Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χαίρετε συμπαίκτες !

απρόσμενη βόλτα στο κέντρο για δουλειές, ελευθερώθηκε το βράδυ το Σαββάτου. Μπήκα εδώ - είδα φωτό, διάβασα κριτικές και έιπα δεν γαμιέται ας το δοκίμασουμε. Η κοπέλα είναι νέα (δεν θα την έκανα πάνω από 24), κορμί λαμπάδα, στήθος μικρό, στητό με παιχνιδιάρικη ρώγα. Με κέρδισε το χαμόγελο της, η καλή της διάθεση και συμμετοχή στον αγώνα. Πίπα καλή αλλά λόγω νεαρού της ηλικιάς της βιάζεται λίγο και πάει πολύ γρήγορα - σαν τσόντα. Προσωπικά μου αρέσουν οι αργές και υγρές πίπες. Πάντως δεν είχε μα μου σου του, οχι εδώ όχι εκεί κτσ. Τα δεχόταν όλα μέσα, σφυροκόπημα μια χαρα σε όλες τις πόζες. Παίχτηκαν δύο γύροι και τελειώμα στο στομά της όπου σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει.
ΤΟ μόνο μείον για μένα ήταν ότι πήγα εγώ στο χοτελι ενω συνήθως κλεινω εγώ και έρχονται σε μένα. Αυτό μόνο γιατί το δωμάτιο ήταν οκ, η κοπελα καθαρή αλλά είμαι σίγουρος οτι η πετσέτα που χρησιμοποιήσα είχε χρησιμοποιηθεί και από προηγούμενους και αυτο με χαλάει λίγο αλλά δεν έχει σχέση με την κοπέλα. Στο αν θα τη ξανασυναντούσα έγραψα όχι καθώς μου αρέσει να δοκιμαζω καινούριες προτάσεις. Το γραφείο άψοξο και η κοπέλα εξυπηρετική.
Μου άρεσε το γεγονός ότι βγάζει αυτό της γαμιόλας φοιτήτριας της διπλανής πόρτας που παίζει βόλευ αλλά τα βράδια γουστάρει να γαμιέται. ΕνδυκνύεταιΓερο-μύστης για πιπινολάτρες Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Katz
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
3.415
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Constantinos27, THV και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού