Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Call-Girls 11831
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση με την Μονικ σσε γνωστό πορνοξενοδοχείο του κέντρου των ΑθηνώνΝαι!Ναι!Ναι!. Η κοπέλα ήρθε λίγο νωρίτερα και φάνηκε αρκετά αμήχανη. Μου ζήτησε να πάει για μπάνιο,γδύθηκα και περίμενα στο κρεβάτι. Βγαίνει από το μπάνιο γυμνή και μένω μαλάκας με το σώμα της. Τι να πρωτοπέις λές και την έχει σμιλεύσει γλύπτης. Της είπα να ξεκινήσει πίπα. Σημειωτέον στην συννεόηση χάνει λίγο,δεν μπόρεσα να προσδιορίσω εθνικότητα Ελληνοαμερικάνα σίγουρα όχι. Η πίπα της καλή αλλά όχι και κάτι που θα θυμάμαι. Την σταματάω και της λέω να γυρίσει για να την πάρω στα 4. Και μόνο που γαμούσα αυτή την γυναικάρα στα 4 ήταν αρκετό για να έρθει η πρώτη κατάθεση μέσα στο μουνί της,από πλευρά της βέβαια δεν διέκρινα και ιδιαίτερο ενθουσιασμό για συμμετοχή. Γρήρορο μπάνιο και βούρ για τον δεύτερο γύρο. Λέω να την αρχίσω με cowgirl,με καβαλάει και σε αυτή την στάση σαν να την είδα λίγο πιο ορεξάτη. Θέλησα να την τελειώσω με ιεραποστολικό. Μου έριξε ένα βλέμμα με τις ματάρες της και άρχισε να βογκάει χαριτωμένα. Το τέλος δεν άργησε να έρθει. Περάσαμε και κατα 3 λεπτά το χρόνο της συνάντησης αλλα δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα. Εν κατακλείδι,πρόκειται για πανέμορφη κοπέλα αλλά δυστηχώς η συμπεριφορά της στο σέξ είναι πολύ περίεργη κατα εμένα αξίζει μια δοκιμή διότι από εμφάνιση είναι τρομερή, άμα ήταν πιο παιχνιδίαδαρα και στο σέξ θα μιλάγαμε για δυναμίτη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Le Blanc
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
4.294
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xlm, Andy Dufresne, Bentley και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2020
τώρα ρε συ , δεν ξέρω και την ηλικία σου , την εμφάνισή σου κλπ

αλλά μια τέτοια γυναίκα όταν αναγκάζεται να γαμηθεί με τον κάθε μαλάκα από εμάς , πιστεύω να καταλαβαίνεις και να μην με περεξηγήσεις.... , τί θέλεις να κάνει , να πετάει από τη χαρά της?

θα μου πεις άλλες γιατί το κάνουν?

κι εγώ απορρώ με μερικές πώς καταφέρνουν και χαμογελούς στον κάθενα....

τέλος πάντων....μπράβο σου που πήδηξες ένα τέτοιο μωρό!!! αυτά μένουν
16 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου είμαι κοντά στα 30, 1,75 ύψος και δεν είμαι φουσκοτός αλλά όχι και κοιλαράς. Επιπλέον,ήμουν μπανιαρισμένος και ξυρισμένος στα επίμαχα σημεία. Επομένως μπορεί να μην είμαι μοντέλο αλλά δεν είμαι και κανας πάκιας που πάει να γαμήσει στο μεταξουργείο. Καταλαβαίνω ότι αυτές οι κοπέλες κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και πάντα προσπαθώ με την συμπεριφορά μου και με όποιο τρόπο μπορώ να τους κάνω την ζωή ευκολότερη. Άμα θέλει να θεωρείται κάποια κοπέλα call girl πρέπει να έχει και την ανάλογη συμπεριφορά, δεν σου είπα να γίνει γκομενά μου αλλά τουλάχιστον να μην είναι σαν κομοδίνο.
16 Ιανουαρίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κάνεις δεν αναγκάζεται, εκτός κι αν είναι θύμα trafficking, που δεν νομίζω, θέλει κ κάνει βίζιτες. Δεύτερον, έδωσε τόσα ο φίλος και γαμησε χωρίς φιλί, πιπα με καποτα κτλ;Αν είσαι βρωμιάρης η τίγκα στα κονδυλωματα οκ, αν όχι, μάλλον πεταμένα λεφτά.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3