Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Χτυπησε η πορτα και μπηκε μεσα ενα μικροκαμωμενο, απλο, ομορφο, γλυκο, ευχαριστο, ευγενικο κοριτσακι. Με το που την αντικρυζεις νιωθεις σαν να την γνωριζεις ηδη. Κοινωνικη, ομιλητικη, προετοιμασμενη για να κανει οτι την ενημερωσαν - σεξ με ενα ζευγαρι. Επαγγελματιας, ρωτησε τους κανονες και εστιασε στο να ρωτησει την κοπελα εαν υπαρχει κατι που δε επιτρεπεται σχετικα με τον συντροφο- εξεπλαγη και σχολιασε τις απαντησεις οτι μπορει να λειτουργησει οπως επιθυμει μαζι του και να υποταγχθει σε οτι εκεινος ζητησει.
Το παιχνιδι ξεκινησε με την κοπελα να παιζουν και να χαιδευονται, ωστε οταν μπηκε ο αντρας να τις δει. Υπηρχε οικειοτητα και καθολου αμηχανια. Χαιδευε σε ολα τα σημεια της κοπελας καθως και αφηνε να την χαιδεψουν διχως αντιστασεις. Το παιχνιδι και με τους τρεις ηταν συναρπαστικο. Ο αντρας εδινε σημασια και στις δυο και το απολαμβανε. Εδινε οδηγιες και κατευθυνσεις για το τι θελει να κανουν οι υποτακτικες του. Επαιξαν και ο αντρας-mery με την κοπελα, και η ο αντρας- κοπελα με τη mery και φυσικα οι δυο κοπελες με τον αντρα. Η πιπα που του επαιρνε ηταν απολαυστικη, γεματη, χωρις δισταγμους. Εγλειφε την κοπελα κανονικα με ζηλο και το οδηγουσε προς οργασμο. Πρωτα εγινε σεξ μεταξυ του αντρα και της κοπελας με τη mery να συμνετεχει χαιδευοντας και φιλωντας την κοπελα η ανοιγοντας τα ποδια να την γλειφει η κοπελα. Συνεχιστηκε πολυ θεαματικο σεξ εκεινου και της mery υποτασσοντας την στα τεσσερα, με την κοπελα θεατη κατω απο τα αρχιδια να βλεπει την απολυτη θεα, και την mery οσο την πηδαει ο αντρας να γλειφει την κοπελα. Η απολυτη ηδονη οταν ζητησε η κοπελα τον αντρα ορθιο και τις δυο γκομενες να του παιρνουν ταυτοχρονα πιπα με εναν καθρεφτη διπλα να φαινονται ολα. Για το τελος, ζητησε ο αντρας απο τη mery να συνεργαστουν ωστε να πηδηξει την κοπελα απο πισω, τις εδωσε οδηγιες οι οποιες τηρηθηκαν στο επακρο.
Στο τελος, με λιγο κρασι εγινε λιγη ευχαριστη κουβεντουλα. Φευγοντας αγκαλιασε την κοπελα και χαμογελασε.
Προθυμη σε ολα, συνεργασιμη, χωρις αναστολες, οι φωτογραφιες την παρουσιαζουν super γκομενα βαμμενη κτλ αλλα απο κοντα ειναι πολυ πιο γλυκια, πιο προσιτη, πιο απλοικα ομορφη. Ο κωλος της ειναι πραγματικα υπεροχος ιδιως οταν τη στηνεις στα τεσσερα η θεα ειναι εξαιρετικη.
Σιγουρα θα συνεργαστουμε ξανα μαζι της εαν παραμεινει εδω.
ΥΓ κοριτσια ειναι η πιο ιδανικη επιλογη αν σας ενδιαφερει αυτο το σεξ με το συντροφο σας.
Ο Υπογραφων της κριτικης: η κοπελα!! (Και αυτο γιατι ηταν εξαιρετικη η mery)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
39
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 nnikitas1969, airfather, Leviathan και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού