Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 754645
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ενδεικτική ημερομηνία συνάντησης, όμως πραγματικά διαβάζοντας τις περισσότερες κριτικές βλέπω ότι κάτι αντίστοιχο είχα ζήσει και εγώ:
Πράγματι εντυπωσιάστηκα από την εμφάνιση της όταν μπήκε στο δωμάτιο του Bill, αν και είχε ένα υφάκι "ντίβας" το οποίο όμως δικαιολόγησα άμεσα όταν είδα το εκπληκτικό της σώμα.

Ο Capuccino που παρήγγειλε δεν αποτελούσε πρόφαση καθυστέρησης της συνεύρεσης, αφού εντός λεπτού το αφρόγαλα βρέθηκε από τα χείλη της κατ' ευθείαν στον ερεθισμένο μου πούτσο. Η Αντριάννα στα γόνατα, πριν καλά καλά γδυθεί με είχε ήδη φτάσει στην μέγιστη καύλα, και χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση την έβαλα να με καβαλήσει ώστε να της κάνω την πρώτη κατάθεση.

Μετά από τα αμφότερα ντουζάκια, πιάσαμε κουβέντα περί ανέμων και υδάτων, όπου πράγματι μπορεί να μιλάει για ώρες για διάφορα θέματα, αλλά θεώρησα ότι δεν πρέπει να χάσω την ευκαιρία να απολαύσω τα εξαιρετικά της βυζιά για άλλη μια γύρα. Πράγματι, ξεκινώντας μια δυνατή βυζομαλακία μου τον ξανασήκωσε με πολύ μεγάλη άνεση, και πλέον αναλωθήκαμε σε αρκετές κλασσικές στάσεις με το τέλος να έρχεται στα τέσσερα με εκσπερμάτιση πάνω στον ολοστρόγγυλο κώλο της. Η πίσω τρυπούλα της με καλούσε, όμως τελικά αποφάσισα να παραμείνω στα κλασσικά, και την επόμενη φορά, έχοντας γνώση πλέον για το τί θα περιμένω να την γλεντήσω.

Σύντομα θα την επισκεφθώ ξανά, πράγμα που θα είχε συμβεί σίγουρα εάν ήμουν πιο κοντά στην Αθήνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί