου είπε είναι καινούργια.
Αποτι μιλήσαμε λίγο όταν ήρθε,η κοπέλα δεν έχει ξαναδουλέψει,και αυτό ίσως την έβγαζε μια αμηχανία.
Δεν ήταν ότι κάτι δεν έκανε καλά,απλά είχε λίγο ένα τρακ που προσπαθούσε να το καλύψει με μια άνεση και καλα.
Σώμα θα πω είναι κοντουλα και τουμπανακι παντού,κωλο,μουνι,μπούτια μέση ολα.
Ασχολιόταν με γυμναστική χρόνια και χορο.
Φοβερό κούνημα κώλου και μέσης,λόγο χώρου.
Όλα λεία,όλα καθαρά.
Πίπα δεν παίχτηκε και πολύ αλλά νορμάλ θα έλεγα,της έφαγα το μουνακι της που έδειξε να γουστάρει πολύ και μετά περάσαμε στο καθαρό σεξ.
Δάχτυλα και πίσω,μου πρότεινε να δώσει κωλο ότι το γουστάρει αλλά της είπα,χωρίς να είμαι τσιγκουνης οτι το +50 μου φενετε λίγο πολύ.
Βρωμοστομα κατά τη διάρκεια που με καυλώνει αρκετά αυτό και το έχει πολύ το πουτανακι.
Με τελείωσε δύο φορες εύκολα.
Σαν παρατηρησεις έχω τις εξής:
Πολύ μακιγιάζ αν και δε χρειάζεται είσαι πιτσιρίκι
Να αλλαξει προφυλακτικά μάρκα,πολύ σκληρο υλικό σαν αίσθηση όπως και της το ειπα
Και βάλε πρωκτικό 20-30 ευρώ να χαμογελάσει ο κόσμος
Αποτι μιλήσαμε λίγο όταν ήρθε,η κοπέλα δεν έχει ξαναδουλέψει,και αυτό ίσως την έβγαζε μια αμηχανία.
Δεν ήταν ότι κάτι δεν έκανε καλά,απλά είχε λίγο ένα τρακ που προσπαθούσε να το καλύψει με μια άνεση και καλα.
Σώμα θα πω είναι κοντουλα και τουμπανακι παντού,κωλο,μουνι,μπούτια μέση ολα.
Ασχολιόταν με γυμναστική χρόνια και χορο.
Φοβερό κούνημα κώλου και μέσης,λόγο χώρου.
Όλα λεία,όλα καθαρά.
Πίπα δεν παίχτηκε και πολύ αλλά νορμάλ θα έλεγα,της έφαγα το μουνακι της που έδειξε να γουστάρει πολύ και μετά περάσαμε στο καθαρό σεξ.
Δάχτυλα και πίσω,μου πρότεινε να δώσει κωλο ότι το γουστάρει αλλά της είπα,χωρίς να είμαι τσιγκουνης οτι το +50 μου φενετε λίγο πολύ.
Βρωμοστομα κατά τη διάρκεια που με καυλώνει αρκετά αυτό και το έχει πολύ το πουτανακι.
Με τελείωσε δύο φορες εύκολα.
Σαν παρατηρησεις έχω τις εξής:
Πολύ μακιγιάζ αν και δε χρειάζεται είσαι πιτσιρίκι
Να αλλαξει προφυλακτικά μάρκα,πολύ σκληρο υλικό σαν αίσθηση όπως και της το ειπα
Και βάλε πρωκτικό 20-30 ευρώ να χαμογελάσει ο κόσμος
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα