Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Call-Girls 35332
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
τηλέφωνο στην Άντζη (είδε λιακάδα η Νικόλ και ο Άγγελος και τράβηξαν για βολτούλαΚουλ) για ραντεβού και βρήκαμε διαθέσιμη την μικρά , την οποία και μου την πρότεινε .
πάντα κλείνω μία μέρα πριν , σήμερα όμως είχα σηκωμάρες .Χμμμ;
παράξενο!
μετά από μία ώρα η μικρά στην πόρτα μου.
ήρθε χαμογελαστή , το χαμόγελο της αμηχανίας. μου έριχνε ένα κεφάλι , παλτουδάκι από πάνω, φορεματάκι όμορφο , προσωπάκι νεανικό, αμακιγιάριστη , δεν με πειράζει εμένα, κορμί δεμένο και όμορφο.Ντροπή
την ρώτησα εάν θα πιει κάτι και ζήτησε λευκό κρασί. πέρασμα στο σαλόνι και ψιλοκουβέντα.
αρχίσαμε τα φιλιά και αναστατώθηκε,
ωπ εδώ είμαστε! Ματάκι
κατεβαίνω λαιμό , ανατριχίλα , πέρασμα στο αυτί , τρελάνετε.
με χάιδευε , με έγλυφε, δάγκωνε , γαντζωνόταν με τα νύχια της στην πλάτη μου, προσέχετε οι παντρεμένοι-αρραβωνιασμένοι-λογοδοσμένοι και οι χειμερινοί κολυμβητές!!!
γδυνόμαστε και αρχίζει η περιπέτεια . γουστάρει να γαμιέται, γουστάρει να την γλύφεις από πάνω μέχρι κάτω και αντίστροφα, γουστάρει να τον έχει στο στόμα, γουστάρει αυτό που κάνει και το κάνει καλά , πολύ καλά!!Προσκύνημα
υγραίνεται και τελειώνει απανωτά. αλλάξαμε κάμποσες στάσεις, ότι κάνει το κάνει δυνατά και το νοιώθει, χαστούκια δέχεται , μαλλιοτραβήγματα οκ, κόκκινο κωλαράκι το κάναμε,
γομάρια μην την πλακώσετε στο ξύλο , προσέχετε λιγάκι !!!!!!!!!
είχαμε δύο ημίχρονα με δυνατό και έντονο σεξ. σίγουρα θα έχουμε και επανάληψη γιατί αφήσαμε και εκκρεμότητεςΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
gpd
Γλομπεάρχης
331
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, TOMCRUISE, nicknott74 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2020
ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΦΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΧ 8 (ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
επικοινωνία με το γραφείο κλείνω ραντεβού incall,το κορίτσι από την αρχή ευγενέστατο μου προσέφερε κρασί και νερό με το που μπηκα,πολύ ζεστη
έκανα μπανιο και αρχίσαμε πολύ όμορφα, στην πίπα δεν το συζηταω το κορίτσι δίνει ρέστα...αν είσαι και λατρεις του λίγο αγριου δεν σου λέει όχι πολλα δε μαλλον της αρέσει κιόλας
τελείωμα δεύτερος γύρος όλα όμορφα συνεχώς προσπαθούσε να με ικανοποιήσει με ρώτησε τι μου αρεσε και τι όχι,πολύ ενεργητική στο κρεβατι και με ενέργεια
μπορεί να υπαρχουν καποιες αλλες πιο εντυπωσιακές αλλα το κρεβατι της λίζας δεν το κανουν ούτε για αστείο,την συστήνω ανεπιφύλακτα είμαι της αποψης ότι δεν θέλω να περνώ δεύτερη φορα ίδια για να υπαρχει ποικιλία και καθε φορα να βλέπεις κατι αλλο,η liza ειναι η κοπέλα που αξίζει να ξαναπαρεις
πηρα στο γραφειο να δωσω συγχαρητηρια και η τηλεφωνιτρια μου ειπε να γραψω μια κριτικη εδω αν εχς χρονο δεν ειχα καν λογαριασμο για να μιλησω για την λιζα εφτιαξα,συνεπως καταλαβαινετε κυριοι οτι και να πω ειναι απλα απεριγραπτη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1