Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 60 10
Call-Girls 168164
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πάντα την κοιτούσα όταν κατέβαινα στην Αθήνα, αλλά ποτέ δεν έτυχε να βρεθούμε. Αυτή τη φορά ήμουν τυχερός και έτσι βρεθήκαμε σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής της παραλιακής. Η ημερομηνία είναι ενδεικτική.

Η γυναίκα είναι σίγουρα πάνω από 40, αλλά δεν σε ενοχλεί, όταν την δεις από κοντά. Είναι κοντούλα, αλλά το σώμα της είναι σε άριστο επίπεδο. Καυλιάρα στο πρόσωπο με ένα στυλ καθηγήτρια-γειτόνισας που θέλεις σίγουρα να ξεπατώσεις!

Φιλιά με γλώσσα, πολλή ωραία και βαθιά πίπα, χωρίς προφυλακτικό που αν αργήσεις μπορείς να τελειώσεις και στα πρώτα λεπτά. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις, πέρασε καλά στο γλυφομούνι, κάτι που ανέβασε και τους ρυθμούς στο σεξ. Πρώτο τελείωμα στην κωλάρα της όσο την γαμούσα στα 4 και μετά μπανάκι και αρκετό σόσιαλ.

Γενικά μία πολλή κοινωνική κοπέλα που σε κάνει να νιώσει άνετα από την πρώτη στιγμή. Δεν θα μπορούσα όμως να μην τελειώσω και δεύτερη φορά. Πάλι ξεκίνημα με την μαεστρική της πίπα, κάτι που σε κάνει αμέσως να καυλώσεις. Στο δεύτερο γύρο είχα μεγαλύτερες αντοχές και έτσι ανέβασα στροφές κάτι που έδειξε να αντέχει με ευκολία. Δεύτερο τελείωμα αυτή τη φορά στο στόμα που ήταν και το αποθεωτικό φινάλε.

Εάν ήμουν μόνιμος κάτοικος, θα ήμουν και μόνιμος πελάτης της για αυτό βάζω και το "σίγουρα" στο τέλος, αλλά σαν επισκέπτης στην Αθήνα, συνήθως προτιμώ την ποικιλία. Το γραφείο όπως πάντα ήταν άψογο και στην ώρα συνάντησης και στα τυπικά της τιμής και του προγραμμάτος και φυσικά θα είχα μεγαλύτερη βαθμολογία, εάν μου δινόταν η δυνατότητα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 04, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
693
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, hornyasfuck, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού