Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 14 10
Call-Girls 25059
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μιλάω με Άντζυ Σάββατο μεσημέρι και την ρωτάω για μερικές καινούριες. Η Άνζυ ήθελε σόνι και καλά να κάνω τρίο.... (κι εγώ "καλέ μη δε θέλω!") μου λέει λοιπόν ότι Lina και Margo είναι φίλες και είναι πολύ δυνατές. Margo είχα διαβάσει αλλά για κάποιο λόγο δεν είχα δοκιμάσει, Lina είχε μια κριτική αλλά δυνατή και παράλληλα την είδα πιπίνι (21-22 πόσο είναι) και μου αρέσουν τα πιπίνια.. εντέλει ενδίδω στην πρόταση που μου έκανε η Άντζυ και όπως πάντα δε βγήκα χαμένος.

Έρχονται οι κοπέλες στην ώρα τους. Είχα να κάνω τρίο αρκετά χρόνια.. μπαίνει η Lina στο μπάνιο και η Margo μου έκανε παρέα με γλωσσόφιλα και χάδια στον πούτσο, όταν μπήκε η Margo στο μπάνιο το ίδιο και η Lina που ξεκίνησε μία πίπα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η. Έστηνε κώλο και δάχτυλα φουλ, ήταν υγρή... βγαίνει και η Margo. Γλωσσόφιλα, χουφτώματα και μετά ξεκινάνε μαζί πίπα... στην αρχή μία πλευρά η κάθε μία και μετά εναλλάξ, μία τα αρχίδια μία τον πούτσο.. Προσκύνημα

Αφού ευχαριστήθηκα την διπλή πίπα 10 λεπτά περίπου, απορώ που δεν τελείωσα, φοράω προφυλακτικό και ξεκινάω με την Lina στα 4 Κατσικογάμης . Έχει τατουάζ στην πλάτη κατά μήκος της ραχοκοκκαλιάς που της πάει πολύ και 2-3 ακόμα πολύ μικρά διακριτικά.. κωλαράκι πάρα πολύ σφιχτό που έφαγε ξύλο, στενό μουνάκι με φοβερή αίσθηση. Η Margo με χάιδευε παντού και με φιλούσε στο στόμα παράλληλα. Πραγματικά είχα χαθεί μέσα σε 4 βυζιά, 2 μουνιά, 2 κώλους Ναι!

Αλλάζω προφυλακτικό, πηδάω και την Margo σε αρκετές στάσεις... γεμάτο θηλυκό σώμα, το ευχαριστιέσαι, και υγρή, πολύ υγρή όταν έβαζα δάχτυλο και όταν μπήκα μέσα της. Εντέλει βγάζω προφυλακτικό και ενώ η μία μου έγλειφε τον πουτσοκέφαλο και η άλλη τα αρχίδια, έχυσα στο στόμα της Lina.

Στα 15 λεπτά που μας απέμειναν, μου έκαναν μασάζ 4 χέρια.....

Θα ξαναέβλεπα την Lina μόνη της; 99,99% ναι. Δεν την χόρτασα στο σεξ όσο την Margo και είχε φοβερή πίπα, φοβερό σώμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, THV, trio_stuges και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2020
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τιμή αν επιτρέπεται για το τρίο;;;
09 Μαρτίου, 2020
Εχει μοντελε σωμα ή με πεταχτη κωλαρα?
09 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλή εβδομάδα @championagain79. 140 η μία είναι κανονικά. Ωστόσο αν μιλήσεις με Άντζυ μπορεί να σου κάνει κάτι καλύτερο, όταν θέλω πολλές ώρες (ή τώρα το διπλό) κάτι θα καταφέρει συνήθως.
09 Μαρτίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@kuzia ο κώλος της Λίνας είναι και σφιχτός / μικρός και πεταχτός. Σαν της Margo όμως σε μέγεθος δεν είναι, που της Margo είναι σαφώς μεγαλύτερος χωρίς να είναι χοντρή ή ο κώλος της χοντρός. Εγώ όμως γενικά είμαι της κατηγορίας 50-55 kg οπότε είναι και το κομμάτι εσένα τι σου αρέσει.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4