Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 18 10
Call-Girls 26052
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη φορά με call-girl, πρώτη φορά με την christy, πρώτη φορά σε hotel ημιδιαμονής.
Έχουμε και λέμε:
Πρόσωπο χωριατοπούλας χωρίς να σημαίνει ότι είναι άσχημο (προσωπικά θα έβαζα ένα 6-6,5), η ακμή της δεν είναι τόσο έντονη, ίσα ίσα αν δεν επιμείνεις στην παρατήρησή της δεν σου κάνει αίσθηση (εκτός και αν είχε βάλει μεικ απ), ήρθε ακριβώς όπως της είχα ζητήσει να έρθει (αναφέρομαι στο dress code), πεντακάθαρη, άπειρα γλωσσόφιλα, gfe φάση, καλό στοματικό, καλή συμμετοχή με αληθοφανείς κραυγές (ή είναι πολύ καλή ηθοποιός) και τελείωμα στο στόμα, όπου ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα και τα έφτυσε στο μπάνιο. Το μόνο που με χάλασε είναι το στήθος της, μπόλικο ναι μεν να γεμίζει η παλάμη σου, ανύπαρκτη ρώγα δε με έντονες ραγάδες στο πλάι. Πέχτηκε μόνο ένας γύρος περίπου 40 λεπτών και την υπόλοιπη ώρα καθόμασταν και κουβεντιάζαμε περί ανέμων και υδάττων. Καλή επικοινωνία στα αγγλικά. Επίσης, θέλω να αναφέρω κάτι για τα κιλά της. Σίγουρα δεν είναι skinny, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να πεις ότι έχει περισσότερα κιλά από το ''επιτρεπτό''. Δεν ξέρω αλλά μπορεί να κάνει κάποιου είδους δίαιτα, αν κρίνω από αυτά που λένε στις προηγούμενες κριτικές για τα κιλά της.
Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω γιατί έβαλα ''ίσως'' στο αν θα ξανασυναντούσα την κοπέλα. Όταν τελείωσε η συνεδρίαση και η κοπέλα είχε φύγει, κάθησα και έκανα έναν απολογισμό και συνειδητοποίησα 2 πράγματα:
1) Τελικά μου αρέσουν οι πιο skinny κοπέλες (τύπου Χριστίνα από Φυλής), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έκλαψα τα λεφτά μου με την Christy, τουνταντίον πέρασα και πολύ καλά.
2) Ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά οικονομικός.
Συμπερασματικά, θεωρώ ότι αξίζει τουλάχιστον μια φορά να κλείσεις ραντεβού με αυτή την κοπέλα, διότι είναι λίγο δύσκολο να βρεις (από όσο έχω ψάξει) μια 22 χρόνων κοπέλα που να σε ικανοποιεί χωρίς μα και μου και ταυτόχρονα να ζητά 80 ευρώ, ενώ αντίστοιχες ζητάνε minimum 100+.
Αυτά τα ολίγα, καλά να περνάτε και καλές περιπέτειες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mpratan
Μέγας
21
Πόντοι:
4.546
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Saint*, kaavlas, kwstasxat και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Απριλίου, 2020
Δεν είναι ασχημη... Καλή και οικονομική...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1