Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 9 10
Call-Girls 7361
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Θα μου πεις τώρα γιατί γράφω δεύτερη κριτική…

Σαφώς και δε θα γίνεις σοφότερος. Πιάνω τον εαυτό μου μέσω κριτικής να προσπαθώ να διορθώνω λάθη και αστοχίες. Και από δικές σας κριτικές διορθώνομαι… Καλό κάνει.. Βοηθάει.

Η δεύτερη φορά με τη Σόνια ήταν σε χειμερινό σκηνικό άκρως ατμοσφαιρικό. Αν είχε και κρασάκι ίσως πήγαινε αλλιώς η βραδιά.. Ίσως.. Εκείνη δεν ήθελε να πιεί όταν της πρότεινα κόκκινο κρασί. Έτσι δεν ήπια και γω και «πάγωσε» λίγο η ατμόσφαιρα. Αν ήταν γάτα θα συμφωνούσε να βάλω δυό ποτήρια, έτσι…. μόλις να βρέξει το χειλάκι της, για το νασταρόβια ρε γαμώτο….

Την είδα ελαφρώς αλλαγμένη από το καλοκαίρι. Λίγο κομμένο μαλλί και σκουρότερο ξανθό. Μου φαινόταν λίγο κουρασμένη ίσως από τις γιορτές αλλά θυμήθηκε πολλά από την πρώτη μας συνάντηση. Δυνατό συν.

Ωστόσο συγκριτικά με τότε πιο απόμακρη. Έτσι την ένιωσα παρά τα κοπλιμέντα που μου έκανε. Το παρατεταμένο σόσιαλ πριν το φρεσκάρισμά της, με όλη αυτή την τεχνητή κουβέντα σπασίματος πάγου, το βρήκα ανούσιο μιας και γνωριζόμασταν και ίσως εκεί το μυστήριο πνεύμα μου επαναστάτησε σιωπηλά.
Στη διάρκεια του ντους της το μυαλό μου ήταν αλλού… Σε αυτήν που θα ήθελα δίπλα μου σε τέτοιο περιβάλλον με κόκκινο κρασί και ας μην παιζόταν μπάλα.

Ήρθε με την πετσέτα και περίμενε εμένα να πάρω το τιμόνι. Άφησα στιγμιαία τις όμορφες σκέψεις και σκέφτηκα να εξαργυρώσω το κουπόνι πριν χαθεί κι άλλος χρόνος. Στα γνώριμα για σιγουριά ασχολήθηκα μαζί της και οι συσπάσεις της επιβεβαίωναν την ικανοποίησή της.
Της παρέδωσα τα ηνία όπου έβαλε τα δυνατά της . Συμμετοχική και με έντονες ματιές προσπαθούσε να με εξιτάρει. Σωματικά το κατάφερε, πνευματικά όχι. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις με κείνη να ακολουθεί πρόθυμα. Κι ενώ σε άλλες συνεδρίες παρατείνω τον χρόνο επαφής με διάφορα τρικς που έμαθα στην «καριέρα» μου, για να το απολαμβάνω, εδώ ήθελα να το λήξω νωρίτερα, όπερ και έγινε ζητώντας της το φιλόξενο στόμα της για το φινάλε. Φρόντισε να μου υπενθυμίσει την extra χρέωση την οποία γνωρίζω και αποδέχομαι πάντα.

Αν και μπουκωμένη για πάνω από 1 λεπτό δεν έφυγε να πάει στο μπάνιο για να μην εγκαταλείψει το στίβο πάνω στην κορύφωση.
Μόλις επέστρεψε από το μπάνιο ήρθε στην αγκαλιά μου για τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι την αποχώρηση. Στη διάρκεια του sex ήταν πολύ καλή και προσπαθούσε να με ικανοποιήσει στο έπακρο. Κανένα παράπονο. Πεντακάθαρη, μυρωδάτη και κλασάτη.

Έπιασα τον εαυτό μου να περιμένει με ευχαρίστηση τον ήχο κλήσης του κινητού της από τον οδηγό.
Ετοιμάστηκε και γω σαν σωστός οικοδεσπότης τη συνόδευσα μέχρι κάτω.
Ανέβηκα πάλι, με κέρασα κρασάκι και χαζεύοντας τη φλόγα στο τζάκι, προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβη.

Τα κατάλοιπα του 2019;.. ο δύσκολος μήνας της πρώτης χρονιάς;… Η απόφαση της τελευταίας στιγμής λόγω έκτακτης ακύρωσης άλλης συνάντησης;.. οι υψηλές προσδοκίες μετά το πρώτο πετυχημένο ραντεβού;… Η συναισθηματική επιρροή της μελισσούλας;…
Ίσως κάτι από όλα , ίσως όλα, ίσως και τίποτα. Χωρίς να χρεώσω κάτι τη Σόνια πλην του εισαγωγικού μέρους, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να ακούσω τα κορίτσια που μου πρότειναν κάτι νέο που δεν είχα ξαναδεί. Και είναι παράδοξο ότι περιμένεις στο δεύτερο ραντεβού να πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα και μετά σκέφτεσαι ας είχα δοκιμάσει κάτι νέο.

Επιμένω στην άποψη ότι η Σόνια αποπνέει αυτό τον αέρα της χορτάτης γυναίκας και το βιογραφικό της στη ζωή είναι βαρύ και αστραφτερό. Αυτό με έκανε να επιμείνω να την ξαναδώ. Ενδεχομένως να χρειαζόμουν κάτι άλλο..

Μου έκανε εντύπωση που η Άντζη μόλις έφυγε η Σόνια, μου έστειλε μήνυμα να με ρωτήσει πως πέρασα! Το ίδιο και η Νικόλ το επόμενο μεσημέρι. Θα πει κάποιος ότι νοιάζονται στο μαγαζί και θέλουν να σε κρατάνε πελάτη. Σαφώς αλλά το ότι μας μαθαίνουν σαν χαρακτήρες , συμπεριφορά και μέσω των κοριτσιών που κλείνουμε, μας προτείνουν ή αποτρέπουν πολλές φορές προς αποφυγή κακοτοπιών.

Λίγες μέρες νωρίτερα που ρώτησα την Άντζη για μια κοπέλα μου είπε «δε θα σου την πρότεινα, δεν κάνει αυτή για σένα»… Και για σένα που θα πεις ότι τα γράφω για να διεκδικήσω κάποια οφέλη θα σε παραπέμψω στο πρόσφατο καλοκαίρι που μου έκαναν φάουλ και τους τα είπα όπως έπρεπε. Και στον πάγο! Όταν όμως είναι σωστοί και πάνω από το αναμενόμενο οφείλω να τους το αναγνωρίσω.

Κλείνοντας πιθανώς μια ανούσια κριτική σκέφτομαι ότι δεν είναι μονόδρομος το όποιο στανταράκι. Πολλές φορές καλύτερα κάτι ανεξερεύνητο… Έχει άλλη μαγεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.210
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, company of heroes tho, borbi2525 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού