Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Την Nataly την είχα βάλει στο μάτι τελευταία. Γενικά εμπιστεύομαι πολύ το Συγκεκριμένο πρακτορείο και τις κριτικές σας παιδιά. Οπότε χτες κάλεσα την κοπέλα. Έρχεται λοιπόν χαμογελαστή: πρόσωπο πολύ όμορφο πραγματικά και με τακούνια η κοπέλα μου έριχνε ύψος. Χωρίς τακούνι την έκανα 1.70-1.72.

Κάνει μπανιο άσχετα μέσα με ολόσωμο μαύρο εσώρουχο με τρύπα στα γεννητικά όργανα και κάλτσες ψηλές μαύρες. Πολύ σεξι. Εδώ έρχεται το πρώτο αρνητικό όμως. Η Ναταλί έχει κάποια έξτρα κιλά. Υποκειμενικά με χάλασαν πολύ. Αλλά παιδιά δεν είναι χοντρή ούτε γεματούλα. Κανονική είναι αλλά για μένα είναι αντιαισθητικό το σώμα της στη μέση και στην κοιλιά.

Αγκαλιαζόσαστε ξεκινάει τα φιλιά στο στόμα χωρίς τσιγκουνιές και να το δεύτερο ξενέρωμα: το στόμα της είχε γεύση τσιγάρου, οδοντόκρεμας και στοματικού διαλύματος ταυτόχρονα. Την φιλάω στο στήθος και μυριζε και το σώμα της τσιγάρο. Ενώ μόλις είχε κάνει μπανιο και ήταν καθαρή. Ποσο καπνίζει πια;

Και πάλι κάποιος άλλος μπορεί να μην το θεωρήσει σοβαρό αυτό αλλά για μένα που δεν καπνίζω ήταν μεγάλο μείον. Εδώ τελειώνουν τα αρνητικά. Αλλά για μένα ήταν αρκετά για να μην θέλω δεύτερη φορά. Κατά τα άλλα η κοπέλα άψογη. Ορεξάτη, φοβερή πίπα, καλά στησίματα, δυνατή συμμετοχή, πολύ εξυπηρετική να με ικανοποιήσει, την έχυσα στο στόμα και το ήθελε, μετά μου έκανε ένα πολύ ωραίο μασάζ και στο σοσιαλ επίσης ήταν πολύ καλή, είχαμε μια όμορφη συζήτηση και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά.

Αλλά το τσιγάρο μεγάλο μείον, για μένα όπως και ο σωματοτυπος της. Δε λέω ότι έκλαψα τα λεφτά μου. Επίσης το πρακτορείο όπως πάντα πολύ ευγενικό και πολύ εξυπηρετικό στο τηλέφωνο. Απλά ήταν σαν ένα ραντεβού από tinder / Facebook που έρχεται η κοπέλα τα έχετε πει ωραία γουστάρεις τρελά και μόλις κάνετε σεξ βλέπεις τις ατέλειες του κορμιού της και σου έρχεται και η γεύση του τσιγάρου που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Ε θα της ρίξεις έναν πουτσο αφού είναι τόσο θετική, θα περάσεις καλά, δε θα το μετανιώσεις, αλλά δε θα το επαναλάβεις ούτε δωρεάν.

Αυτά από μένα, παιδιά. Και τώρα ήρθε η ώρα να βρούμε και μια Βαλεντίνα για την Παρασκευή!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
IvanTheGreat
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
5.682
Πόντοι:
24.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, kwstasxat, doc_lin και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2020
το πολυ καλο με το συγκεκριμενο γραφειο οτι δεν εχει extra χρεωσεις , εκτος απο το anal φυσικα
13 Φεβρουαρίου, 2020
Τελικά δεν το κατάλαβα τόσο καλά, αν καπνίζω κάνει να την πάρω?
13 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

επίσης έχει μεγάλη ποικιλία σε γυναίκες, έχει πολλά και "δυνατά" ονόματα με πρώτο κ καλύτερο τη Δήμητρα και ξέρεις ότι θα περάσεις σούπερΝαι!Ναι!
13 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

όχι, απαγορεύεται. Σε καταγγέλει στο 1142.
14 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εννοείται το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει δυνατα στάνταρ. Τη Natali 2 πχ δε θα την χόρταινα ούτε μετά από 50 επισκέψεις. Και δεν είναι μόνο αυτή.
14 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

παρα πολυ ακριβη η Δημητρα, μια χαρα ειναι και τα αλλα τα κοριτσια.
15 Φεβρουαρίου, 2020
ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!! ...μετα απο τα πολλα λες ...'' Εδώ τελειώνουν τα αρνητικά. Αλλά για μένα ήταν αρκετά για να μην θέλω δεύτερη φορά. Κατά τα άλλα η κοπέλα άψογη. Ορεξάτη, φοβερή πίπα, καλά στησίματα, δυνατή συμμετοχή, πολύ εξυπηρετική να με ικανοποιήσει, την έχυσα στο στόμα και το ήθελε, μετά μου έκανε ένα πολύ ωραίο μασάζ και στο σοσιαλ επίσης ήταν πολύ καλή, είχαμε μια όμορφη συζήτηση και μιλάει σχετικά καλά ελληνικά. '' για αυτους τους λογους τις παραγγελνουμε . δεν λεω και εγω αντικαπνιστης ειμαι αλλα αλλου ειναι η ουσια . την ξερω αρκετα χρονια νομιζω 3 την εχω δει καπου 7 με 8 φορες ισως και λιγες πιο πολυ . αυτο που εχω να δηλωσω ειναι 1. εξαιρετικο παιδι . 2. ναι ισως εχει 1 με 2 κιλα εξτρα αλλα δεν ειναι παχουλη ουτε μπαμπατζικη θα ελεγα απλα τοσο οσο ...να εχεις και καπου να σφαλιαρισεις βρε παιδακι μου να μην σου μεινει στον τοπο...και 3 . εξαιρετικη πιπα και δεν ξερω νιωθω πως καθε φορα βελτιωνεται και το νιωθει πιο πολυ. βεβαια επαγγελματιας ειναι . εμενα δεν με νοιαζει καθολου αυτο . αρκει να ευχαριστιεμαι απολυτα καθε φορα που την βλεπω...και μαλιστα περασε 3μηνο απο την τελευταια μας συναντηση ....για κατσε να παρω τηλ να δω τα κενα της!!!
15 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πολυ πολυ πολυ φοβεη γκομενα τα σπαει αλλα γαμωτο αυτο το μετα τις 7 καθε απογευμα με εχει πηδηξει δεν μπορουν τουλαχιστον να το κανουν μετα τις 5? να προλαβαινουμε και εμεις οι ερωτιαρηδες να δουμε καμμια κοπελα της προκοπης? δοκιμαστε την για εμενα μεσα στο τοπ 5 που περασε τα τελευταια 5 χρονια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8