Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 3 10
Call-Girls
3599
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είναι η πέμπτη φορά που ξεκινάω να γράψω αυτήν την κριτική για τη Victoria. Κάθε φορά κάτι γινόταν και δεν τελείωνα και φτου κι απ την αρχή.
Κυριακή 09/02 αργά τα μεσάνυχτα κάνω ένα σκανάρισμα στα γραφεία για το τι παίζει. Πρώτη, πρώτη στο yourangels η Victoria. Οι φωτογραφίες της μου άρεσαν πολύ! Μόλις είδα 1.78 και αναλ έστειλα μήνυμα για το πρώτο μεσημεριανό ραντεβού της επόμενης. Θετική απάντηση και κλείσαμε.
Επειδή μου φαινόταν όμως γνωστή φυσιογνωμία μπήκα να την τσεκάρω στο Bou. Είδα τις παλιές της φωτογραφίες και τις κριτικές από το GDE ως Marina.
Προς στιγμήν σκέφτηκα μήπως πρέπει να ακυρώσω και να ψάξω κάτι άλλο.
Οι κριτικές ήταν 50/50, αλλά τελικά άκουσα το ένστικτο μου και δεν άλλαξα τίποτα. Μόνο με την άψογη βοήθεια της Νικόλ έκλεισα καπάκι και την Νίκα που ήταν η 2η επιλογή μου.
Όταν έφτασε η Vicrotia και άνοιξα την πόρτα είδα το κορίτσι των φωτογραφιών.
Όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, με λεπτά μακρυά χείλη, λαμπερά μάτια και γλυκύτατα λακάκια.
Μακρύ ξανθό μαλλί, ψηλή, αδύνατη με ένα λουλουδάτο ριχτό φορεμα και μέτριο τακούνι, έφτανε σχεδόν στο υψος μου.
Αμήχανη θα έλεγα με λίγο "χαζό" χαμόγελο στην αρχή.
Αγγλικά δεν κατάλαβα μέχρι τέλους τι γνωρίζει, αλλά συνεννοηθήκαμε σε όλα άψογα.
Από την Αγία πόλη της Ρωσίας.
Όταν έβγαλε τα ρούχα της, είδα ένα κορμί όπως μου αρέσει.
Ψηλά, αδύνατα πόδια, μικρό κωλαράκι, λεπτή μέση και κοιλίτσα, ανοιχτούς ώμους, σφιχτή και με όμορφη επιδερμίδα. Το μόνο που προτιμούσα διαφορετικό ήταν το στήθος. Ένας φυσικός άσσος ή δυάρι θα μου άρεσε πιο πολύ. Σκληρό στην αφή αλλά με τις ρόγες να στέκονται στο ύψος τους.
Τσ πρώτα φιλιά σαν κορίτσι Γυμνασίου. Το κορμί της όμως έκαιγε.
Όταν άρχισα να γεύομαι όλο το κορμί της άρχισε να γίνεται μούσκεμα. Πεντακάθαρη παντού...
Ενδιάμεσα στο γλύψιμο, τα φιλιά της γινόταν όλο πιο καυτά και πιο βαθιά...
Κάθε φορά που έφτανε κοντά στον οργασμό και χάιδευε με δύναμη τα μαλλιά μου, με σταματούσε.
Ο κώλος της είχε ανοίξει και παίζοντας με δάχτυλα μπρός και πίσω την κοίταζα στα μάτια... Καθε τόσο τα έκλεινε αλλά της ψιθύριζα "look at me" και εκείνη τα άνοιγε... Και μετά ξανά και ξανά το ίδιο παιχνίδι!
Μας διέκοψε το τηλέφωνο μου και ενώ μιλούσα για κάτι επείγον ήρθε και τον πηρε στο στόμα...
Πίπα αργή... τόσο, όσο στην αρχή και μετά καθώς τον έσπρωχνα μέσα τον έπαιρνε όλο... με όμορφους ήχους πνιξίματος.
Περιποίηση σε όλη την περιοχή... και εγώ έτοιμος να εκραγώ με το τηλέφωνο στο χέρι!!!
Έκλεισα και ένιωθα ότι θέλω να της τα δώσω όλα στο πρόσωπο... Κρατήθηκα όμως.
Πέρασμα προστασίας και παιχνίδια και με τις δύο τρύπες της ενώ ήταν ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και σηκωμένα!
Όταν άρχισα να την παίρνω αργά και βαθιά άρχισε να βγάζει κραυγοϋλες και να με σφίγγει με τα χερια της.
Όταν δε μπήκα αργά μέσα στον κώλο της τα είδα όλα!!!
Τα φιλιά της γίναν βαθιά γλωσσόφιλα και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της.
Επειδή πάλι ήμουν έτοιμος να τελειώσω, τη σταμάτησα και χωρίς να βγω από μέσα της πηρα το κινητό και ζήτησα από τη Νικόλ παράταση για άλλο ένα ημίωρο που είχα κενό πριν έρθει η Νικα....
Για την επόμενη μια ώρα, αφού άντεξα κσι έπαιξε ένας γύρος, απόλαυσα τη Victoria σε κάθε στάση...
Όρθια μπροστά στους καθρέφτες, παίρνοντας την εναλλάξ από μπροστά και από κώλο, χαζεύοντας το υπέροχο κορμί της, ανάσκελα με σηκωμένα πόδια, μπρούμυτα με κλειστά πόδια, στα 4, στο πλάι, από πάνω μου να χτυπιέται, ξαπλωμένη πάνω μου ανάσκελα και να χάνομαι στον κώλο της.....
Όταν γονάτισε στο πάτωμα με πρόσωπο στον καθρέφτη και σήκωσα ψηλά τη λεκάνη της η τρύπα της είχε ανοίξει τόσο υπέροχα που δε χόρταινα να τη χαζεύω!
Λύγισα τα γόνατα και χάθηκα βαθιά μέσα της.
Έσκυψα από πάνω της, την αγκάλιασα κι εκείνη ενώ την έπαιρνα γύρισε το κεφάλι της κι άρχισε να με φιλάει μανιασμένα!!! Εμπειρία!!!!
Κάθε στάση που αλλάζαμε ακολουθούσε με πάθος.
Δεν είχε όχι σε τίποτα, ακόμα κσι όταν ενώ την έπαιρνα από πίσω- της έβαζα 2 δάχτυλα βαθιά από μπροστά άρχιζε να φωνάζει και να με σφίγγει με δύναμη τραβώντας με μέσα της....
Σε όλη τη μιάμιση ώρα, ήταν πεντακάθαρη...παρόλο που θα μπορούσε να πει εύκολα κάνεις ότι το ξεκωλ..Σ@ το κορίτσι.
Το τέλος ήρθε με τη Victoria στα γόνατα της να τον καρφώνει μέχρι τέρμα.... τα πρώτα έφυγαν στο λαρύγγι της και αμέσως τον έβγαλα κσι της έδωσα όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο!!!
Και μετά από όλο αυτό.... ήρθε και η Νικα!!!
Την επόμενη μέρα την ξαναείδα για άλλη μιάμιση ώρα!
Πέρασα το ίδιο υπέροχα!!!
Κορυφαία η βαθιά πίπα στο ντουζ.... και το αναλ έχοντας την στην αγκαλιά μου σε εμβριακή στάση για κανένα δεκάλεπτο χαζεύοντας την στον καθρέφτη στο ταβάνι και με τις γλώσσες μας να έχουν γίνει ένα!!!
Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί Της και θα την έβλεπα ξανά και ξανά.
Σε παίχτη που με ρώτησε εαν την έχω δει του είπα μετά το πρώτο ραντεβού χονδρικά πως πέρασα κι ότι την προτείνω! Απ ότι κατάλαβα ούτε αυτός πρέπει να πέρασε καλά όπως κι ο Jim που του έσπασε τα @@.
Πάντως εάν ξανάρθει, προσωπικά θα την ξαναδώ.
Οι κριτικές τελικά παραμένουν 50/50.
Η Victoria σίγουρα φαίνεται ότι είναι γυναίκα Lotto.
Η απόφαση για το ρίσκο δική σας. Εάν βέβαια την ξαναδούμε στα μέρη μας!
Κυριακή 09/02 αργά τα μεσάνυχτα κάνω ένα σκανάρισμα στα γραφεία για το τι παίζει. Πρώτη, πρώτη στο yourangels η Victoria. Οι φωτογραφίες της μου άρεσαν πολύ! Μόλις είδα 1.78 και αναλ έστειλα μήνυμα για το πρώτο μεσημεριανό ραντεβού της επόμενης. Θετική απάντηση και κλείσαμε.
Επειδή μου φαινόταν όμως γνωστή φυσιογνωμία μπήκα να την τσεκάρω στο Bou. Είδα τις παλιές της φωτογραφίες και τις κριτικές από το GDE ως Marina.
Προς στιγμήν σκέφτηκα μήπως πρέπει να ακυρώσω και να ψάξω κάτι άλλο.
Οι κριτικές ήταν 50/50, αλλά τελικά άκουσα το ένστικτο μου και δεν άλλαξα τίποτα. Μόνο με την άψογη βοήθεια της Νικόλ έκλεισα καπάκι και την Νίκα που ήταν η 2η επιλογή μου.
Όταν έφτασε η Vicrotia και άνοιξα την πόρτα είδα το κορίτσι των φωτογραφιών.
Όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, με λεπτά μακρυά χείλη, λαμπερά μάτια και γλυκύτατα λακάκια.
Μακρύ ξανθό μαλλί, ψηλή, αδύνατη με ένα λουλουδάτο ριχτό φορεμα και μέτριο τακούνι, έφτανε σχεδόν στο υψος μου.
Αμήχανη θα έλεγα με λίγο "χαζό" χαμόγελο στην αρχή.
Αγγλικά δεν κατάλαβα μέχρι τέλους τι γνωρίζει, αλλά συνεννοηθήκαμε σε όλα άψογα.
Από την Αγία πόλη της Ρωσίας.
Όταν έβγαλε τα ρούχα της, είδα ένα κορμί όπως μου αρέσει.
Ψηλά, αδύνατα πόδια, μικρό κωλαράκι, λεπτή μέση και κοιλίτσα, ανοιχτούς ώμους, σφιχτή και με όμορφη επιδερμίδα. Το μόνο που προτιμούσα διαφορετικό ήταν το στήθος. Ένας φυσικός άσσος ή δυάρι θα μου άρεσε πιο πολύ. Σκληρό στην αφή αλλά με τις ρόγες να στέκονται στο ύψος τους.
Τσ πρώτα φιλιά σαν κορίτσι Γυμνασίου. Το κορμί της όμως έκαιγε.
Όταν άρχισα να γεύομαι όλο το κορμί της άρχισε να γίνεται μούσκεμα. Πεντακάθαρη παντού...
Ενδιάμεσα στο γλύψιμο, τα φιλιά της γινόταν όλο πιο καυτά και πιο βαθιά...
Κάθε φορά που έφτανε κοντά στον οργασμό και χάιδευε με δύναμη τα μαλλιά μου, με σταματούσε.
Ο κώλος της είχε ανοίξει και παίζοντας με δάχτυλα μπρός και πίσω την κοίταζα στα μάτια... Καθε τόσο τα έκλεινε αλλά της ψιθύριζα "look at me" και εκείνη τα άνοιγε... Και μετά ξανά και ξανά το ίδιο παιχνίδι!
Μας διέκοψε το τηλέφωνο μου και ενώ μιλούσα για κάτι επείγον ήρθε και τον πηρε στο στόμα...
Πίπα αργή... τόσο, όσο στην αρχή και μετά καθώς τον έσπρωχνα μέσα τον έπαιρνε όλο... με όμορφους ήχους πνιξίματος.
Περιποίηση σε όλη την περιοχή... και εγώ έτοιμος να εκραγώ με το τηλέφωνο στο χέρι!!!
Έκλεισα και ένιωθα ότι θέλω να της τα δώσω όλα στο πρόσωπο... Κρατήθηκα όμως.
Πέρασμα προστασίας και παιχνίδια και με τις δύο τρύπες της ενώ ήταν ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και σηκωμένα!
Όταν άρχισα να την παίρνω αργά και βαθιά άρχισε να βγάζει κραυγοϋλες και να με σφίγγει με τα χερια της.
Όταν δε μπήκα αργά μέσα στον κώλο της τα είδα όλα!!!
Τα φιλιά της γίναν βαθιά γλωσσόφιλα και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της.
Επειδή πάλι ήμουν έτοιμος να τελειώσω, τη σταμάτησα και χωρίς να βγω από μέσα της πηρα το κινητό και ζήτησα από τη Νικόλ παράταση για άλλο ένα ημίωρο που είχα κενό πριν έρθει η Νικα....
Για την επόμενη μια ώρα, αφού άντεξα κσι έπαιξε ένας γύρος, απόλαυσα τη Victoria σε κάθε στάση...
Όρθια μπροστά στους καθρέφτες, παίρνοντας την εναλλάξ από μπροστά και από κώλο, χαζεύοντας το υπέροχο κορμί της, ανάσκελα με σηκωμένα πόδια, μπρούμυτα με κλειστά πόδια, στα 4, στο πλάι, από πάνω μου να χτυπιέται, ξαπλωμένη πάνω μου ανάσκελα και να χάνομαι στον κώλο της.....
Όταν γονάτισε στο πάτωμα με πρόσωπο στον καθρέφτη και σήκωσα ψηλά τη λεκάνη της η τρύπα της είχε ανοίξει τόσο υπέροχα που δε χόρταινα να τη χαζεύω!
Λύγισα τα γόνατα και χάθηκα βαθιά μέσα της.
Έσκυψα από πάνω της, την αγκάλιασα κι εκείνη ενώ την έπαιρνα γύρισε το κεφάλι της κι άρχισε να με φιλάει μανιασμένα!!! Εμπειρία!!!!
Κάθε στάση που αλλάζαμε ακολουθούσε με πάθος.
Δεν είχε όχι σε τίποτα, ακόμα κσι όταν ενώ την έπαιρνα από πίσω- της έβαζα 2 δάχτυλα βαθιά από μπροστά άρχιζε να φωνάζει και να με σφίγγει με δύναμη τραβώντας με μέσα της....
Σε όλη τη μιάμιση ώρα, ήταν πεντακάθαρη...παρόλο που θα μπορούσε να πει εύκολα κάνεις ότι το ξεκωλ..Σ@ το κορίτσι.
Το τέλος ήρθε με τη Victoria στα γόνατα της να τον καρφώνει μέχρι τέρμα.... τα πρώτα έφυγαν στο λαρύγγι της και αμέσως τον έβγαλα κσι της έδωσα όλα τα υπόλοιπα στο πρόσωπο!!!
Και μετά από όλο αυτό.... ήρθε και η Νικα!!!
Την επόμενη μέρα την ξαναείδα για άλλη μιάμιση ώρα!
Πέρασα το ίδιο υπέροχα!!!
Κορυφαία η βαθιά πίπα στο ντουζ.... και το αναλ έχοντας την στην αγκαλιά μου σε εμβριακή στάση για κανένα δεκάλεπτο χαζεύοντας την στον καθρέφτη στο ταβάνι και με τις γλώσσες μας να έχουν γίνει ένα!!!
Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί Της και θα την έβλεπα ξανά και ξανά.
Σε παίχτη που με ρώτησε εαν την έχω δει του είπα μετά το πρώτο ραντεβού χονδρικά πως πέρασα κι ότι την προτείνω! Απ ότι κατάλαβα ούτε αυτός πρέπει να πέρασε καλά όπως κι ο Jim που του έσπασε τα @@.
Πάντως εάν ξανάρθει, προσωπικά θα την ξαναδώ.
Οι κριτικές τελικά παραμένουν 50/50.
Η Victoria σίγουρα φαίνεται ότι είναι γυναίκα Lotto.
Η απόφαση για το ρίσκο δική σας. Εάν βέβαια την ξαναδούμε στα μέρη μας!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Τέρμα, έκλεισε και σα γυναίκα και αυτή, κατέβασε και την σελίδα στο σαιτ. Αφησέ μας και εμάς να γαμήσουμε!
Π
Vegan τιραμισού κσι βιολογική σοκολάτα ρόφημα!!!
Φρόντισε να γαμάς πριν από μένα εάν αυτό πιστεύεις!
Και τα 2 συνέβησαν. Όπως τόσες και τόσες φορές που κάποιος περνάει σούπερ κι εμείς τρώμε φόλα και το ανάποδο.
Κάποιες είναι εγγύηση, κάποιες Ρίσκο.
Ο καθένας καταθέτει την εμπειρία του... ο καθένας μας είναι ξεχωριστός και το κάθε ραντεβού έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες!
Με την μικρή εμπειρία που έχω στον χώρο έχω καταλήξει ότι αν η κοπέλα είναι επαγγελματίας και σέβεται τον πελάτη θα κάνει αυτά που πρέπει όσο πιο τίμια μπορεί.
Όπερ σημαίνει ότι οι "σωστές" κοπέλες αποδίδουν όσο καλύτερα μπορούν σε όλες τις συνθήκες.
Διάβασα και τις δύο κριτικές και είδα
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή + Σχέση απόδοσης/τιμής =8,5
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή + Σχέση απόδοσης/τιμής =2
Από την στιγμή λοιπόν που μιλάμε για πουτάνες δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο.
Το πιο από τα δύο ισχύει είναι στην διακριτική ευχέρεια των υπολοίπων να το αποφασίσει/καταλάβει σύμφωνα με τα κριτήρια/εμπειρία του όσον αφορά τους αξιολογητές.
Μην μου πείτε πάλι για υποκειμενικούς παράγοντες/ιδιαιτερότητες του ραντεβού/τι καιρό είχε κλπ...
Εκτός αν δεν μιλάμε για πουτάνες οπότε μην λάβετε υπ' όψιν το σχόλιο μου!
Το σχόλιο σου είναι σωστό!
Η Viktoria δεν είναι επαγγελματιας και δεν πήρα σχεδόν τίποτα από τις προβλεπόμενες υπηρεσίες.
Νομιζε ότι προσφέροντας μια τρύπα (την δεύτερη δεν με άφησε ούτε να την αγγίξω) οτι είναι αρκετό για να χύσω...
No “fake feeling”, no touch, κακή διάθεση, απότομη, νευρική...
Δεν μου φάνηκε να τα κουβάλησε όλα αυτά από το προηγούμενο ραντεβου.
Το στήθος της ήταν ίσως το χειρότερο που εχω πιασει... στην όψη ήταν καλουτσικο όταν όμως το χαιδευες ένιωθες μια μπάλα σιλικόνης στο βαθος και όλο το υπόλοιπο ήταν νερουλο και δεν με άφηνε να το γλυφω... τραβιοταν συνεχώς... τραβιοταν σε όλα όσα πήγαν να γίνουν και δεν έγιναν
Ήταν παμπόνηρη σίγουρα και κατάλαβε ότι δεν με ευχαριστουσε όμως δεν έκανε κάτι για να αλλάξει συμπεριφορά...
απλά δυσαρεστουσε με κάθε στάση, ζήταγε αλλαγή συχνά και έκανε υπομονή να πάρει τα φράγκα και να φύγει!
Έχουν βρει τη καραμέλα κάποιες κύριες ότι είναι μεγαλος... μπούρδες κατσαρές...
Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό θα πω στη κοπέλα να στείλει μνμ στο γραφείο και να πει ότι δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει!
Οι πουτάνιες θα κοπούν! Δεν θα παίρνει η μαντάμ τα 140€ και εγώ θα δίνω αλλά 140€ μετά από μισή ώρα για να χαρώ!
Αλλιώς να γράφουν στο προφίλ τους: Fucking depends on the size!
Όπως σωστά γράφεις στο τέλος του σχολίου σου, αυτές που κοροϊδεύουν πρέπει να πηγαίνουν άμεσα σπίτι τους, τίποτε λιγότερο...