Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 29 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
καλησπέρα και από εμένα σύντροφοι του κύκλου μας...

Και λέω του κύκλου μας διότι μάλλον είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που έχουν προλάβει το κορίτσι αυτό σε στούντιο.... Μου το θύμισε λίγα λεπτά αφότου μπήκε...ενώ έχει βρεθεί με τόσους ανθρώπους.
Κατάφερα με λίγη τύχη και εγώ να συναντήσω αυτό το γλυκό πλάσμα.
Πάγωσα και συνειδητοποίησα κατόπιν ότι είμαι μέλος με αυτό το "username" από το 2007...!!ΑΠΟ ΤΟ 2007.... και κάποτε έμπαινα σε στούντιο κατά τις 11 με 1 το βράδυ και πάνω στην ψυχολογική μου τρέλα..έλεγα στην γυναίκα στην είσοδο δίνοντας το ανάλογο αντίτιμο ...ΚΛΕΙΣΤΟ το μαγαζί...είναι δικό μου για απόψε...
Τα χρόνια πέρασαν..ωριμάσαμε όλοι μας..ή τουλάχιστον αυτοί που θέλαμε...Έτσι ωρίμασε και αυτό το θηλυκό...
Σαν καλό κρασί...Μετρημένη, χωρίς ίχνος ψευτιάς πάνω της έκανε το μπάνιο της και ήρθε να καθίσει δίπλα μου. Κυνήγησα το φιλί της...Τα λόγια της μου είχαν φέρει μία γλυκιά νοσταλγία. Δεν κινήθηκα γρήγορα. Δεν το επιδίωξα..Στο κρεβάτι είναι υπέροχη..Και να την βλέπεις και να την αγγίζεις.
Γυναίκα πλέον...όχι ότι παλαιότερα δεν ήταν...Αλλά δεν είχα τον χρόνο τότε να το κατανοήσω και ούτε εγώ ήμουν σε αυτή την φάση.
Δεν έχω να πω πολλά κύριοι μου για την ικανότητα της να σε σβήνει θα πω όμως το εξής...
3 φορες.... 3 ΦΟΡΕΣ ...και μασάζ..

Υπέροχο θηλυκό που εκτιμάει όπως όλοι μας τον μεστό και ήρεμο λόγο. Ιέρεια του έρωτα..
Χαιρετηθήκαμε βιαστικά. Θα έχανε την προπόνηση της που τόσο την ηρεμεί.

Την ευχαριστώ πολύ γιατί είναι ντόμπρο και καλό παιδί. Είμαι τυχερός τελικά ...πρόλαβα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Stratocaster
Μέγας
12
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, NICK TRIVE, muffer35 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2020
Αφου η κοπελλα δηλωσε δεν θελει αλλους τι νοημα εχουν οι κριτικες Χμμμ;
review reaction 1 hornyasfuck
04 Φεβρουαρίου, 2020
Εισαι απο του τυχερους που την συναντησες.
Εγω της εχω στειλει μηνυμα για εποικινωνια.. Αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση.
04 Φεβρουαρίου, 2020
αυτή η κριτική φίλε μου είναι πιο πολύ φόρος τιμής στα νιάτα μας παρά κάτι άλλο.
καλό σου πρωινό.
04 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τυπε,μην πιστεύεις κλώνου λόγια κ πουτανας μοιρολόγια.. Money Mouth Money Mouth Money Mouth
05 Φεβρουαρίου, 2020
και εγω καπου τοτε ξεκινησα αδερφε περιπου 2007 με 2008 ...τις βολτουλες στη Φυλης ...τι μου θυμιζεις την Σαμπρινα στο Φυλης 59..που ναναι? ...και αλλες πολλες τρελλες ιστοριες ...αληθεια ηταν εκει και δεν την προλαβα? την ειχα συναντησει περιπου το 2012 με 2013 σε ξενοδοχειο στο Π. Φαληρο (με τα χρωματιστα μπαλκονια πως το λεγανε να δεις?). ΗΡΘΕ...σε ραντεβου που την ειχα κλεισει ....κανε εικονα!!! χωρις εσωρουχα μονο με ενα φορεμα ροζουλι ...μερα μεσημερι νομιζω 14.00 η 15.00 ηταν η ωρα...οκ αντιλαμβανεσαι τι εγινε.....!! πολυ καλη ...επαγγελματιας...σε συμπεριφορα αποδοση ...τα παντα. ακομα το θυμαμαι..εδινε πονο που λεμε...αλλα απο τοτε δυστυχως αλλαξα πολλες ομαδες ...δεν την ξαναειδα...ισως ηρθε η ωρα για ενα flash back ...to the past...να ναι καλα οπου και να ναι . τελος. και για να μπω στο θεμα γαματε γιατι χανομαστε ως εθνος.παντα με προφυλαξη.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5