Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 2 10
Call-Girls
5398
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
3ημερο στην Αθηνα για επαγγελματικούς λογους. Η συνάντηση πριν αρκετο καιρο αλλα της αξιζε μια κριυικη. Καλιο αργα παρα ποτε!
Καθως καθόμουν και κοιταγα στα site ειδα την κορασιδα. Ενα απο τα πρεπει για εμενα ειναι το πρωκτικό και καθως η κοπελα τηρούσε αυτο το στανταρ ειπα να κανω μια δοκιμή.
Χτυπάει το κουδουνι και να σού το πιπινι. Διαθεση τρελη οπως αναφερω και στον τιτλο. Ριχνει γλωσοφιλα για με το που εβαλε το ποδι της μεσα.
Σωμα αρκετα σφιχτο, κωλος ωραιος και πρόσωπο πρόστυχο.
Ξεκιναμε τον πρωτο γυρο με αεροπλανικη πιπα βαθια μεχρι εκει που δεν παει. Τιμησα το νινακι της με την γλωσσα μου εφόσον η καθαριότητα ηταν αξιοπρεπέστατη. Στην συνεχεια βουρ για γα....
Μετα απο κανα 15λεπτο ανοίγω το κολωμερι και παμε δυνατα για πισω τρυπα η οποια ηταν αρκετα σφιχτή.
Ο δευτερος γυρος εγινε στο τζακούζι οπου δεν αφησαμε τρυπα για τρυπα.
Γενικα η κοπελα τα δινει ολα και γουσταρει αυτο που κανει. Πολυ ευδιαθετη που με εκανε να νιωσω πολυ ανετα ώστε να βγαλω το αγριμι απο μεσα μου.
Δεν την εχω δει στο site τωρα τελευται αλλα θα την ξαναεπαιρνα εαν κατεβαινα αθηνα.
Αυτα σπο εμενα, καλο βολι!
Καθως καθόμουν και κοιταγα στα site ειδα την κορασιδα. Ενα απο τα πρεπει για εμενα ειναι το πρωκτικό και καθως η κοπελα τηρούσε αυτο το στανταρ ειπα να κανω μια δοκιμή.
Χτυπάει το κουδουνι και να σού το πιπινι. Διαθεση τρελη οπως αναφερω και στον τιτλο. Ριχνει γλωσοφιλα για με το που εβαλε το ποδι της μεσα.
Σωμα αρκετα σφιχτο, κωλος ωραιος και πρόσωπο πρόστυχο.
Ξεκιναμε τον πρωτο γυρο με αεροπλανικη πιπα βαθια μεχρι εκει που δεν παει. Τιμησα το νινακι της με την γλωσσα μου εφόσον η καθαριότητα ηταν αξιοπρεπέστατη. Στην συνεχεια βουρ για γα....
Μετα απο κανα 15λεπτο ανοίγω το κολωμερι και παμε δυνατα για πισω τρυπα η οποια ηταν αρκετα σφιχτή.
Ο δευτερος γυρος εγινε στο τζακούζι οπου δεν αφησαμε τρυπα για τρυπα.
Γενικα η κοπελα τα δινει ολα και γουσταρει αυτο που κανει. Πολυ ευδιαθετη που με εκανε να νιωσω πολυ ανετα ώστε να βγαλω το αγριμι απο μεσα μου.
Δεν την εχω δει στο site τωρα τελευται αλλα θα την ξαναεπαιρνα εαν κατεβαινα αθηνα.
Αυτα σπο εμενα, καλο βολι!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2020
πριν ποσο καιρο βρεθηκες μαζι της? περσι?
ButtLicker
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1