Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 5 10
Call-Girls
11852
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Θέλοντας να δώσω συνέχεια στο θετικό σερί των καταθέσεων για το 2020, και σε συνδυασμό με τις άσβεστες ορέξεις μου, σκρόλαρα στη σελίδα των "αγγέλων" και το μάτι μου έπεσε στις φωτός και στο άκρως ερεθιστικό βιντεάκι της Βικτώριας. Οπότε η επόμενη κίνηση ήταν να σηκώσω το τηλέφωνο και να μιλήσω με την Άντζυ για να κλείσω το ραντεβού. Πράγματι το ραντεβού κλείστηκε την ώρα που με βόλευε και δίνοντας συγκεκριμένες προδιαγραφές περί της εμφανίσεως της κορασίδος. Οι ώρες πέρασαν και έφτασε η ώρα του ραντεβού. Πράγματι on time η νεαρά και αυτό που αντίκρυσα ήταν ότι βλέπετε και στις φωτός. Αδύνατο σχετικά σώμα, με λίγη κοιλίτσα, μικρό στήθος φυσικό, ελαφρά χαλαρό και κανονικό κωλαράκι. Πρόσωπο συμπαθητικό, με ωραία χείλη και εκφραστικά μάτια. Μελαχρινό μαλλί, ίσιο. Στην επικοινωνία άνετη, καθότι πατριωτάκι, αλλά διέγνωσα μια απόσταση κι ένα "κράτημα" αλλά είπα θα είναι ιδέα μου. Συζήτηση περί ανέμων κ υδάτων και σε κάποιες κινήσεις πιο "επιθετικές" δικές μου δεν είδα ιδιαίτερη ανταπόκριση. Λέω ιδέα μου θα είναι και περιμένει να δώσει πόνο μετά...Πάει για μπανάκι και τη ρωτάω αν είχε φέρει κάλτσες όπως είχα ζητήσει στην τηλεφωνήτρια και μου είπε "αχ δεν μου το είπε" συμπληρώνοντας κάτι χαζοδικαιολογίες...πρώτο φάουλ . Βγαίνει από το μπάνιο, με στριγκάκι και παρατήρησα κάποια όμορφα τατού που έχει όπως την ονειροπαγίδα στο χέρι και την Τιγκερμπελ πάνω από το κωλομέρι. Πάω και γω για ντουζάκι κ επιστρέφω στο κρεβάτι. Η πρώτη ατάκα που της λέω συνήθως για να κάνω εμφανείς τις διαθέσεις μου είναι ότι κάνουμε ότι μας αρέσει, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς συγκεκριμένο μοτίβο και ότι μας χαλάει το λέμε...Θεωρώ είναι το καλύτερο για να πετύχει η συνεδρία μιας και η κοπέλα μπορεί να καταλάβει καλύτερα τον παρτενέρ της. Ξεκίνησα να την περιποιούμαι, να τη φιλάω, φιλιά στο στόμα ελάχιστα και επιφανειακά, ενασχόληση με το στήθος της λίγο, φιλιά στο κορμί της, αλλά έβλεπα μια υποτονική αντίδραση, σα να έτρεχε αλλού το μυαλό της, και κάθε τόσο σα να θυμόταν ότι έπρεπε να κάνει κάτι και έβγαζε καμιά πιο έντονη ανάσα. Έφτασα στο μουνάκι της, περιποιημένο και καθαρό, επιδόθηκα σε ενασχόληση και περιποίησή του, πάντα σωστά και με απέραντη προσοχή, αλλά και πάλι ήταν κάτω του μετρίου η συμμετοχή της, λίγο χάδι στο κεφάλι μου κλπ. Φυσικά δεν περιμένω και δε θέλω ούτε fake αντιδράσεις ότι χύνει κλπ ούτε βογγητά που ακούγονται μέχρι τον Πειραιά, άλλωστε αυτό είναι το ζητούμενο να μην έχουμε τέτοια γελοία περιστατικά, αλλά ρε παιδί μου είναι αυτό το αίσθημα, ότι η τύπισσα είναι "αλλού". Σταμάτησα το δικό μου κομμάτι, και λέω κάτσε να παίξει μπάλα εκείνη...Αμ δε...Πέταξε κατευθείαν τη...μπάλα με σουτ βολέ στην εξέδρα...Κατευθείαν στον ακόμα ημιχαλαρό φίλο μου, τον αρπάζει στόμα της. Παίζει να είναι ότι χειρότερο σε στοματικό έχω δεχθεί. Τέρμα μονότονο, απλά πάνω κάτω το κεφάλι, φουλ χέρι. Περιποίηση @@ ελάχιστη και επιφανειακότατη...Το έργο είχε παιχτεί ήδη στα μάτια μου όλο μπροστά αλλά λέω ας την αφήσω να κάνει τουλάχιστον το σόου της...
Πέρασμα προφυλακτικού, ενώ την ώρα που το έπιανε να το φέρει, τσέκαρε και το κινητό της!!!!... Πρώτη στάση με εκείνη από πάνω, ομολογουμένως σφιχτή σαν αίσθηση στο μουνάκι της, αλλά λες και τη χτύπησε ρεύμα και άρχισε να κοπανιέται σαν παλαβή πάνω μου αμέσως, ατάκες μαλακισμένες γέμισαν τον αέρα "σκίσε με, γάμα με, τι ψωλαράς κλπ"....Δηλαδή ότι της είπα να ΜΗΝ κάνει και της πέρασα το μήνυμα εξαρχής...Από μέσα μου γοερά αναφιλητά άρχισαν να με πλημμυρίζουν για τα πεταμένα 140...Μου λέει σε θέλω στα 4, γιατί είναι το φετίχ μου...Πάμε λέω μπας και δω μεγάλη μπάλα...Αμ δε..Σουτ Φετφατζίδη και πάλι και η μπάλα στα περιστέρια...Άγαρμπο στήσιμο και διείσδυση όπως μπορούσα, με συμμετοχή από μέρους της στα ίδια επίπεδα...Λέω γύρνα ιεραποστολικά, μπαίνω μέσα της, και ωωω του θαύματος θυμήθηκε κάτι που μάλλον την απασχολούσε και "έφυγε" πάλι μη δίνοντας την πρέπουσα συμμετοχή με βάση όσα γίνονταν στο δωμάτιο... Επειδή δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η κωμωδία, έβγαλα το προφυλακτικό, της λέω άστο δεν γίνεται...Πάλι χαζοδικαιολογίες, ότι το 95% των ανδρών θέλει τέτοια κλπ...Εμ, εκεί είναι η αντίληψη και η εξυπνάδα δεσποινίς, να μπορείς να ψυχολογήσεις το-κατά τη γνώμη σου- 5% που ίσως να θέλουν κάτι διαφορετικό, που στην ουσία δεν παραμυθιάζονται και δε φτιάχνονται με ανούσια κοπλιμέντα και που δεν έχουν ανάγκη να ακούσουν πράγματα που και οι ίδιοι ξέρουν καλά ότι απέχουν χιλιόμετρα από την πραγματικότητα....Εγώ πάντα ευγενικός και φιλικός προσπάθησα να τη συμβουλεύσω για το σωστό χειρισμό των καταστάσεων και περί αντίληψης και κατανόησης του εκάστοτε παρτενέρ, ειδικά δε όταν ο άλλος στο κάνει πιο εμφανές και από το ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή...Αλλά πάλι δικαιολογίες και ταμπούρωμα στο δικό της "πιστεύω"...Για να μην πλαντάξω εντελώς στο "κλάμα" τουλάχιστον την έβαλα και έχυσα στοματάκι της μετά από λίγο στοματικό, που τουλάχιστον έδειξε μια σχετική προθυμία και το έκανε με περισσότερη επιμονή κ προσοχή...
Η Βικτώρια λοιπόν, μου προσέφερε την πρώτη "φόλα" για το 2020, που και στατιστικά ήταν θέμα χρόνου να έρθει μετά από τόσες θετικές...Μια κοπέλα, όμορφη αντικειμενικά, με λεπτό αλλά αγύμναστο σώμα, άνετη στο μπλα μπλα. Σε εμένα επέδειξε το πρώτο και κύριο, έλλειψη αντίληψης στο τι τύπου άνθρωπος είμαι και πως μου αρέσουν τα πράγματα, που και για να τη βοηθήσω το έκανα υπερξεκάθαρο πάμπολλες φορές,φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας πάμπολλες φορές, από το γεγονός ότι κοίταξε το κινητό της στιγμές που δεν έπρεπε αλλά εγώ την "τσίμπησα", από την τεχνική της στο ουσιαστικό της κομμάτι αλλά και όταν στη συζήτηση μετά λέγοντας και εξηγώντας της τα λάθη της για να γίνει η ίδια καλύτερη, με δικαιολογίες πραγματικά του κώλου έκανε χειρότερη την κατάσταση για εκείνη...Εν κατακλείδι και για να δώσω ένα συμπέρασμα είναι ότι αν ήταν σε στούντιο αυτή η συμπεριφορά ίσως και να έδινα ελαφρυντικά...αλλά εδώ όχι...Όπως και στο γραφείο που δεν τήρησε όσα-πάντα ευγενικά- ζήτησα που και αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερη ώθηση στο ραντεβού
Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Πέρασμα προφυλακτικού, ενώ την ώρα που το έπιανε να το φέρει, τσέκαρε και το κινητό της!!!!... Πρώτη στάση με εκείνη από πάνω, ομολογουμένως σφιχτή σαν αίσθηση στο μουνάκι της, αλλά λες και τη χτύπησε ρεύμα και άρχισε να κοπανιέται σαν παλαβή πάνω μου αμέσως, ατάκες μαλακισμένες γέμισαν τον αέρα "σκίσε με, γάμα με, τι ψωλαράς κλπ"....Δηλαδή ότι της είπα να ΜΗΝ κάνει και της πέρασα το μήνυμα εξαρχής...Από μέσα μου γοερά αναφιλητά άρχισαν να με πλημμυρίζουν για τα πεταμένα 140...Μου λέει σε θέλω στα 4, γιατί είναι το φετίχ μου...Πάμε λέω μπας και δω μεγάλη μπάλα...Αμ δε..Σουτ Φετφατζίδη και πάλι και η μπάλα στα περιστέρια...Άγαρμπο στήσιμο και διείσδυση όπως μπορούσα, με συμμετοχή από μέρους της στα ίδια επίπεδα...Λέω γύρνα ιεραποστολικά, μπαίνω μέσα της, και ωωω του θαύματος θυμήθηκε κάτι που μάλλον την απασχολούσε και "έφυγε" πάλι μη δίνοντας την πρέπουσα συμμετοχή με βάση όσα γίνονταν στο δωμάτιο... Επειδή δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η κωμωδία, έβγαλα το προφυλακτικό, της λέω άστο δεν γίνεται...Πάλι χαζοδικαιολογίες, ότι το 95% των ανδρών θέλει τέτοια κλπ...Εμ, εκεί είναι η αντίληψη και η εξυπνάδα δεσποινίς, να μπορείς να ψυχολογήσεις το-κατά τη γνώμη σου- 5% που ίσως να θέλουν κάτι διαφορετικό, που στην ουσία δεν παραμυθιάζονται και δε φτιάχνονται με ανούσια κοπλιμέντα και που δεν έχουν ανάγκη να ακούσουν πράγματα που και οι ίδιοι ξέρουν καλά ότι απέχουν χιλιόμετρα από την πραγματικότητα....Εγώ πάντα ευγενικός και φιλικός προσπάθησα να τη συμβουλεύσω για το σωστό χειρισμό των καταστάσεων και περί αντίληψης και κατανόησης του εκάστοτε παρτενέρ, ειδικά δε όταν ο άλλος στο κάνει πιο εμφανές και από το ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή...Αλλά πάλι δικαιολογίες και ταμπούρωμα στο δικό της "πιστεύω"...Για να μην πλαντάξω εντελώς στο "κλάμα" τουλάχιστον την έβαλα και έχυσα στοματάκι της μετά από λίγο στοματικό, που τουλάχιστον έδειξε μια σχετική προθυμία και το έκανε με περισσότερη επιμονή κ προσοχή...
Η Βικτώρια λοιπόν, μου προσέφερε την πρώτη "φόλα" για το 2020, που και στατιστικά ήταν θέμα χρόνου να έρθει μετά από τόσες θετικές...Μια κοπέλα, όμορφη αντικειμενικά, με λεπτό αλλά αγύμναστο σώμα, άνετη στο μπλα μπλα. Σε εμένα επέδειξε το πρώτο και κύριο, έλλειψη αντίληψης στο τι τύπου άνθρωπος είμαι και πως μου αρέσουν τα πράγματα, που και για να τη βοηθήσω το έκανα υπερξεκάθαρο πάμπολλες φορές,φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας πάμπολλες φορές, από το γεγονός ότι κοίταξε το κινητό της στιγμές που δεν έπρεπε αλλά εγώ την "τσίμπησα", από την τεχνική της στο ουσιαστικό της κομμάτι αλλά και όταν στη συζήτηση μετά λέγοντας και εξηγώντας της τα λάθη της για να γίνει η ίδια καλύτερη, με δικαιολογίες πραγματικά του κώλου έκανε χειρότερη την κατάσταση για εκείνη...Εν κατακλείδι και για να δώσω ένα συμπέρασμα είναι ότι αν ήταν σε στούντιο αυτή η συμπεριφορά ίσως και να έδινα ελαφρυντικά...αλλά εδώ όχι...Όπως και στο γραφείο που δεν τήρησε όσα-πάντα ευγενικά- ζήτησα που και αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερη ώθηση στο ραντεβού
Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 31, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2020
Να υποθέσω ότι η πρώτη κριτική της Βικτώρια ήταν προμοτόρικη πράγμα σύνηθες γι'αυτό το γραφείο;6
B7
Bartender 74
01 Φεβρουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν μπορώ να ξέρω... Εγω κατέθεσα εδώ την απόλυτα δική μου άποψη όσο πιο αντικεινικα και ευγενικά μπορούσα
lagonisian
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2