Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 18 10
Call-Girls 30859
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μόλις είχα δει την πρώτη κριτική της Μάρτα, την έβαλα στο μάτι. Δευτέρα βράδυ λοιπόν την κλείνω για σπίτι μου. Ήμουν πολύ κουρασμένος αλλά δεν ήθελα να το ακυρώσω. Έρχεται στην ώρα της. Και συννενόηση πάντα σούπερ είτε με Αντζυ που μου την έκλεισε το απόγευμα είτε με Άγγελο μετά που ανέλαβε βάρδια.

Πρόσωπο με χαλασε λίγο. Πολύ λίγο όμως. Όχι αυτό στις φωτογραφίες. Το μοναδικό μείον της όμως, μαζί με το ότι καπνίζει αν και αφού της είπα ότι δεν καπνίζω δεν έκανε ούτε ένα τσιγάρο από σεβασμό. Σώμα ίδιο με τις φωτογραφίες.. 1,78 υψος οντως. Με τακούνια μου έριχνε αρκετά! (είμαι 1,80) καθόμαστε στον καναπέ. Με ρωτάει τι μου αρέσει στο σεξ και βγάζει το φόρεμα που φορούσε. Μένει με σεξι κάλτσες διχτυωτές και εσώρουχα. Ξεκινάει μια πίπα ποίημα. Πάμε στο κρεβάτι και συνεχίζει. Τρομπόνι. 20 λεπτά ανελέητη πίπα. Προφυλακτικό. Με καβαλάει χωρίς τζελ. Της είχα βάλει δάχτυλο ήταν μούσκεμα. Κυριολεκτικά. Μπαίνω άνετα. Με καβαλάει και με πέθανε στο γαμησι...

Με παρακαλάει να την πάρω στα τέσσερα όπου και πέφτει ξύλο στο κωλαράκι της. Χύνει... βγαίνω καθώς τραβιέται και χύνει πάνω στο σεντόνι μου. Και να η Μικρή Πρέσπα...... στάμπα στο σεντόνι από άπειρα υγρά που έχυσε. Συνεχίζω να την πηδάω σε κάθε στάση. Βγαίνω έξω. Πίπα ανελέητη πάλι. Ενώ τον έπαιζα στη γλώσσα της ξαναχύνει. Να τη και η μεγάλη Πρέσπα σε άλλο σημείο στο σεντόνι. Η γυναικάρα το γουστάρει το γαμησι και ευτυχώς είχαμε πολύ καλή χημεία. Με παρακαλούσε ενώ με έγλειφε να την χύσω στο πρόσωπο και έτσι έκανα.

Αν θες μια γυναίκα να σου πετάξει τα μάτια έξω και να σε τρελάνει στο πήδημα, πάρε την Μάρτα. Εγώ θα την ξαναπάρω σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.691
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, hornyasfuck, singleasthat και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού