Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τα έχουν πει και οι άλλοι, απλά για το αρχείο να πω ότι υπό συνθήκες η συγκεκριμένη μπορεί να πιάσει το απόλυτο σαν εμπειρία. Οι φωτό αληθινές, ακόμη και στον τρόπο που σε κοιτάει. Έχει κάτι το αριστοκρατικό (ναι ξέρω, για πουτάνα μιλάμε, αλλά ισχύει στην προκειμένη) και ίσως και απόμακρο. Το παιχνίδι όμως γύρισε όπως έπρεπε και έγινε το έλα να δεις. Πρόσωπο στο 8 γιατί απλά δεν είναι για 10. Το πρόσωπο ενώ κολλάς και σε μαγνητίζει, δεν είναι το απόλυτο. Σώμα βάζω 9 και όχι 10 λόγω του πλαστικού βυζιού, το οποίο δεν ενοχλεί, αλλά το 10 θα ήταν για φυσικούς βύζους. Μην παρεξηγηθώ, άψογα και τα δύο και μουνάρα κατά την γνώμη μου. Συμπεριφορά και επικοινωνία βάζω 10 γιατί τα αγγλικά είναι καλύτερα από ότι απαιτεί η περίσταση και η συμπεριφορά ακριβώς όπως την θέλω. Κυρία που έγινε πουτάνα όταν έπρεπε. Σεξ βάζω 8 και όχι 10 γιατί έλειπε το απόλυτο drive και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες, πάλι μην παρεξηγηθώ, έφυγα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Απόδοση 8 για τους παραπάνω λόγους, όπως επίσης ότι η επανάληψη είναι βέβαιη, αν και το κόβω κομμάτι δύσκολο να ξαναέρθει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
240
Πόντοι:
31.628