Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
325160
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
δεν γραφω συχνα αλλα για την ιολη πρεπει να γραψω. δεν ξερω αν ειχαμε χημεια η ειναι παντα ετσι αλλα περασα υπεροχα
τι να γληφει να τον περνει ολο μεσα να περναει απο τα αρχι..α τα παντα ολα της αρεσει και γουσταρει τουλαχιστον εμενα ετσι μου εδειξε..βαιβεα και εγω ημοθν καθαρος ασ τα λεμε και αυτα γιατι πρεπει να σεβομαστε τις κοπελες
στη συνεχεια τι να σας πω δακτυλα παντου και να τα ζηταει κιολας
πηρα κολαρακι και μουνακι και τελειωσε κιολας μια φορα ειχε και σπασμους οπως λενε και αλλοι μικρη στο ματι και αθωα αλλα αν αναψει μεταμορφονετε σε μεγαλη τσοντα......στο τελος μου προτεινε και την φιλη της για τριο το σκεφτομε να δοκιμασω..........
τι να γληφει να τον περνει ολο μεσα να περναει απο τα αρχι..α τα παντα ολα της αρεσει και γουσταρει τουλαχιστον εμενα ετσι μου εδειξε..βαιβεα και εγω ημοθν καθαρος ασ τα λεμε και αυτα γιατι πρεπει να σεβομαστε τις κοπελες
στη συνεχεια τι να σας πω δακτυλα παντου και να τα ζηταει κιολας
πηρα κολαρακι και μουνακι και τελειωσε κιολας μια φορα ειχε και σπασμους οπως λενε και αλλοι μικρη στο ματι και αθωα αλλα αν αναψει μεταμορφονετε σε μεγαλη τσοντα......στο τελος μου προτεινε και την φιλη της για τριο το σκεφτομε να δοκιμασω..........
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
που μολις ηρθε απο το χωριο,ειναι ακομα ετσι η εχει φτιαξει?
πες μας ομως και ποσα εδωσες για να εχουμε εικονα...