Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Call-Girls 47345
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ημερομηνία ενδεικτική.
Η Ζέτα ήρθε φορώντας τη δερμάτινη φούστα που έχουν δει και οι άλλοι συναγωνιστές. Σαν πρώτη εικόνα είναι OKish...Πρόσωπο καταλαβαίνω αν σε κάποιον δεν αρέσει, εμένα μ αρέσε γιατί μ αρέσουν γενικά τα στενόμακρα πρόσωπα. Αλλά και εδώ είναι το μεγάλο αλλά..... Σώμα, είναι κάτω του μετρίου. Οκ έχει ωραίο στήθος, αλλά αυτή η περιφέρεια είναι δυσανάλογα μεγάλη. Γυμναστήριο επειγώντος. Ένα τρικ το οποίο κάνει για να φαίνεται λιγότερο αυτό είναι ότι περπατάει στις μύτες των ποδιών ακόμα και όταν βγουν τα τακούνια αλλά φευ.....ορισμένα πράγματα δεν κρύβονται. Αναρωτιέμαι κάτι συνάδελφοι που θριαμβολογούσαν για φανταστικό σώμα και κώλο τι σκατά βλέπανε???

Στα του αγώνος, προσπάθησα να σπασω τον πάγο με κοπλιμέντα με γενικές ερωτήσεις κλπ αλλά ακόμα με τον παγοκόφτη στο χέρι είμαι και προσπαθώ...... συμμετοχή μέτρια ίσως και λόγω προχωρημένης ώρας και κούρασης από μεριάς της, αλλά αυτό συνάδελφοι μου είναι αδιάφορο. Αν πίστευε ότι στις 11.00 θα ήταν κουρασμένη, ας μην έκλεινε το ραντεβού. Εγώ στη δουλειά μου, όταν είμαι εκεί, είμαι 100% εκεί και γενικά οποιοδήποτε άτομο στην Ελλάδα του 2020 πληρώνεται 120 ευρώ καθαρά στη τσέπη θα πρέπει να κάνει παπάδες για να δικαιολογεί την τιμή αυτή στις υπηρεσίες του/της.

Γενικά δεν προτείνεται παρά σε όσους έχουν κόλλημα με τα μεγάλα στήθη και σε όσους έχουν υπομονή για να αναπτύξουν χημεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
548
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 GALLAS, freesoul77, ΝΤP και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού