Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η συνάντηση κλείστηκε εύκολα με 2-3 μηνύματα στο viber, για το Bill. Στέλνω το Νο του δωματίου και προετοιμάζομαι για την συνάντηση. Ήρθε στην ώρα της.
Ανοίγω τη πόρτα και μπαίνει μια κυρία, με το μαλλί πιασμένο κότσο, που μπορώ να πω πως μου θύμισε κλασική γυναίκα επαρχίας . Μέτριο πρόσωπο που με λίγη περιποίηση μπορεί να αναδειχθεί.
Το σώμα με τα ρούχα, δείχνει ΟΚ. Ξεκινάει το μπλα μπλα (το έχει με αυτό) περί ανέμων και υδάτων… Σπάει ο υποτιθέμενος πάγος και ετοιμάζει τα δέοντα για το ντουζ. (Καντακουζηνό μου θύμισε)
Μετά από κανα τέταρτο βγαίνει, αλλά το θέαμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Σίγουρα είναι 45+ αλλά το όλο look είναι εντελώς παρατημένο και αφημένο στη τύχη του, ειδικά η κοιλιά!!
Δεν καθυστερεί, ούτε και κοιτάζει ρολόι. Ξεκινάει μια σχετικά καλή πίπα χωρίς χέρια με αρκετό σάλιο και πολύ μηχανικές κινήσεις και ήχους, σαν να σου λέει έλα τέλειωνε. Έτσι κι έγινε στο πρώτο γύρο.
Ξανά μπανάκι κι οι δυο μας, και αφού είπαμε κάτι να περάσει λίγο ή ώρα, άρχισε τη πίπα για το 2ο γύρο. Τα κατάφερε και ήρθε η ανόρθωση ύστερα από αρκετή ώρα. Προσωπικά δεν το επιδίωξα. Δεν μου έκανε κλικ η κοπέλα.
Ήμουν σίγουρος πως όταν βάλει προφυλακτικό, θα έπεφτε. Όπως κι έγινε. Βέβαια δεν το παράτησε κι ας πέρασε η ώρα, (προσπάθησε με στοματικό και πολύ χέρι) αλλά δεν γινόταν τίποτα. Την σταμάτησα
Λοιπόν για να κλείσω, η Έλενα (προσωπική γνώμη) δεν είναι άπειρη, κάνει πολύ μηχανικές κινήσεις που σε ξενερώνουν και γενικά δεν είναι αυτό που περιμένεις.
Με λίγα λόγια δεν είναι call girl με την έννοια του όρου. Μπορεί να έχει διάθεση, αλλά αυτό μόνο δεν φτάνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Marcus77
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.487
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, mad_max, hornyasfuck και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού