Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 3 10
Call-Girls
5204
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καμια φορα και ο καλυτερος παικτης εχει τις μαυρες του,,, Πηγα να δω το messi μια φορα στη βαρκελωνη και εκανε το χειροτερο του παιχνιδι...ΟΠΟΤΕ θΑ μηλισω με ελαφρυντικα παραθετωντας στοιχεια που ισως στους επομενους βοηθησει να τα πανε καλυτερα και να περασουν τελεια με μια κοπελα που πραγματικα βλεπωντας τη στις φωτο λες εδω ειμαστε.... ΑΨΟΓΗ η συμπεριφορα του γραφειου με τη συλβια το νεο πουλεν τις ΑNGIE πισω απο τη γραμμη να κλεινουμε το ραντεβου ευκολα οπως παντα και πως η κοπελα εχει πολυ κινηση με επαναληψεις.. Παω λοιπον με διαθεση να περασω ενα ομορφο μισαωρο.... θΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΛΑ ΑΛΩΣΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ απο το ραντεβου οποτε η κριτικη θα γραφτει με ψυχραιμια ... Ανοιγει η πορτα και βλεπω μπροστα αληθεια μια πανεμορφη κοπελα που ανταποκρινεται οντως στις φωτο οπως και ενα απιστευτο κορμι το οποιο εκανε ακομα πιο τελειο ενα εσωρουχο που φορουσε ολοσωμο που δε εχω ξαναδει οποτε ολο το concept μεχρι στιγμης σουπερ ...ΕΜΦΑΝΙΣΗ 9.. ΚΟΡΜΙ 10... ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ....Αγελαστη και σοβαρη μου λεει βγαλε τα παπουτσια σου πριν περασεις στο μπανιο ωπα λεω κατι αρχιζει να μου βρωμαει... στο δωματειο μια μουσικη ρωσοποντιακη οπερα του πουτσινι να γρατσουναει τα αυτια σου λεω ας το παραβλεψω και αυτο χαμογελο εννοιειται ουτε κατα διανοια.... μπορει η κοπελα να ειχε τα ψυχολογικα της να εμαθε κατι για το γκομενο της οτι τη κερατωσε με τη καλυτερη της φιλη οποτε η μουσικη ηταν λες και ειμασταν σε καφε μετα απο κηδεια... παλι λεω κανε τον ηρωα γιατι εμφανισιακα τονιζω ξανα οτι η κοπελα τα σπαει.... για τους λατρες τις καθαριοτητας της υγιεινης η κοπελα ειναι υπερ του δεοντος καθαρη το δωματειο ελαμπε ολα στη εντελεια πεντακαθαρα οπως και αυτη...αφου εχω κανει το ντουζ μου και ξαπλωνω με καθαριζει με μαντηλακι ξανα το επιμαχο σημειο.. βαζει αντισιπτικο και λαδι απο πανω μεχρι να καταλαβω τι κανει ηταν πολυ αργα ειχε αδειασει το μισο μπουκαλι πανω μου.... εισαι στο ημιχρονο δε μαζευεις πανο για να φυγεις γιατι εχεις κανει τοσο κοπο να φτασεις εκει οποτε λες αγωνας ειναι θα τελειωσει... το πιο ωραιο και τραγελαφικο λεω ελα να σου δωσω ενα φιλακι ... μου λεει με υφος στα βλαχο ρωσοαγγλικα are you smoking?? Σα μαθητουδι που απανταει στη μανα του με υφος σχεδον κλαμενο γιαυτα που ζω λεω οχι.... με φιλαει εν τελει.... παλι καλα ο ηρωας ακομα εκει.... ενα ωραιο ακομα που μπορω να θυμηθω αφου ηταν σκημενη μου φερνει το κωλο της προς το προσωπο και αρχιζω να χαιδευω οπα μου λεειφερε χερι μου βαζει αντισιπτικο και μου λεει χαιδευε αλλα οχι δακτυλα.... ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΣ με ενα πολυ δυνατο μωρο μπροστα του ενω τον εχει φερει στα ορια του..... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΙΖΩ.... η κοπελα ειναι θεα εμφανισιακα αν πατε κλειστε τη μουσικη και μακρια απο τα λαδια φερτε το παιχνιδι στα μετρα σας δε το εκανα και εφαγα ηττα.... ελπιζω να ηταν η κακη της μερα απλα και να μη ειναι ετσι...για λατρες τις υγιεινης ενδικνιται χιλια τις 100 δε θα κολησεις τιποτα για να πουμε και κατι θετικο... καλο θα ηταν να αλλαξει το υφακι τις λιγο χαμογελο δε βλαπτει ξερουμε δουλεια κανει με το καθενα αλλα αμα κανει αγγαρεια μπορει και να το σταματησει δε νομιζω να τη εχει κανεις με το ζορι εκει... ελπιζω να ηταν η κακη της μερα.... Τα σεβη μου στους συναγωνιστες
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2020
Διάρκεια
30 λεπτά
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2020
σωστα τα λες, το ιδιο σκηνικο κ αθηνα με την ιδια κοπελα. ξενερωσα αλλα ειναι κουκλα
MR
Mr Right
03 Φεβρουαρίου, 2020
Δε νομιζω οτι αποτελεις καποιου ειδους εξαιρεση. Τα ιδια κανει απο τοτε που ητανε στο glamour στην αθηνα... βγαλε παπουτσια, να σου βαλω αντισηπτικο, μη ετσι, κτλ... αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο σε σχεση με το οτι εχει διεκπεραιωτικη συμπεριφορα ξεπετας και κανει οτι μπορει για να αποφυγει υπηρεσιες. Με μια λεξη θα τη χαρακτηριζα ξεπετα.
K
Kabourdidis
03 Φεβρουαρίου, 2020
Σα μαθητουδι που απανταει στη μανα του με υφος σχεδον κλαμενο γιαυτα που ζω λεω οχι.... θα σταθώ λόγο εδώ .. είναι πολύ άδικο να μας φέρνουν γενικά σε τέτοιο σημείο κάποιες κοπέλες !! Ο πελάτης θέλει αλλά πράγματα έστω και μια ψεύτικη χημεια !! Πιστεύω πως εισουν πολύ ευγενικός στα γραφόμενα σου λόγο καλοσύνης !! Όπως και να έχει θα το πω χύμα είναι η κοπέλα ξεπέτα από ότι διάβασα !!
ISINAS
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3