Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση την περασμένη βδομάδα με την Κριστίνα.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και το γραφείο όπως πάντα άψογο.
Η κοπέλα έχει ένα μείον, την κοιλίτσα που ανέπτυξε μάλλον μεταξύ των φωτό και του σήμερα αλλά το αγνόησα και απλά το λέω για όσους κόπτονται.
Στα συν όμως έχει ωραία μάτια, ψηλά ωραία πόδια και υπέροχα φυσικότατα στήθη.
Τέλος, για τις συγκεκριμένες φωτό δε νομίζω να είναι τόσο το "επεξεργασμένες" όσο το ότι ο φωτογράφος μάλλον είναι πολύ καλός.
Η επίσκεψη έγινε βραδινές ώρες και η δεσποινίς με υποδέχτηκε στο χοτέλ φορώντας μαύρο όχι πολύ-ημιδιάφανο κορμάκι, με χαμόγελο, φιλιά και ενθουσιασμό. Εκεί όμως μου κάνει "Που είναι το δώρο μου?"
Ξέχασα ότι είχα ζητήσει GFE και νόμιζα ζητούσε χρήματα. Την κοιτάω κάπως και λέω "Μετά αυτά."
"Δε μου έφερες λουλούδια" μου κάνει και έμεινα χαζός. Σπασίκλας "Που είναι? Έχω τόσο καιρό να σε δω!"
Γυρνάει κι απλώνει το κορμί της στο κρεβάτι με κάποιο νάζι. Γδύνομαι ελαφρώς για να βγάλει κι αυτή κάτι, αρχίζει ωραίο σόσιαλ με αρκετά φιλιά και χάδια. Στρόφαρε και άρχισε να μου βγάζει τα εσώρουχα κατεβαίνοντας για να ξεκινήσει μία πολύ καλή και βαθειά πίπα συνοδευόμενη με πειστικά βογκητά. Γούσταρα πολύ και όταν έκανε να σηκωθεί να πάρει το σκουφί της λέω "No, no, no, no, no...", και συνέχισε το ρούφηγμα αδιαμαρτύρητα.
Μετά από λίγη ώρα την έβαλα στο πλάι για να χαιδέψω το μουνάκι της και να γευτώ τα ομολογουμένως καταπληκτικά της στήθη, το οποίο φάνηκε να της άρεσε πολύ. Άρχισε να μου την παίζει ταυτόχρονα και αφού φάνηκε να έχει καυβλώσει αρκετά, σηκώθηκε να πάρει τον σκούφο. Είχα ήδη γίνει τούμπανο από καύλα, με καβάλησε ανεβάζοντας στροφές, με εμένα να ρουφάω τις ρώγες της όσο μπορούσα και έδειχνε να το γουστάρει πολύ μέχρι που έχυσε (ή ήταν πολύ πειστική ας πούμε). Ξεκαβαλικεύει, ξαπλώνει δίπλα μου και μου ζητάει να μπω μέσα της ανοίγοντας τα όμορφα πόδια της.
Ιεραποστολικά λοιπόν συνέχισα, ανεβάζοντας στροφές μέχρι που δεν άντεξα και τελείωσα στο κορμί της. Αυτό νομίζω δεν της άρεσε πολύ αλλά δεν παραπονέθηκε. Το υπόλοιπο ραντεβού συνεχίστηκε με ωραίο σόσιαλ (δεν επανέρχομαι γρήγορα πλέον και δεν απέμεινε και πολύς χρόνος έτσι κι αλλιώς). Της άφησα το κανονικό της δώρο, χαιρετηθήκαμε με φιλί και αποχώρησα πολύ ευχαριστημένος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
805
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Elganador, manosrazr και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού