Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 34 10
Call-Girls
61880
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καθαρά για την ιστορία σας το λέω ότι οι κοπέλες είναι μαζί μας για όση ώρα τις έχουμε νοικιάσει...δεν είναι για γάμο ούτε σχέση... Άρα όσοι θέλετε μία κοπέλα που για να περάσετε έχεις καλά πρέπει να περάσει αυτή καλύτερα οκ...για εμένα στο δικό μου ραντεβού ήταν μια πολύ όμορφη σέξυ γυναίκα που όταν την είδα είπα έλα ρε πουστη μου...σε 5 λεπτά λόγο ύφους κτλ άρχισα να σκέφτομαι αν πρέπει να μείνει.. ναι έτσι ακριβώς...καλό το προμο μερικών αλλά αυτό είδα εγώ... καθαρή κορμάρα αλλα με λίγο βλαχορωσικο πρόσωπο (έχει δίκιο ο φίλος) μέτρια έως καλή πίπα στησίματα καλά όχι πάντα ελαφρός τεμπελα στις αλλαγές κατάφερα ένα γύρο με τελείωμα στην κωλαρα της που έφυγε σφεντόνα για μπάνιο λες και ειχα λέπρα... ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ εδώ...στα παπάρια μου αν με γουσταρε η όχι...πήρε λεφτά για να με γουστάρει...αν δεν της αρεσα ας έφευγε από την πόρτα...θα το εκτιμούσα αλλά ...στο 50 άρχισε να ντύνεται...ο ένας και μοναδικός γύρος ήταν γύρω στα 40 λεπτά μαζί με σολιαλ (δεν το κατέχει πολύ λίγα αγγλικά) και μπάνιο πάνω από 7...10 λεπτά...άρα όσοι γουστάρουν μόνο εμφάνιση με μέτριες παροχές οκ...εγώ στην ηλικία μου με τις εμπειρίες που έχω πλέον θέλω ωραία γυναίκα αλλά και καλές παροχές...άρα η επιλογή δική σας...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα