Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 21 10
Call-Girls 21194
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Διαβάζοντας τις κριτικες που αλλοι πέρασαν καλα και άλλοι οχι και τοσο ηταν ενα ρισκο, βέβαια επειδή η περισσότερες ειναι καλογραμμενες και αναλυτικές ειχα κανει το ψυχογράφημα μου για την κοπελα και ηξερα τι θα συναντουσα, το ερωτημα ειναι ηθελα να συναντησω μια τετοια κοπελα και με τετοια συμπεριφορα?......ναι ήθελα....οπότε κανόνισα το ραντεβου.
Ραντεβου εντος της εδρας της, χτυπαω πόρτα και ανοιγει η πορτα με την κοπέλα κρυμμένη απο πίσω, μπαίνω και αρχιζουμε την τρελοκουβέντα οπου προσπαθουσα να την διαβάσω στην αρχή, γενικα η συμπεριφορά ηταν οτι έχουν πει και οι αλλοι, ομως εγω ποιό τρελός αρχισα να παιζω το δικο μου τρελο παιχνίδι του στυλ πεταει ο γαιδαρος αυτή...πετάει και φοράει και τσαρουχια εγω.
Πραγματικά τοσο γέλιο και τρελα δεν εχω ξανα ρίξει με κοπελα, αν αυτη ηθελε να αλλάξει σταση μια φορα εγω την αλλαζα 10, δονητη ηθελε στον κολο μπουκάλι της ελεγα να βαλουμε, γενικα μετα απο κάποια στιγμη συνειδητοποίησε οτι εχανε στην τρελα και ερχόταν με τα νερα μου, οταν την εκανα εγω οτι ηθελα εδωσε τον καλυτερο εαυτο της σαν να εξημερωνεις ένα άλογο, ολη την ωρα μου έλεγε "you are more crazy than me" και πραγματικά το χαρήκαμε και οι δυο.
Τι καναμε δεν εχει σημασια αλλά οι κοπελα προτείνεται για γουστα, για τρελα γουστα. Ομως δεν ειναι μονο για porn experience μπορει ανετα στο ξεκλείδωμα της να κινηθει και σε ρυθμους gfe και να μείνετε ενθουσιασμενοι αλλα what the fuck, ειναι σαν να πας με την Ferrari στο SM, υπαρχουν αλλες για αυτη την χρήση.
Ναι φίλοι μου τελικα περασαμε πολυ καλα και οι δυο οπως μου ειπε και αυτη και δεν με άφηνε να φυγω.

Ελπίζω να βοήθησα με την κριτική μου,οπως με βοηθάτε και εσεις.

Αν με ρωτατε για να πάτε, πιστευω ναι αρκει να ξερετε τι θελετε, ειναι λιγο δυστροπη σαν ενα καθαροαιμο αγωνιστικο αμαξι που μόλις μαθεις να το χειριζεσαι στο οριο του ειναι απλα απόλαυση....πρέπει όμως παντα να θυμάσαι οτι θέλει σεβασμο και μπορει να γυρισει να σε δαγκώσει!!!!!

Γράφω απο το κινητο, βαριέμαι να διορθώσω ορθογραφικά οπότε συγχωρήστε με..... σε λιγο ξημερώνει....παω να ακουσω λιγο το κροταλισμα του V10 και παω για υπνο !!!!

HAHAHA δεν ξεχναω....YOU ARE MORE CRAZY THAN ME!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
cupracing
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
2.415
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 grasdas, ζαχαριας μαυρος, panagos7 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού