Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 6 10
Call-Girls
7460
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ας αρχίσω από την κοπέλα. Γενικά ότι έχουν πει κι οι προηγούμενοι. Τρομερό πλάσμα, ψηλή και πολύ ωραίο κορμί και στήθος, τιμά και με το παραπάνω τα λεφτά της. Δε λέει όχι σε τίποτα και γουστάρει τρελά στο σεξ. Ευχάριστη παρουσία, με όρεξη και πολύ κουλ τυπάκι, περνάς καλά μαζί της. Παίχτηκαν 2 γύροι σε πολύ δυνατό ρυθμό, όπου στο 2ο γύρο βγήκα off κι ανέλαβε για να τελειώσω τη 2η φορά, δίνοντας ρέστα με την πίπα της (όπως είπε χαρακτηριστικά take a seat and enjoy it). Στο ενδιάμεσο υπήρξε κι ένα ωραίο ευτράπελο κι απλά γελούσαμε σαν τους ηλίθιους. Συνεννόηση εύκολη με το γραφείο που σε 2 λεπτά κανονίστηκε συνάντηση, ΑΛΛΑ...
Δύο λόγια για το γραφείο. Θα την κάψετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη!! Με το που μπαίνω και συστηνόμαστε μου λέει ότι πρέπει αναγκαστικά να μην ξεφύγουμε από το χρόνο, γιατί περιμένω να έρθουν να καθαρίσουν το δωμάτιό μου κι έχω μετά κι άλλο ραντεβού. Επίσης παρόλο τη διάθεση που έδειχνε η κοπέλα μου έδειξε και σημάδια κούρασης, που μπορεί να είναι λογικό αν δεν έχει κλείσει πόδι και μάλιστα τη ρώτησα για την πόλη, στο λίγο social που είχαμε, και μου είπε ότι δεν πρόλαβε να δει και πολλά πράγματα. Με το μαλακό λίγο, γιατί μετά κλατάρουν και πάνε συναγωνιστές που έχουν διαβάσει καλές κριτικές εδώ και θα κλαίνε μετά τα λεφτά τους.
Πάντως το μωρό πολύ δυνατό κι άξιζε τα λεφτά που έδωσα σε μια πόλη που την τρώει η μετριότητα και σ'αυτό το κομμάτι. Καλά γαμήσια
Δύο λόγια για το γραφείο. Θα την κάψετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη!! Με το που μπαίνω και συστηνόμαστε μου λέει ότι πρέπει αναγκαστικά να μην ξεφύγουμε από το χρόνο, γιατί περιμένω να έρθουν να καθαρίσουν το δωμάτιό μου κι έχω μετά κι άλλο ραντεβού. Επίσης παρόλο τη διάθεση που έδειχνε η κοπέλα μου έδειξε και σημάδια κούρασης, που μπορεί να είναι λογικό αν δεν έχει κλείσει πόδι και μάλιστα τη ρώτησα για την πόλη, στο λίγο social που είχαμε, και μου είπε ότι δεν πρόλαβε να δει και πολλά πράγματα. Με το μαλακό λίγο, γιατί μετά κλατάρουν και πάνε συναγωνιστές που έχουν διαβάσει καλές κριτικές εδώ και θα κλαίνε μετά τα λεφτά τους.
Πάντως το μωρό πολύ δυνατό κι άξιζε τα λεφτά που έδωσα σε μια πόλη που την τρώει η μετριότητα και σ'αυτό το κομμάτι. Καλά γαμήσια
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 10 Φεβρουαρίου, 2020)
10 Φεβρουαρίου, 2020
Σωστοτατος ελπιζω το γραφειο να παρει πολλη σοβαρα υποψιν την κριτικη σου και να μη καψει την κοπελα γιατι ειναι πολλη κριμα
Velociraptoras
10 Φεβρουαρίου, 2020
Το μουνί στο χέρι θα πάρει και αυτή και θα λακίσει έτσι όπως τα περιγράφει ο φίλος
Κωλάνθρωπος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2