Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 6 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν συνάντηση με dasha σε δικό μου χώρο, η συνεννόηση με το γραφείο εύκολη όπως πάντα... Η κοπέλα ήρθε με ένα μαύρο φορεματακι και μπότες. Εμφανισιακά είναι όπως στις φωτογραφίες περίπου, καθώς είναι ελαφρώς επεξεργασμενες. Στα του αγώνα, αρχίζει πίπα σαν λυσσασμένη με αξιοπρεπεστατες προσπάθειες για deepthroat, αν και έχω μεγάλη πουτσα (ευλογουμε τα γένια μαςΜατάκι) τα κατάφερε πολύ καλά. Ξεκίνημα με αυτή από πάνω χοροπηδουσε με μεγάλη καυλα και έδειχνε να το ευχαριστιεται(υποθέτω), στην συνέχεια στα 4, όπου έχει ωραίο ροζέ και σφιχτο μουνακι (το αγαπημένο μου) και μετά από κάνα 25λεπτο έβγαλα την καποτα όπως κάνω πάντα για να τελειώσω στο σώμα της. Ντουζακι, αρκετά καλό σοσιαλ μιας και η κοπέλα ξέρει πολύ καλά αγγλικά, και ξεκίνημα με 69 που δεν χορταινα να της το ρουφαω (ούτε παγωτό δεν έχω γλυψει έτσι) ο Πύργος σηκώθηκε και ξεκίνημα με σκισιμο στα 4, η κοπέλα δέχτηκε γερό σφυροκοπημα Ναι!και άντεξε, ώσπου για να τελειώσω 2η φορά που είναι πάντα δύσκολη ξανακαναμε 69 και τον έπαιξα. Παρεμπιπτόντως η κοπέλα έχει πολύ ωραία άκρα περιποιημενα, σκέτη καύλα.
Υ.Γ Κλαμπ τέτοια όμορφα κοριτσάκια να φερνετε να περνάμε ωραία, όχι σαν κάτι άλλες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 28, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Weruloa
Σπουδαίος
28
Πόντοι:
2.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alladalla, GALLAS, Bonus και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2020
Δάχτυλο δέχεται? Έβαλε κλασσικά τζελ?
29 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ καλή ερώτηση.. Ξέχασα λοιπόν να πω ότι η κοπέλα δεν δέχεται δάχτυλα και όσο για το τζελ(τι μόδα και αυτή ρε πουστη) έβαλε πολύ και όταν την ρώτησα γιατί όλες βάζετε τόσο, είπε για να μην υπάρξει πρόβλημα με το latex δεν ξέρω σαν αλλεργία κάτι τέτοιο...Τώρα τι ισχύει και τι όχι δεν ξέρω, πάντως χάνεις την μισή αίσθηση ρε γαμωτο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2