Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 10 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Βερόνικα είναι ένα τρελό μilfoni.η 1η εντυπωση σε προδιαθετει λιγο αρνητικα γιατι ειναι μεγαλυτερη απο οσο λενε και τα αγγλικα της ειναι λιγα οποτε σου φαινεται λιγο στριμμενη.Εγω επειδη ακουσα την Νικολ η οποια με εξυπηρετησε αψογα (οπως παντα)δεν εδωσα σημασια, συνεχισα και δεν εχασα.ειναι ψηλη οσο αναφερουν με ωραιο σωμα, στηθος 2αρι στο υψος του και με κωλο τουρλωτο που ξερει να τον στηνει πολυ καλα.Δινει φιλια κανονικα και της αρεσει να την γλυφεις ,ερεθιζετε αμεσως.δακτυλα επιτρεπονται παντου μετα απο μπανιο και ψεκασμα απολυμαντικου.μετα το ψιτ στην κατω κεφαλη, ξεκινησε η πιπα που ειναι πολυ καλη με highlight την αναποδη σταση οπου τον επαιρνε ολον μεσα και κοιταζε τον εαυτο της στον καθρεπτη.Η πρωτη καταθεση ηρθε στα βυζια της οπου τα πασαλειψε.μετα το μπανιο της μου εκανε μασαζ (νορμαλ πραγματα) και οταν αποφασισε με γυρισε και με ξαναρχισε παλι στην πιπα αφου με ξεκασε(αναφερω τα ψεκασματα ,εγω δεν εχω προβλημα ,αισθανομαι ασφαλης με αυτα αλλα αλλοι μπορει να το βρουν μειον).με εκανε τουρμπο γρηγορα γιατι μαζι με την πιπα μου ζητησε να της χωνω αγρια τα δακτυλα στο μουνι της οπου υγραθηκε τερμα και οταν ειμασταν ετοιμοι με καβαλησε και μου εκανε τρελο ροντεο.σε ολες τις στασεις ακολουθησε με μαεστρια σαν να ηξερε που να παει πρωτιστως και το 2ο τελειωμα ηρθε στα Κατσικογάμης οπου και στηνοταν συνεχως ωσπου να τελειωσω τελειως μεσα στο μπαλονι.για εμενα μια πετυχημενη συναντηση και δεν νομιζω να χασει καποιος αν δοκιμασει.Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση