Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 31 10
Call-Girls
104323
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αρτι αφιχθείς από συνάντηση με την Marta. Ενα όμορφο δύωρο όπου ο ένας περιποιήθηκε τον αλλον. Σαν σώμα είναι ότι βλέπετε και στις φωτογραφίες, μακριά πόδια , πλούσιο φυσικό στήθος λιγο στενή πρός τα κάτω. Αυτό που δεν φαίνεται είναι το όμορφο απαλό της δέρμα, η καθαριοτητά της και η όμορφη διαθεσή της. Ευγενέστατη από την αρχή της συνάντησης με λίγο άγχος λόγω της πρώτης συνάντησης που φυσικά ο ένας δεν ξέρει τον άλλο και το τι θέλει. Ακουλούθησε όμως σε όλα σε σημείο να αισθάνομαι ότι το δύωρο δεν μου έφτασε.
Τώρα στα του σεξ δεν με άφησε με παράπονο και πιστευω ότι η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη.
Στο χρηματικό τώρα όλα είναι σχετικά με το πορτοφόλι του καθένα και με το πώς δένει με την κάθε κοπέλλα. Εχω πληρώσει και λιγότερα αλλά και πολύ περισσότερα και έχω περάσει χάλια. Εδώ δεν μου συνέβει.
Ελπίζω να βοήθησα
Καλά να περνάτε, να γαμάτε και να ενημερώνετε.....
Τώρα στα του σεξ δεν με άφησε με παράπονο και πιστευω ότι η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη.
Στο χρηματικό τώρα όλα είναι σχετικά με το πορτοφόλι του καθένα και με το πώς δένει με την κάθε κοπέλλα. Εχω πληρώσει και λιγότερα αλλά και πολύ περισσότερα και έχω περάσει χάλια. Εδώ δεν μου συνέβει.
Ελπίζω να βοήθησα
Καλά να περνάτε, να γαμάτε και να ενημερώνετε.....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2020
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί