Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Συνάντηση με το νεαρό ρωσιδάκι μετά από πολλές προσπάθειες, καθώς για άλλη μια φορά μια κοπελίτσα που λες ότι ίσως αξίζει να δοκιμάσεις, την έχουν πάρει τρένο και η πούτσα που έχει φάει φτάνει για να σηκώσεις φράχτη σε όλο τον Έβρο...Money Mouth
Να μην τα πολυλογώ το περίμενα ότι δεν θα περάσω καλά, καθώς η μικρή έχει κλείσει μήνα εδώ, αλλά ήθελα να δοκιμάσω.
Τί είδα; Μια κοντή κοπελίτσα, πολύ όμορφο προσωπάκι, κορμάκι συμπαθητικό, αν και λίγο ατσούμπαλο και βυζάκια λεμονάκι με puffy ρώγες....Λίγο γεμάτη περιφέρεια αναλογικά με το ύψος της, αλλά τίποτα το άσχημο. Α, και ένα μικροσκοπικό τατού στο δεξί πόδι, κοντά στην πατούσα.

Τί αποκόμισα; Φιλιά δίχως γλώσσα, μονότονα και μηχανικά.
Την ακουμπάς και πονάει, πας να γλύψεις το βυζί και τινάζεται, πας να την γλύψεις στο μουνάκι της και τραβιέται....
Επειδή λόγω έλειψης επιλογών είχα ξεχάσει σχεδόν πως είναι το μουνί, αποφάσισα να μην το λήξω πρόωρα και κάθησα για ένα τουλάχιστον μπαλάκι, στο οποίο όποτε επιχείρησα να μπω κανονικά την έβλεπα ότι έτρωγε ζόρι, οπότε δεν το ευχαριστήθηκα ούτε στο ελάχιστο.
Να σχολιάσω και αρνητικά τις επιδόσεις της στο στοματικό. Ρε συνάδερφοι, τί deep throat και μαλακίες...με το ζόρι το μισό και πνιγότανε, είμαι και φυσιολογικός, με τυρογαριδάκια έγινε ξακουστή η κοπέλα;Χμμμ;
Τελείωμα με κάτι σαν cim, το οποίο έπρεπε να μου υπενθυμίσει στο τέλος 3 φορές ότι έπρεπε να το πληρωθεί (και το πληρώθηκε), αλλά ακόμα και εκεί ξενέρα και άτεχνη.

Κουβέντες περί ανέμων και υδάτων στο μισάωρο καθώς νόμιζε ότι όλα ήταν καλά....δεν ξέρω γιατί είχε την εντύπωση ότι την έχουμε ερωτευθεί εδώ, οποτε όταν με είδε να ετοιμάζομαι να αποχωρήσω δαγκώθηκε λίγο, αλλά προσπάθησε να το παίξει αδιάφορη και συνέχισε την κουβέντα.
Τουλάχιστον το γραφείο είχε κατανόηση ότι ο πελάτης δεν πέρασε καλά και προσπάθησε να μου προσφέρει εναλλακτικές αλλά όπως είπαμε αμέτρητες φορές στο παρελθόν, η χαβούζα του αγοραίου έρωτα είναι η Θεσσαλονίκη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Οπότε μηδέν εις το πηλίκον για άλλη μια φορά.

Καλά βόλια σε όλους, αλλά που να την μπήξουμε ρε μάγκες πλέον;...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
25.263
Πόντοι:
33.818
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, sackatack2, old boy και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού