Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 82 10
Call-Girls 246880
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τη Natali τη συνάντησα το περασμένο φθινόπωρο και τη κατέταξα χωρίς δισταγμό στο top 10 των call girls που έχω δει κατά τη διάρκεια της πορνοκαριέρας μου η οποία δεν είναι και μικρή.Έκτοτε,δυστυχώς όταν προσπαθούσα να τη ξαναδώ είτε είχε περίοδο είτε δε με βόλευαν οι ώρες που ήταν ελεύθερη.
Οι προηγούμενες κριτικές είναι ακριβείς γι'αυτό δε θα μακρυγορήσω.
Πρόσωπο:γλυκό,όμορφο,χαμογελαστό,εκφραστικό,λαμπερό.
Σώμα:όντως γύρω στο 1,75,σφικτό όσο πρέπει,τρομερός κώλος(όπου κακώς δε δοκίμασα) και υπέροχο 4άρι φυσικό στήθος(ίσως τα καλύτερα φυσικά βυζιά που έχω γευτεί).
Σε σύντομο χρονικό διάστημα έμαθε πολύ καλά ελληνικά οπότε πανεύκολη επικοινωνία.
Συνεχής διάθεση να με ευχαριστήσει με ασταμάτητα γλωσσόφιλα και με κορυφαίο στοματικό όπου καλύπτει όλη τη γκάμα των προτιμήσεων μας.Επίσης και το μουνάκι της είναι ζουμερό από τα καλύτερα που έχω γλύψει.
Όταν της έκανα κοπλιμέντα για τη σεξουαλική της διάθεση και εν γένει συμπεριφορά μου απάντησε πως "οτιδήποτε κάνει στη ζωή της θέλει να το κάνει καλά".
Είναι και με διαφορά η καλύτερη,η κορυφή του γραφείου αυτού.
Συστήνω στα Ρωσουοκρανικά city tours όπου ανά τακτά διαστήματα έρχονται Ελλάδα με τουπέ και ύφος δέκα Καρδιναλίων νομίζοντας ότι είμαστε τα αγάμητα κορόιδα όπου μας κάνουν χάρη να πηδηχτούν μαζί μας,να επικοινωνήσουν με τη Natali να τους κάνει μαθήματα για το πως οφείλει να συμπεριφέρεται ένα call girl που σέβεται το πελάτη και τον εαυτό του.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 03, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.774
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Constantinos27, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2020
Με διαφορά η καλύτερη call girl που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή! Μεγάλο τούμπανο!Προσκύνημα Σε φτιάχνει στο δευτερόλεπτο και ξερει να ευχαριστεί τους πάντες! Εγώ προσωπικά την παίρνω 2φορές τον μήνα γιατί με ικανοποιεί στο έπαρκο!Βυζαρες,κολάρα,τρομερο σωμα γενικότερα και γλυκό πρόσωπο που είναι πάντα ευδιαθετη!
11 Φεβρουαρίου, 2020
αν τυχον ενας νεοπας μου ελεγε ποια να παρω θειο? θα ελεγα μακραν με κλειστα ματακια για 1.5 ωριτσα επειδη η 1 ωρα ειναι ελαχιστη ....αυτο το πλασματακι που λενε καποιοι...οντως !!! εχει θεσπεσια πιπα!!! τον παιρνει λαρυγγα! οντως σαν κορμακι ...τα σπαει απο φυσικο 3,5 βυζι εως κατω ..πεντακαθαρη παντα....οντως ειναι εξαιρετικα φιλικη και δοτικη αν και την εκμεταλλευομαστε!!! σεξουαλικα οσο δεν παει...!!δλδ και τις 3 φορες που την πηρα ...το mouthfucking !και πιο πολυ το deepthroating!!! ειναι πιο καλο ακομα και απο της MARIALENAS (αχ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ....να σαι καλα οπου και νασαι! ...να προσεχεις) οσοι ΕΙΝΑΙ παλιοι εδω μεσα νιωθουν τι γραφω.οκ απλα το κοριτσακι τα σπαει σε ολα. απλα δε με βολευουν πια οι ωρες τις Γ Α Μ Ω Τ Ο !
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2