Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 3 10
Call-Girls 4118
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα σύντροφοι και καλή χρονιά,
Τελείωσα την δουλειά κατά της 5 και αφού έκανα ένα μπανάκι για να χαλαρώσω πήγα στο Bill για να περιμένω την Ρωξάνη που την είχα κλείσει νωρίτερα κατά της 2, εύκολα με ένα τηλέφωνο στο πρακτορείο. Εγώ πήγαινα για την Ντενίσα αλλά μου είπε η κοπέλα ότι σήμερα αναχωρεί από Ελλάδα και μου πρότεινε την Ρωξάνη διότι της είπα ότι μου αρέσουν οι πιτσιρίκες, οπότε πήρα το ρίσκο. Το ραντεβού ήταν για της 7 αλλά αφού έφτασα νωρίτερα και έδωσα αριθμό δωματίου η κοπέλα ήρθε νωρίτερα, αφού πρώτα το πρακτορείο πήρε το οκ από εμένα (άψογη συμπεριφορά)
Η Ρωξάνη λοιπόν, είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες πλην της λάμψης του φώτοσοπ.
Είναι ένα χαμογελαστό πιπίνι που άμα το δεις στο δρόμο δεν σου πάει στο μυαλό ότι κάνει αυτήν την δουλειά. Έχει πρόσωπο στρογγυλό με λεπτά χαρακτηριστικά, ήρθε άβαφτη, πράγμα που εμένα μου αρέσει. Τα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά στο χρώμα των φωτογραφιών.
Σώμα λεπτό με πολύ ωραίες γάμπες και μικρό στρογγυλό κώλο. Βυζάκι φυσικό δυάρι με πολύ ωραίο σχήμα (η ρόγα κοιτά στο ταβάνι) θα το ήθελα πιο σφικτό. Σώμα νεανικό καλοσχηματισμένο αλλά αγύμναστο, πράγμα που δεν είναι μείον ακόμα λόγο του νεαρού της ηλικίας.
Στο σεξ ήταν πρόθυμη να κάνει αυτό που της έδειχνα διότι δεν μιλάει καθόλου αγγλικά (άλλωστε ποτέ δεν μου αρέσει το σόσιαλ μεταξύ των 2 γύρων). Δάκτυλο μόνο εμπρός. Δεν χρησιμοποίησε τζελ, οπότε είχα καλή αίσθηση στην διείσδυση. Φιλιά απλόχερα με γλώσσα. Πίπα βαθιά χωρίς χέρι και δόντι με πολύ ωραία χρήση της γλώσσας. Το σεξ ήταν ήσυχο με ψεύτικες κραυγούλες και όταν ανέβασα στροφές και της έδωσα και μερικά κωλοσκάμπιλα δεν διαμαρτυρήθηκε. Με τελείωσε δυο φορές στο πρόσωπο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί