Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 8 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περίπτωση Βαλεντίνα.
Ρωσίς από Αγία Πετρούπολη. Ψηλή κοπέλα άνω του 175.
Πρόσωπο πολύ όμορφο με μόνο μείον - κατά την προσωπική μου άποψη - τα πειραγμένα χείλη. Αλλά όντως έχει ένα πολύ όμορφο προσωπάκι, και αθώο και πονηρό ταυτόχρονα.
Κορμί θηλυκό με καμπύλες, επίσης εξαιρετικό με μόνη πάλι παραφωνία λίγο την κοιλίτσα που οφείλει να προσέξει για το μέλλον. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μην παρεξηγηθώ, είναι όμως εμφανές ότι θα πρέπει να φροντίσει για το μέλλον.
Το στήθος είναι όπως φαίνεται στις φώτο και ακόμα καλύτερο. Φυσικό-φυσικότατο τεσσάρι, με ρώγα που ανταποκρίνεται πληρως, η χαρά όσων το έχουν φετίχ. Αν κάποιος είναι λάτρης πρέπει να τρέξει...
Πόδι ψηλό, κώλος ωραίος. γενικά χορταίνεις να πιάνεις γυναίκα και καμπύλες, δεν είναι για σκίννυ τύπους, αλλά όσοι γουστάρουν χυμώδη θηλυκό θα βρουν την υγειά τους.
Στοματικό πολύ πολύ καλό στο οποίο βοηθούν τα χείλη. Αν μπορούσα θα επέλεγα τα κανονικά της (χείλη) όσον αφορά στην γενικότερη εμφάνιση, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι για τη συγκεκριμένη "διαδικασία" είναι άλλη η αίσθηση !!
Όχι δε λέει σε κάτι και η συμμετοχή της είναι πολύ καλή. Θα τη χαρακτήριζα περισσότερο gfe αλλά δεν ειμαι και ο πιο κατάλληλος για να μιλήσω για pse.
Συμπερασματικά.
Από τα καλύτερα χυμώδη κορμιά που έχω συναντήσει. ΧΥΜΩΔΗ κι όχι νταρντανοειδή. Με υπέροχες αναλογίες και ύψος άνω του 175 που δύσκολα βρίσκεις. Την ίδια στιγμή πολύ όμορφο πρόσωπο με (όχι έντονα) πράσινες ματάρες.
Δύσκολα συναντάς τέτοια γυναίκα. Θα την ξανάβλεπα εύκολα.
Ειδικά σε όσους αρέσει ο συγκεκριμένος τύπος ΤΡΕΞΤΕ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, vltepdr, kaavlas και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού