Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Θεωρω οτι πρεπει να γραψω κατι για την Αννα. Αφου μιλησα με Ελενα 110 και μου ειπε τα καλυτερα για την Αννα (κανουν διπλο μαζι)αποφασισα να την "τσεκαρω". Και τελικα , πολυ καλα εκανα. Συναντηση στο γνωστο ξενοδοχειο στην Πλατεια Καραισκακη. Ηρθε ακριβως στην ωρα της. Πολυ καλη στο σπασιμο παγου, με φιλια & μπλα μπλα. Εκανε μπανιο και με συναντησε στο κρεβατι που περιμενα. Πιπα για σεμιναριο, πολυ βαθια και πολυ υγρη μια γρηγορα μια πιο αργα. Με ρωτησε ακομα πως μου αρεσει (πολυ σημαντικο αυτο)και συνεχισε για αρκετη ωρα με την ιδια πολυ καλη διαθεση!!!Φιλια πολλα και με γλωσσα...Στα του σεξ , το ευχαριστηθηκα,πολυ καλη συμμετοχη. Μετα μπανακι και οι 2 και συζητηση (πολυ καλη)που σχεδον τελειωσε η ωρα. Εγω ημουνα κουρασμενος (και γερος ανθρωπος , η αληθεια!!!!)και η μηχανη δεν πηγαινε για δευτερη φορα. Παρολο που την ειπα οτι τελος για μενα , μου ζητησε να προσπαθησουμε για δευτερη φορα.....Δεν της το αρνηθηκα αλλα δεν τα καταφερα. Φανηκε να απογοητευεται και της ειπα οτι την επομενη φορα θα ειμαι πιο "ετοιμος".
Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι η κοπελα κανει οτι μπορει για να ευχαριστησει και στο τελος το καταφερνει. Πολυ καλη επιλογη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί