Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε αλλες κριτικές γιατί είναι παραπλανητικές. Αν κάποιος εδω την βρισκει με τη νεκροφιλια μπορει να δοκιμασει, αν και η κοπελα κουναει που και που τα βλεφαρα, οποτε κι εκει θα αποτυχει να σε φτιαξει. Ρωτησα πολλες φορες αν η κοπελα μοιαζει με τις φωτο και αν ειναι καλη στο σερβις και μου πουλαγανε παραμυθι. Πραγματικα απορω ποιος γράφει κριτικές εδω (προφανως βαλτοι promoters απο τα γραφεία). Οπως και να'χει, η κοπέλα ΔΕΝ ΤΟ'ΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ και ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Εχω συναντησει παρόμοιες περιπτώσεις, αλλα τουλάχιστον σεβονταν το ψωμί που τρωνε. Η συγκεκριμένη ουτε προσπαθει. Εμφάνιση μετρια προς χάλια, χιλια πρησμενα που θυμιζουν καρναβαλι, στηθος κρεμαστο, κωλος εντελως φλατ και ΝΑΙ , ΕΧΕΙ ΚΟΙΛΙΑ...μεγαλη μαλιστα. Στο κρεβάτι χαζογελούσε σαν πεντάχρονο, πολλες φορες με σταματουσε γιατι την ενοχλούσε το εργαλειο, ΔΕΝ ΦΙΛΑΕΙ και τραβιέται παροτι ισχυρίζεται αλλα το γραφείο, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ πολυ, ΔΕΝ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ. Ειλικρινά αν γινοταν να αφησεις τα λεφτα στο κομοδίνο και να φυγεις, ισως να την εκανες λιγο ευτυχισμένη μεσα στη μιζερια της. Προσπαθησα πολλες φορες να κανω εγω το ρολο της πουτανας και να τη ρωτήσω τι γουσταρει, γιατι κακα τα ψεματα η εμπειρια που σου μενει ειναι οταν περνανε και οι δυο καλα . Παρόλαυτα η τυπισσα ηταν στην κοσμαρα της και προσπαθουσε με υπουλους τροπους να τρεξει το χρονόμετρο. Ειναι με διαφορα τα ΠΙΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ που εχω δωσει και αν μπορουσα να βαλω ΜΗΔΕΝ θα το εβαζα απλοχερα. Θα συμβουλευα οσους ειναι χρηστες εδω να μη διαβαζουν κριτικες που βρωμανε marketing απο μακριά. Κακως βέβαια δεν εχω ξαναγράψει κριτική (γιατι εχω τουλάχιστον 35-40 εμπειρίες), αλλα με τη συγκεκριμένη δεν μπορουσα να το αφησω ετσι. Οποτε κρατηστε τα λεφτα σας, ψηστε καμια πιτσιρικα στην τρουμπα που θα γελασει και λιγο, γιατι θα περασετε πολυ καλύτερα απο το βλεπετε μια φωκια ξαπλωμενη με ξινισμενη φατσα. Ειναι μικρη η ζωη για ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
57
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, Iso13, delipas και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2020
Φίλε για την κοπέλα γράψε ότι, στ'αρχίδια μου.
Αλλά επειδή πριν από σένα έγραψα εγώ, πτόσεχε πως μιλάς για τους προλαλίσαντες.
Γιατί για συμπεριφορά και πτώματα δεν γνωρίζω, αυτα ήταν μεταξύ σας, αλλά τι είδα και συνάντησα το γνωρίζω πάρα πολύ καλά.
Οπότε μείνε στην δική σου εμπειρία και άδε τους υπόλοιπους. Γκε γκε?
Επίσης πες μας πως γράφτηκες σήμερα στο μπου και έχεις καπάκι κριτική με μηδέν μηνύματα μάλιστα...
J
john100
review reaction 1 George_1969
05 Φεβρουαρίου, 2020
ΧΑΧΑΧΑ!! Και γαμώ τον τίτλο, φίλε.... Μπράβο! Κρίμα που το τίμημα γι' αυτόν τον τίτλο ήταν το κακό σεξ
05 Φεβρουαρίου, 2020
Ευχαριστουμε για την πληροφορηση γιατι ημουν ετοιμος να την παρω!!!
05 Φεβρουαρίου, 2020
Και στις φωτό η φάτσα είναι τρίχαλα ....
F
fylobios30
05 Φεβρουαρίου, 2020
δεν θα σχολίαζα, αλλά με όσα γράφει θίγει προσωπικά εμένα και άλλους για τους οποίους ούτε δικαιούμαι ούτε ενδιαφέρομαι να υπερισπίσω. οπότε μιλάω για εμένα.

αδιαφορώ πλήρως, δεν νοιάζομαι και δεν αμφισβητώ ούτε συμφωνώ (αφού μπροστά δεν ήμουν) το πως είδε την κοπέλα. ως πτώμα, ως λάζαρο αναστημένο ή ότι άλλο του αρέσει. βασικά στ'αρχίδια μου και δικαίωμά του που το έγραψε.
όμως φράσεις του τύπου "Μην μπείτε στον κόπο να διαβάσετε αλλες κριτικές γιατί είναι παραπλανητικές" και "Θα συμβουλευα οσους ειναι χρηστες εδω να μη διαβαζουν κριτικες που βρωμανε marketing απο μακριά" όταν προηγούμενη κριτική είναι η δική μου (στ'αρχίδια μου για τους άλλους), να τις γραψει αλλού αν δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο που έχει να μας πει.

τ'ακούς κύριε απιθανόπουλε???

υγ
κύριε απιθανόπουλε (xerjoff) έκανες εγγραφή πριν από λιγότερο από 20 ώρες στο site, δεν έχεις ούτε ένα μήνυμα (φυσικά ούτε κριτική) και παρόλαυτα πέρασε κριτική σου και ανέβηκε στην οποία λοιδωρείς κόσμο. εμένα σίγουρα και αδιαφορώ για όποιον άλλο.
κάνε μας τη χάρη κ. απιθανόπουλε...
ή βγάζεις τα προσωπικά σου θέματα με οποιονδήποτε/οποιαδήποτε, ή πιο πιθανό κάποιος κλώνος είσαι ίσα για να γράψεις.

άιντε τώρα...
J
john100
review reaction 1 pilofori
06 Φεβρουαρίου, 2020
Η κριτική είναι το λιγότερο ύποπτη.
review reaction 1 George_1969
06 Φεβρουαρίου, 2020
Υποπτο ειναι το οτι επιμενεις να προσπαθεις να αναιρεσεις την κριτική μου. Μηπως δεν εισαι ενας απλος πελατης και εχεις καποιο οφελος? Anyway, χαιρετισματα. fylobios η πλησιέστερη περιγραφη θα ηταν Τρυφωνας Σαμαρας με μελαχροινη περουκα
06 Φεβρουαρίου, 2020
την κοπέλα την δοκίμασα πρόσφατα. Αρχηγέ αποκλείεται να λες για την ίδια γυναίκα. Δεν είχαμε την τέλεια χημεία αλλά ήταν ΠΟΛΥ φιλότιμη και χαμογελαστή και προσπαθούσε μέχρι και το τελευταίο λεπτό να με ικανοποιήσει. Ή γράφεις ό,τι σου ήρθε στο κεφάλι, ή ας πλένεσαι λίγο πριν από ραντεβού να μη βρωμάει το πουλί σου ψώφιο ψάρι να θέλει και η άλλη να την αγγίξεις.
06 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

λες απίστευτες μαλακίες xerjoff.
πες μας τωρα και ποιος είσαι κλώνε...
J
john100
07 Φεβρουαρίου, 2020
Παιδια τοση πολυ καψα για μια βιζιτα? πολυς αλτρουισμός επεσε. Σιγουρα δεν εχετε καποιο οφελος? χαχα anyway, το ζήτημα ειναι απλο: τα γραφεια να σεβονται τα λεφτα του κοσμου.
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2