Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 62 10
Call-Girls
411090
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα διαβάσει κάποιες εμπειρίες μελών αλλά δεν πίστευα ότι θα περάσω τόσο καλά και όμορφα. Καταρχήν πρόκειται για μια πολυ όμορφη κοπέλα με ωραία μεγάλα γαλάζια μάτια, οβάλ πρόσωπο, μικρής ηλικίας, υψους 1.70 με κανονικά κιλά, το όνειρο του πιπινολατρη. Ήρθε με μια ροζ μπλούζα και ένα μαυρο εφαρμοστό κολάν, μωρό από τα λίγα. Από την πρώτη στιγμή από την πρωτη μάτια φιλί αισθησιακό με την γλώσσα της να ξυπνάει τις αισθήσεις μου και τα χέρια μου να Ψηλαφίζουν το κορμί τής. Με φωνάζει από το ντουζ να την σκουπίσω με την πετσέτα, απίστευτο σώμα οι λέξεις είναι πολυ φτωχές να περιγράψω το σώμα της, τα χέρια μου ετρεμαν . Βελούδινο δέρμα, αψεγάδιαστο σώμα, με κάτι στήθη όνειρο. Στοματικό με κοίταγμα στα μάτια και γλείψιμο με πάθος την είχα στήσει στα τέσσερα να απολαμβάνω το θέαμα και το απίστευτο ποπο τής. Στα του έργου να μου μιλάει αισθησιακά με την παθιαρικη φωνή της, να με αγκαλιάζει, να τυλίγεται πανω μου.
Συμπέρασμα, Πρόκειται για μια τίμια επιλογή όμορφη παρουσια, νεανικής ηλικίας όπως είπα πιο πανω, δεν ξέρω αν έχει εμπειρία στο άθλημα αλλά τουλάχιστον προσπαθεί να ευχαριστήσει τον παρτενερ της και το κάνει αρκετά καλά.
Συμπέρασμα, Πρόκειται για μια τίμια επιλογή όμορφη παρουσια, νεανικής ηλικίας όπως είπα πιο πανω, δεν ξέρω αν έχει εμπειρία στο άθλημα αλλά τουλάχιστον προσπαθεί να ευχαριστήσει τον παρτενερ της και το κάνει αρκετά καλά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
120 όμως μήπως είναι Πολλά ;;;
@alafroiskiotos Να σου πω την αλήθεια αρχικά σκέφτηκα το ίδιο, αλλά όπως έγραψα στην εμπειρία μου τοσο η εμφάνιση της όσο και το προγράμματα της αξίζει για εμενα τα χρήματα και τον χρόνο που αφιέρωσα.
@vaggelis 80 Στο ευχόμαι να περάσεις πολυ καλα