Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 53 10
Call-Girls 154435
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τι να πώ για την Γλυκειά βανέσα? Έκλεισα 2 ώρες μαζί της σε ξενοδοχείο της ΕΘν. Οδού. Μόλις άνοιξα την πόρτα το δωμάτιο φωτίστηκε απο την λάμψη του προσώπου της. Είναι πολύ ευγενκή και δεν λεει όχι σε τίποτα εκτός απο το a-level που δεν το κάνει. συζήτηση για λίγο για να σπάσει ο πάγος και μετά στο μπάνιο για ντούς. Με το βγάινω είχε ετοιμαστεί φορώντας μόνο τις ζαρτιέρες της και το σεξουαλικό της κυλοτάκι. αφού αρχίσαμε τα προκαταρκτικά, στη συνέχεια περνάμε στο κύριο μενού. η πίπα της βαθειά χωρίς χρήση χεριου. αφου είδε οτι σε λίγο ήμουνα ετοιμος, τότε μου φοραει το σκουφάκι και αρχίζει ένα ροντέο άλλο πράγμα φωνάζοντας έξαλλα. μετά απο λίγο έγινε η πρώτη κατάθεση και μετά στο μπάνιο μαζί για γρήγορο ντουζάκι. έπειτα στο κρεβάτι ξαπλώσαμε μαζί και μιλήσαμε για λίγο για πολλά θέματα αφου γνωρίζει πάρα πολλά. μετά την συζήτησα περνάμε στον 2ο γύρο όπου και έγινε το ελα ναδείς. Αρχίζουμε με ένα 69 που με αυτό η κοπέλα παραδίνεται και την κάνεις ότι θέλεις. αφού είχε καυλώσει πάρα πολύ τότε την βάζω στα 4 την αρχίζω στο δυνατό σφυροκόπημα, όπου μετά απο 4-5 λεπτά τελειώνουμε και οι 2 μαζί και μάλιστα λεγοντάς μου στα ρουμανικά που μιλάω πολύ καλά οτι της άρεσα πάρα πολύ και ότι το ευχαριστήθηκε. Αφου ξαπλώνουμε για λίγο στο κρεβάτι για να ηρεμήσουμε, βούρ στο μπάνιο μαζί. εκεί πλένοντας οένας τον άλλον αρχίσαμε τα φιλιά και αμέσως αρχίζω να της γαργαλάω το νινάκι της. Δεν ήθελε και πολύ και κατεβάινει κάτω και αρχίζει μια πίπα βαθειά άλλο πράγμα, όπου μετά απο λίγο έγινε η κατάθεση στο στόμα της και αυτή αμέσως τά έφτυσε. Σε γενικέςγραμμές είναι μιακοπέλλα ευγενική και π΄ροσχαρη και δεν λεει ποτέ οχι. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε ικανοποιήσει. Το σώμα της είναι πολύ πολύ όμορφο(προσωπική άποψη), το βυζί Νο2 σιλικονάτο, το π΄ροσωπο πολύγλυκόπου σε προιδεάζει για τρελλές καταστάσεις. Είναι συνδυασμός gfe & pse. Σχετικά με αυτά που ανφέρθηκαν απο συναγωνιστή ότι κοιτάει το ρολόι συνέχεια είναι ψέματα, γιατι τόσο σε μένα όσο και σε 2 φίλους που την σύστησα χωρίς να το ξέρει και χωρίς νατης πούνε οτι είναι φίλοι μου τους συμπεριφέρθηκε πολύ καλά όπως και σε μένα και ικανοποιήθηκαν στο έπακρον.

Αξίζει κάθε ευρώ που της δίνεις και στην περίοδο κρίσης που δυανύουμε έιναι μια καλή λύση που αξίζει όλα τα λεφτα. Γιαυτό πρέπει να την στηρίξουμε, προτιμώντας της αντι να πληρώνουμε 250 & 500 για χειρότερεςς απο αυτήν

Ενα μόνο θα πώ:

vanessa te ieu besc si mie dor de tine pana urmatoare intilnire (Βανέσα σαγαπάω μου λείπεις μέχρι το επόμενο ραντεβού μας)
Σεβαστός
19
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού