Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 37 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από σύντομο scouting κατέληξα στη Μπιανκα, μια επιλογή αρκετά σίγουρη δεδομένων των θετικών αναφορών στο όνομα της αλλά και λόγω της όμορφης εμφάνισης της όπως αυτή αποτυπώνεται στις φωτογραφίες. Άφιξη της Μπιανκας στο διαμέρισμα μου ακριβώς την ώρα που είχα συμφωνήσει με το γραφείο (ρε σαταναδες πως τα καταφέρνετε και δεν αργείτε ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω??). Πραγματικα εντυπωσιακή παρουσία και αυτό που ξεχωρίζει από είναι το όμορφο μακρύ ίσιο μαλλί της που το περιφέρει με μπόλικη χάρη. Συμπαθητικό πρόσωπο, κλασσικό της φυλής της,Μολδαβη γαρ, αρκετά στρογγυλό αλλά όμορφο. Εξαιρετικό ημιδιαφανο μαύρο φόρεμα όπου διαγράφονταν οι ρωγες της μιας και δε φορούσε σουτιέν. Ωραίες φούξια γόβες και το όλο σύνολο συμπληρωνοταν με ένα μεθυστικο άρωμα. Όρεξη για κουβεντούλα, έσπασε ο πάγος, κάναμε κ τσιγαράκι. Άρχισε να γδύνεται και αυτό που έβλεπα μου άρεσε πάρα πολύ. Μικρό στήθος όμορφο, ωραίο γενικά κορμί με καταπληκτικο κωλαράκι στρογγυλό και σφιχτό και άψογα πόδια σφιχτά με περιποιημένα άκρα και καλοαχηματισμενα. Γρήγορο ντουζάκι και για τους δύο και μεταφορά στο κρεβάτι. Μου έκανε εντύπωση ότι έκανε μπάνιο με δικά της σαπούνια, ειδικά αντισηπτικά κλπ και πραγματικά μύριζε ακόμα πιο όμορφα.

Ξεκίνημα με ωραία φιλιά στην αρχή ρηχά, μετά με αρκετή γλώσσα, φιλάει παθιαρικα. Διάλεξα να ξεκινήσω εγώ την περιποίηση της. Αντέδρασε όμορφα, ανεβαζε στροφές σταδιακά χωρίς υπερβολές, ειδικά στο γλειφομουνι έδωσε ρεσιτάλ με αναστεναγμους, με κούνημα λεκάνης κλπ. Μουνακι καταπληκτικό, πεντακάθαρο, καλοχηματισμενο δε χόρταινα να το φιλαω και να παίζω μαζί του. Στη συνέχεια ανέλαβε εκείνη, με πολλά φιλιά, γλειψιματα μεχρι να φτάσει στο μόριο μου. Άψογη και διαρκείας περιποίηση και στα μπαλάκια μου. Έκανε και ωραίες κινήσεις με τη γλώσσα της ενώ τον είχε μέσα και έκανε σα βεντούζα στο πουτσοκεφαλο. Πραγματικα φαίνεται ότι γουστάρει πιπα και το δείχνει.

Πέρασμα κάποτας και πρώτη στάση reverse cowgirl με θέα το κωλαράκι της. Ωραία κίνηση, καλή αίσθηση, και να χτυπάει τα κωλομερια της και να με παροτρύνει για να δώσω κ γω. Επόμενη στάση στα 4 και ο ήχος που έκαναν τα κωλομερια της όταν έμπαινα μέσα της ήταν άκρως ερεθιστικος, ενώ και το στήσιμο της και η αντοχή της στο σφυροκοπημα εκπληκτικα. Τελευταια στάση ιεραποστολικο, με τα πόδια της ενωμένα, να απολαμβάνω τους μορφασμους του προσώπου της, την σφιχτή αίσθηση του κόλπου της και με πολλά φιλιά στο ενδιάμεσο με βρήκε το τέλος σε αυτή τη στάση...

Η Μπιανκα δικαίωσε όσα ακούγονται, είναι εξαιρετική παρτενέρ, όμορφη, θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά και σε ακολουθεί σε όλα τα γούστα. Και ειδικά αν της πεις να χαλαρώσει και να ξεχάσει κάποιο στυλ αποδίδει ακόμα καλύτερα...

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 17, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, geroksouras, TOMCRUISE και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2020
Μούφα κριτική...Μαλακία
19 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου έστειλες και προσωπικό μήνυμα... Είσαι αστείος αν κάθεσαι και πιστεύεις οτιδήποτε μπορεί να σου πει οποιαδήποτε κοπέλα... Εχω 200 τοσες κριτικές και τώρα θα ειχα ανάγκη να γράψω μουφα? Κ για ποιο λόγο? Προφανως είσαι αγαπούλης και θίχτηκες η θύμωσες. Πήγες και τη ρώτησες αν ειναι αληθινή η κριτική... Εισαι αστείος... Καταρχήν δεν της ειπα το νικ μου για να ξέρει. Κατα δεύτερον διάβασε τις λεπτομερειες που αναφέρω... Και αδου τη ρωτάς το κάθε τι, ρώτησε την αν φορούσε ροζ γόβες, μαύρο κοντό φόρεμα με καλσόν... Ορισμένοι έχετε πλάκα και τόσα χρόνια δεν παυετε να με εκπλησσετε... Ααα και ενα ακομα στοιχείο... Το ραντεβού έγινε 7 η ώρα και ήμουν ο 4ος πελάτης της και είχα συνέχεια μέχρι τα ξημερώματα πελάτες... Αυτό για να κλάψεις ακομα περισσότερο
21 Ιανουαρίου, 2020
Που πήγε η (προ 10ημέρου) απάντησή μου??? Χμμμ;
ΜΑΛΛΟΝ την έφαγε ο "δαίμων" του σάιτ. Κεφάλι σε τοίχο!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3