Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 2 10
Call-Girls
2862
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ας γραψω και εγω 2 λογια για τη κοπελα...
Μπαινοντας αντικρυσα μια αρκετα ομορφη κοπελα με πολυ εκφραστικα ματια...
Οσον αφορα το σωμα θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα οτι το στηθος δεν ειναι εκεινο το τουμπανικο αλλα και ο κωλος τιποτα τα ιδιαιτερο γενικα ψιλο φλατ κατασταση...
Εμενα με τρελανε το μουνακι της το οποιο ηταν τοσο ροδαλο τοσο καλοσχοιματισμενο σχεδον εφηβικο και αρκετα στενο τοσο οσο σε εκανε να καταλαβαινεις την επαφη και να θες να χυσεις...
την ωρα του σεξ σε κοιταζει με αυτα τα υπεροχα ματια
οσον αφορα τη περιγραφη του φιλου σε καποια πραγματα θα συμφωνήσω σε καποια διαφωνήσω...δεν θα το πω αγγαρεία...αλλα ισως ενα μάγκωμα...γενικα η συμπεριφορά της ηταν λιγο ντροπαλη...ισως και καποια αμηχανια...γενικα σε πολλα πραγματα απλα νομιζω οτι ειχε καποιο τρακ χωρις να προσπαθησω να την δικαιολογήσω...
εγω προσωπικα δεν περασα ασχημα γιατι η κοπελα δεν μου εδωσε την εντυπωση αγγαρειας αντιθετα ηταν ιδιαιτερα φιλικη...
με λιγα λογια δεν ηταν ουτε κατι αποτρεπτικο αλλα ουτε και κατι αξιοσημείωτο
Μπαινοντας αντικρυσα μια αρκετα ομορφη κοπελα με πολυ εκφραστικα ματια...
Οσον αφορα το σωμα θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα οτι το στηθος δεν ειναι εκεινο το τουμπανικο αλλα και ο κωλος τιποτα τα ιδιαιτερο γενικα ψιλο φλατ κατασταση...
Εμενα με τρελανε το μουνακι της το οποιο ηταν τοσο ροδαλο τοσο καλοσχοιματισμενο σχεδον εφηβικο και αρκετα στενο τοσο οσο σε εκανε να καταλαβαινεις την επαφη και να θες να χυσεις...
την ωρα του σεξ σε κοιταζει με αυτα τα υπεροχα ματια
οσον αφορα τη περιγραφη του φιλου σε καποια πραγματα θα συμφωνήσω σε καποια διαφωνήσω...δεν θα το πω αγγαρεία...αλλα ισως ενα μάγκωμα...γενικα η συμπεριφορά της ηταν λιγο ντροπαλη...ισως και καποια αμηχανια...γενικα σε πολλα πραγματα απλα νομιζω οτι ειχε καποιο τρακ χωρις να προσπαθησω να την δικαιολογήσω...
εγω προσωπικα δεν περασα ασχημα γιατι η κοπελα δεν μου εδωσε την εντυπωση αγγαρειας αντιθετα ηταν ιδιαιτερα φιλικη...
με λιγα λογια δεν ηταν ουτε κατι αποτρεπτικο αλλα ουτε και κατι αξιοσημείωτο
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες