Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 12 10
Call-Girls
8210
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το ραντεβού το έκλεισα μέρα μεσημέρι στη Γλυφάδα,και η Στέλλα ήρθε με μαύρο παλτό,μίνι φόρεμα από μέσα και κάλτσες πάνω απτό γόνατο...σκέτο καυλακι.
Κόκκινα ψηλοτάκουνες γόβες,και κόκκινο μανικιουρ,με ένα χαμόγελο που δε ξέρω πως να το περιγράψω.φαση σκίσε με και σαγαπαω και μου λείπεις.
Η κοπελα στο πρόσωπο είναι πολύ εκφραστική!!!
Μπήκε για μπανάκι και βγήκε μόνο με τις κάλτσες,το σώμα της εμένα μου άρεσε πολύ γιατί έχει αυτό το γαμησιμο...όχι το μοντελε.
Για την ηλικία της γιατί είναι μικρή ακόμα θα έπρεπε πιο γυμνασμενο σε σημεία αλλά εμένα με καυλώνει πολύ αυτό το σωματότυπο,ειδικά στο γαμησι.
Μουνακι προς τα μέσα, υγρό τελείως
Την εγλυψα παντού κάτω και τρελάθηκε,λυσαξει για 69 .πίπα θέλει λίγο βελτιώσει στο να τον καταπίνει,της το είπα κιόλας,κατά τα άλλα όμως άψογη.
Τη γάμησα σε διάφορες στάσεις αλλά δεν έδειξε να θέλει ταχύτητα και ένταση,έπιανε συνεχως και προσπαθούσε με πάθος στα φιλιά να κόψουμε ταχύτητα
Γουσταρε όμως βαθιά αργή διείσδυση.
Πετυχημένη συνάντηση,κοριτσάκι όμορφο,πρόσωπαρα τελείως!
Κόκκινα ψηλοτάκουνες γόβες,και κόκκινο μανικιουρ,με ένα χαμόγελο που δε ξέρω πως να το περιγράψω.φαση σκίσε με και σαγαπαω και μου λείπεις.
Η κοπελα στο πρόσωπο είναι πολύ εκφραστική!!!
Μπήκε για μπανάκι και βγήκε μόνο με τις κάλτσες,το σώμα της εμένα μου άρεσε πολύ γιατί έχει αυτό το γαμησιμο...όχι το μοντελε.
Για την ηλικία της γιατί είναι μικρή ακόμα θα έπρεπε πιο γυμνασμενο σε σημεία αλλά εμένα με καυλώνει πολύ αυτό το σωματότυπο,ειδικά στο γαμησι.
Μουνακι προς τα μέσα, υγρό τελείως
Την εγλυψα παντού κάτω και τρελάθηκε,λυσαξει για 69 .πίπα θέλει λίγο βελτιώσει στο να τον καταπίνει,της το είπα κιόλας,κατά τα άλλα όμως άψογη.
Τη γάμησα σε διάφορες στάσεις αλλά δεν έδειξε να θέλει ταχύτητα και ένταση,έπιανε συνεχως και προσπαθούσε με πάθος στα φιλιά να κόψουμε ταχύτητα
Γουσταρε όμως βαθιά αργή διείσδυση.
Πετυχημένη συνάντηση,κοριτσάκι όμορφο,πρόσωπαρα τελείως!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί